icon

Dovolenka Turecko 2016

miroslavab13
31. máj 2016

Ahojte plánujete dovolenku pri mori ? Rozmýšlali ste nad Tureckom ? Cestovky majú dovolenky za dobré ceny len na druhej strane čo sa tam stalo minulý rok a migranti ... aký máte na to názor?

baumka
10. jan 2018

@evulienkaslx my sme chodili roky do Grécka a teraz už roky chodíme len do Turecka,hlavne kvôli neprovnateľnému pomeru cena - kvalita. More v Grécku je krásne-boli sme na pevnine,Zakyntose,Kréte,Korfu aj Rhodose. Pre nás je dôležitá aj pekná pláž,tie sme mali všade,ale taká teplota mora nás práve na Rhodose sklamala. Boli sme z tých menovaných hotelov v Lindoss Princess. A v mori boli veľké kamene a keďže milujem teplú vodu,tak asi práve aj kvôli tým kameňom bola voda chladnejšia a plávala som len poobede,aby bola vyhriata. Čo sa týka stravy a ubytovania,tak bolo to také slabšie Turecko. Areále je pekný,aj animácie ok,výhoda,že sme si požičali auto a obehali ostrov. Možno niekto napíše,že voda bola dosť teplá,ale potom asi nebol na Zakyntose,kde bola teplá ako kafé ,alebo v Tunisku a v Egypte,respektíve v Turecku. Fajná bola aj na Kréte,ale mali sme 4 dni taký vietor,že sa nedalo ležať na pláži,lebo lietal ten piesok dookola a doslova nás pichal. Na gréckej pevnine bola pláž pekná aj voda pomerne teplá. No možno niekomu nevadí teplota mora,pre nás je to dôležité kritérium. Ten Rhodos a hotel odporúčam,ak ste bazénové typy a chcete pozerať aj okolie,lebo hlavné mesto a celý ostrov je krásny, raz sa tam chcem vrátiť. 🙂

nikoletkaa
13. mar 2018

@lasicka2 ahojky ako bolo v tom hoteli ????

macusikzv
31. mar 2018

Baby,boli ste niektorá v hotely.. Seher Sun Beach..?

matulka1981
31. mar 2018

@reluska ahoj..prosim ta v tom dellphin imperial hoteli v Lare ste boli?..boli ste spokojni?..vstup do mora pre deti ok?..silno nad nim uvazujeme tento rok..za kazdy postreh dakujem...😉

reluska
31. mar 2018

@matulka1981 ah9j boli sme tam 2x a max. spokojnost zo vsetkym...more, sluzby, cistota.
Viem ze sem sa vratime 😊

matulka1981
31. mar 2018

@reluska dakujem asi tento rok vedie u nas zatial..a boli ste aj s detickami?..je to tam aj pre decka?..pozerala som na nete nejake tobogany tam su...a da sa tam vecer aj niekde poprechadzat trochu?ci je to len resort a okolo nic?..

reluska
31. mar 2018

@matulka1981 máme 3 deti, prvý krát ked sme boli tak najmenší mal rok , brali sme family room , dve izby prepojené. Rok na to, sme tam šli opat, ale staršie deti mali sami 2 ložkovú izba a my s najmenším sme boli v takej velkej izbe / na poschodí su take 3 / ale boli sme na rovnakom poschodí.. v okolí na večerné prechádzky je kopec obchodíkov a bazarov s oblečením a suvenírmi,lekárne a ruším carefour. V areáli sú tobogány, bazenik pre malé deti, lunapark, detské ihrisko, miniclub...celkovo beriem hotel velmi pozitívne. My sme si cez den prenajímali na pláži cabanu so záhradkou... kvoli najmenšiemu, sme tam mali klud, a cez obed mi spal v kočíku. Výhoda, že ti tam nosia jest a pit a ty nemusís ist jest do plazovej alebo hlavnej restiky. donesú ti ovocie, zmrzlinu, proste všetko. v susedstve su delphin diva a delphin palace a nedaleko botanic.. tam sme chceli ist minulé leto ked ho konecne opat otvorili po rekonstrukcii, ale mal vela negatívnych feedbackov, tak sme sli do beleku do maxx royalu, ale delphin nám bol sympatickejší ako maxx royal. v jedalni mas aj detské výživy a príkrmy aj um. tak netreba toho brat vela.a velká vyhoda je ze je 15 min. od letiska

matulka1981
31. mar 2018

@reluska dakujem krasne..my mame tiez 3 ks deti...najmensi bude mat podobne rok aj mesiac v lete takze by sme chceli tu rodinnu izbu...hlavne je super ze je to tak blizko k letisku...😉.

martinhorvath
Odpoveď bola odstránená
macusikzv
24. máj 2018

Baby boli ste niektora v hotely Seher Sun Beach !!!pri Side?

stankadca
25. máj 2018

@macusikzv Ahoj, my sme pred 8 rokmi boli v Seher Resort and Spa, myslim, ze je hned vedla...cela siet Seher ma super recenzie a boli sme naozaj spokojni.

