Dovolenka s 2 deťmi do 2 500 eur
Ahojte ,,chcem sa opýtať ci nájdem niekde dobrú a zároveň lacnú dovolenku pre 4 clennu rodinu...mate rady?
@pumperlik my sme boli v auguste s dvomi deťmi Last minúte cez Hydrotour 2300 euro aj s poistením, turecko 5* hotel
@kristinkakvetinka aj let. Boli uz v tej cene?
@rutyruth my sme boli v hotelovom komplexe hneď vedľa a vôbec ale vôbec sa nam nepáčilo. Vyberala som na poslednú chvíľu a vyber bol slabý preto sme išli tam plus cenovo lacné ( aj to stalo za toľko …) Ani Crikvenica samotná nič moc, strašne veľa ľudí bolo, na pláži hlava nehlava, sotva sa dala polozit niekam deka, pláž špinavá, bez záchodov … Nechcem kaziť radosť, pridávam len moju skúsenosť.Dokonca sme domov išli o deň skôr ako sme mali. Ak chcete vedieť viac kľudne cez správu.
@pumperlik mu ideme do Talianska. Platili sme ako 4 dospeli, lebo sme chceli zvlast izby a plnohodnotne lozka, plna penzia, lehatka a slnecniky v cene, 50 metrov od plaze. Lido di Jesolo. Ideme autom, lietat sa bojim. Spolu aj s poistenim 2500 eur. Ideme cez turancar, ale da sa najst vselico. Len my sme nechceli Chorvatsko. Ak pojdete juznejsie Taliansko - Rimini a spol, tak sluzby su lepsie a ceny nizsie, len zas pre deti je umorne cestovanie
@leona45 komplet vsetko

My ideme v júli do Chorvátska apartmán pre 8ludi 1063€ bez stravy,ideme jedným autom....my sme piati ubytko nás vijde 660€ zvyšok je druhá trojčlenná rodina ....cestu si dáme na polovicu a budeme si každý deň variť (potraviny plánujeme kupovať tu) takže myslím že mi ako 5clenna rodina sa zmestime do cca 1000€....ubytko sme si zajednali cez booking ....apartmán máme 450m od mora