Dovolenka v Bulharsku autobusom
Boli ste niekto? Koľko času trvala cesta? Dalo sa to vydržať?
Bola som este ako studentka VS a nikdy viac, radsej na Siravu pojdem ako sa trmacat autobusom, tolky cas! Ved to som potrebovala dovolenku po dovolenke 😂
Soferi sa nestriedali ako mali, isli ako isli a aj sa vykotili o tyzden v Rumunsku s dalsim turnusom, mali sme tam kamosku.
@zorkahorka v bg su polovicne ceny, co v it a hr. ak obracaju kazde euro, tak si pivo ani veceru v HR a IT nezaplatia.
Sme šiesty, ktomu moji rodičia ďalej svokra a švagor. A prečo zaplatím dve osoby naviac, mojím rodičom, lebo mi veľmi veľa pomohli kým mohli, teraz ja pomáham im , Muž zase zaplati svojej mame a bratovi. Viete koľko dostane žena, ktorá sa desaťročia stará sama o choré dieťa? A koľko jej zostane keď zaplatí stravu, lieky, nájom, elektriku ? Nuž nie toľko aby si mohli dovoliť All inclusive letecky v hlavnej sezóne niekde pri mori. Ani toľko aby mohli na týždeň do Štúrova.
Neber to v zlom, ale vieš si predstaviť ako to je únavné ?
Keď my, 20 roční sme boli z cesty vyplutí jak žuvačky ?
Tiež sme vtedy šli takto, lebo peňažný rozpočet nepustil.
Ale keď si predstavím trmácať takto mamu, otca..
Jedine za trest.
@maca1984 presne. to som jej aj pisala, ci ma odskusane, ze tolko hodin zvladnu sediet. ved to je na pichanie fraxiparinu. jedna vec hrat sa na sponzora, druha uhnat rodicom nejake zdravotne problemy.
@matkahelka presne tak.
To nie je že doprajem, zabezpečím dovolenku .
Tá cesta je za trest.
A chcu takto ísť? Nebola by ok napr Bešeňová alebo hocičo iné?
Ja som bola, 24h, ale to som mala nieco po 20tke… dalo sa, boli sme s kamoskou. Teraz uz by som to nedala, som pohodlnejsia. Kym nemas 1,8m, tak sa to da zvladnut…ale s chlapom by som nesla… moj je moc velkej postavy na taky trip. S kamoskou sme aj tak pol cesty prekvakali a zvysok prespali…to sa s chlapom moc neda 🤦🏼😂
Bola som pred 20timi rokmi dalo sa. Minulý rok sme boli v Rumunsku na Mamaia. Sli sme autom. Prejsť Maďarsko 🙄to bol zážitok. Potom Bukurest,preraba obchvat,tam sme sa zdržali 2h. Nedali sme to na 1x, prespali sme v moteli. Ale mali sme to tak naplánované. Najhoršie na tom všetkom bola cesta s mojím mužom.
zaplať tento rok letecky all inclusive dovolenku niekde Španielsko, Turecko, Sardínia svojim rodičom a o rok svokre a švagrovi. A vy nechoďte, keď sa im chceš zavďačiť.
Lebo fakt toto keby mne dieťa kúpilo, tak chápem, že darovanému koňovi sa na zuby nepozerá, ale aj tak by som odmietla takú dovolenku. Niekde sedieť 2 dni v autobuse. Nedajbože bude nehoda na diaľnici, tak sodoma gomora
Ved chodte prvy sept tyzden taliansko napr.vtedy su fajn ceny a do 8hod aj s prestavkami ste tam.alebo ostante niekde blizsie..pokial ste nikdy busom na dovcu nesli,tak hned prva cesta takato dlha toje velke riziko..necitala som celu diskusiu,ale ak sa chces zavdacit isto ocenia aj predlzeny vikend niekde s wellnesom..
teraz som kúpila letenky do Burgasu za 120€ spiatočnú, koľko stojí autobus?
To sa musíš zavďačiť rodine takýmto trestom ? Vďaka sa dá prejaviť aj inak,

@autorka zle si pochopila moj prispevpok, ale ok. A nemozete ist busom niekam blizsie? Do chorvatska, talianska?