macusikzv
25. máj 2018

@stankadca jej...dakujem....ten spa ma 5*tento 4*....je to mensi hotel,ja len preto,ze sme zatial boli v dost vacsich hoteloch....tak ci niekto tam bol,lebo v CK ho chvalila

stankadca
28. máj 2018

@macusikzv tak to on...mali sme tam znamych a pochvalpvali si...ale bolo to pred 8 rokmi. Ale soet Seher by mala byt zaruka kvality. A plaz je nádherná ☺

macusikzv
30. máj 2018

@stankadca dakujem😁😁😁

endaebi
8. jún 2018

@macusikzv Ahoj, my sme tam boli minulý rok koncom júna....bolo tam ešte málo rusov, ale pri odchode ich tam už bolo cítiť viac...čo sa týka hotela, prostredia, bazénov, mora - pre nenáročných myslím, že fajn 🙂 ale dalo by sa vytknúť veru všeličo... Už tam máte zajednanú dovolenku?

macusikzv
9. jún 2018

@endaebi veru mame...uz 14 odlietame...no my sme vzdy boli v 5 a teraz sme sa prisposobovali znamym,idu 3..takze finance....v ck...vravela,ze dobry hotel,ale mne uz len tie fotky napovedaju,ze eeeee.....ale tak ideme partia....citala som ze neupratuju kazdy den ani uteraky nemenia....a ze by sa mali dat vyuzivat bazeny aj sest.Seherov.....tak uz by ste nesli?

lenuskab
10. jún 2018

@macusikzv Šli-nešli 🙂 Ja som v podstate bola prvý krát na dovolenke all inclusive, chodila som na iné typy, napr. autom Francúzsko a kempy, alebo polpenzia, atď. takže v podstate mi to stačilo (hovorím, že priemer), čo boli iní hodnotili, že slabé. Pravda je, že naozaj nemenili uteráky každý deň a v reštike nestíhali moc upratovať stoly, no zas ak človek nečaká, že mu budú odsúvať stoličku pri príchode-odchode, myslím, že všetko v rámci normy, veď sme ľudia 🙂. Extrémy (to sa možno stane 1 krát zo 100 - chcem tomu veriť), ktoré sme zažili - našli sme "žiletku" - niečo podobné ako sa čistí sklokeramická doska v detskom bazéne, našli sme otvorenú ihlu na lehátku pri bazéne, keď sa pri bazéne rozbil pohár, tak upratovačky, ktoré to mali pozametať to len tak zmietli a sme ich asi na 3 krát upozorňovali, kde všade sú črepy a dvíhali sme lehátka a ukazovali im "aj tu, aj tu treba pozametať" - keďže sme tam mali deti dbali sme na to a oni mali na saláme :(. Iné bazény rezortu Seher sme nevyužívali, možno 5 krát kvôli tobogánom, ktoré boli funkčné myslím 1 alebo 2 krát do dňa. Čo sa týka pláže, keď si pozriete rôzne foto, vidno, že k pláži s lehátkami Seher prúdi výtok z kanála...zhodnotíte sama čo sa týka čistoty....no my sme chodievali na vedľajšiu pláž cez most a fakt krajšia voda - viď obrázok 🙂 Cestou tam sme kukli korytnačky... V blízkosti hotela - asi 5 min. sú aj možnosti nákupov - nákupné centrum príp. trhy 🙂. Konečné zhodnotenie - keby som šla, tak určite by som šla skúsiť inde 🙂
Viete niekto odporučiť hotely kam v Turecku s deťmi 7 a 12 ? 🙂

lenuskab
10. jún 2018

@macusikzv Ale teda ešte, aby si sa nebála, myslím, že s partiou si to tam užijete 🙂

macusikzv
10. jún 2018

@lenuskab
No zbohom...tak ja budem sklamana urcite...a na tu vedlajsiu plaz,vas pustili?

jelus
11. jún 2018

@macusikzv ahoj, nám ho tiež ponúka v cestovke, mohla by si potom napísať ako bolo? Ďakujem. Aj priebežne ak sa bude dať, chceli by sme ísť 26.6.

lauraa
11. jún 2018

@lenuskab s detmi podla toho co hladas. Pozri si kamalya, selin a fula, jeden komplex, taj mahal,alhambra royal, mensi hotel adalya ocean, evren beach, lacnejsi 4* ale na velmi do rej urovni club grand side, alebo side mare.

endaebi
11. jún 2018

@macusikzv jasné, to je normálne asi verejná časť pláže 🙂 samozrejme bez lehátok, ale inak super 🙂

macusikzv
11. jún 2018

@jelus ok,dam hned ako pridem

macusikzv
11. jún 2018

@lauraa nam sa pacilo Kremlin v Lare...bolo super....dva sesterske hotely,mohla si jest pit,kupat sa aj v druhom...stale sme pendlovali,a super plaz

macusikzv
11. jún 2018
macusikzv
23. jún 2018

@jelus ahoj....neber ho!!??katastrofa...miesto 4*by som dala 2*.Strasne slaby hotel.Urcite neodporucam!!!

macusikzv
23. jún 2018

@lenuskab
No tak fuuu....hotel katastrofa!pripadal mi ako ubytovna...riadenie..katastrofa..uteraky co som hodila spinave na zem,tak poskladala a dala naspat!neumyte ani raz..bar doplneny asi 2x.Bar ako na staniciach,aj tam je krajsi.Vecer nuda,programy otras.Jedlo ako tak.Plaz ok,more spinave,smrad zo stoky,chodili sme na druhu stranu,tam bolo aj teplejsie.Hotel by som dala 2*nie 5* ako pisu.Nikdy viac!!Radsej priplatit.

jelus
23. jún 2018

@macusikzv ahoj, ďakujem, nevezmeme ho určite.

lauraa
23. jún 2018

@jelus ktory to hotel?

jelus
23. jún 2018

@lauraa Seher sun beach