Dovolenka v Bulharsku s deťmi
Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka
@bubinko83 nie, netreba pas, Bulharsko je v EU, staci, ze ma syn
Ja sa pripájam s našou skúsenosťou 🙂
Predminulý rok Chorvátsko hotel Pinija 4* http://www.travel.sk/dovolenka/chorvatsko/dalma... keby som opísala dovolenku všetko bolo super hotel , personál ,strava velmi bohatá , more krásne čisté ,ale už nikdy bet.platne a mne dost vadili tie kamene , keď Chorvátsko určite niečo kde je ten maličký štrk , pre detičky je to ideál ale hodnotím to ako krásnu dovolenku aj tak 🙂 oplatí sa ísť kuk Zadar Zaton ... z bazéna kde sa masíruješ pozeráš na more fakt zážitok a relax 😀 Cenovo to tam bolo dost drahé ☹ ...
Minulý rok Bulharsko hotel Iiris 3 * http://www.globtour.sk/dovolenka/bulharsko/nese... keby som opísala dovolenku poviem to jednou vetou . Plakala som keď sme išly domov 😢 - Bulharsko mne osobne velmi učarovalo 🙂 🙂 velmi dobre som sa tam cítila , hotel bol ok ,personál milý , mali sme len ranajky tie boli také jednoduchšie klasické jak keby som bola doma , more od hotela troška vzdialené ale dalo sa , more čisté teplé, žiaden bordel jak tu čítam ale može byt že Slnečné je špinavé nakolko je v Bulharsku najviac rušné , oplatí sa vidieť Nessebar ten bol prekrásny a určite najvačší aquapark v Bulharsku to bola bomba !!!!
Tento rok ideme POMORIE konkretne http://www.booking.com/hotel/bg/pomorie-bay-apa... tak som zvedavá recenzie sú velmi dobré a je to hotel priamo pri mori čo je super 🙂
Tento rok sme iné ako Bulharsko nekuk velmi sme boli spokojný.
Neni nad ten piesok ked máte deti to sa vyhrajú až až samozrejme aj dospelý 🙂)) A osobne sa mi páčia ceny nakolko je to tam lacnejšie jak u nás ...takže super ODPORúčAM Bulharsko určite ...
I LOVE BULGARIA
baby a čo poviete na cestu busom s 15mesačným dieťaťom? Myslíte, že je možné, že to vydrží?? Mne sa zdá vyše 20 hodín strašne veľa aj pre dospelého- nieto pre také malé dieťa- to v žiadnom prípade neprespí 😒
@danielllka tak to by som asi nesla ☹ 15 mesacne to tazko vydrzi.
@janka_pn tiež som skôr za nie, ako áno.. ak by mi začala malá v buse cirkusovať, čo by som si s ňou tam počala.. bábo prespí, väčšie dieťa obsedí, ale čo také malé- jemu nevysvetlíš..
@danielllka ja by som nesla do BG ani autom,nieto busom 😉
moja ma 3 aj tristvrte, ale nikdy by mi tak dlho v autobude, ani v aute nevydrzala....
@danielllka ledva 4 hodky v lietadle a asi 8 v aute s prestavkami...
@vlasa veď práve- muž mal dumky ísť do Bulharska namiesto Chorvátska (chystáme sa cez prázdniny), lebo je tam lacnejšie, no mňa odrádza tá dlhá cesta, takže som to zamietla. No a vyskytla sa situácia, že brat nastupuje na nové miesto a peniažky za zaplatenú dovolenku im nevrátia a tak mi švagriná navrhla ísť namiesto neho - s ňou.. tak to pravdepodobne odmietnem ☹
@janka_pn otec mi poradil "vyskúšať" cestu napr. do Maďarska- na kupko- a uvidím, či vydrží. Ale je to smiešne porovnávať, lebo je rozdiel cca 3 hoďky a 23 hodín, nie 😀
@danielllka ja by som sa asi aj bala,je to daleko a mikrospanok uz znicil vela dovoleniek,aj teraz v tom chorvatsku ☹ ☹ ☹ este do HR autom ano,stojis kde a kedy chces,ale na taku dlhu cestu by som si netrufla,my ideme tento rok do primorska,ale letecky 😉 na prvu dofcu mimo sk som si trufla s malou ked mala tri roky,ale to som ja 😀
@danielllka tak to je fakt velky rozdiel 😉 . ja by som fakt s tak malym babom do bg autobusom nesla. mozno este dobrym autom, vela zastavok, mozno niekde aj na celu noc, ale tahat v buse, to ne 😒
@danielllka a nezabudni, ze tie cesty su 2! ... 😒
@vlasa tak oni tam budú šoféri dvaja, o to sa nejako nebojím.. skôr o to, čo by robila malá tých 20 hodín v buse- určite by len tak nesedela- chcela by chodiť a čo ja viem čo robiť..... keby mala aspoň 2 roky, to už skôr zabavíš- čítaš, rozprávaš, atď.. s takým malým nič 😉
@janka_pn máš pravdu, jednoznačne nejdem.. vlastne to viem aj sama, len som potrebovala počuť viac názorov, ktoré ma v tom utvrdia úplne 🙂
Nikdy by som nesla do BG busom.....ani bez deti!....max.do Chorvátska, aj to vlastným autom....letenky do BG nie sú až take drahé...tak načo trápiť seba aj deti, v BG si cca za 1,5.
Ahojte kočky bol niekto z vás na Slnečnom YAVOR PALACE ??????????? my ideme 24.7 s 3,5r synom a rada by som vedela že na co sa mam pripravit po tom všetkom co som tu precitala
@vlasa my ideme autom do Bulharska už druhý krát nevidím v tom problém a to je môj malý megahyperaktívny od malininka 🙂) a cesta vyše 24 hodinová bola maximálne v pohodičke za hranicami si šoféri 2 hodky pospali a išlo sa dalej ... a keby mám mysliet na to že čo sa može stat sedím doma , zomriet sa dá či v aute či v buse či v lietadle ... ale busom by som nešla milionovo to si neviem predstavit ...autom si aspon urobíš zástavky kedy potrebuješ ...
@billam
@danielllka
Každý ako chce... Ja si zas neviem predstavit ist na taku dialku inak ako lietadlom...nie je to len o bezpecnosti, ale aj o komforte...hlavne pri detoch...asi by som bola s nervami v r...i, keby sme sa dostali niekde do kolony a deti by mi vrieskali vzadu v aute...pokazilo by mi to celu dovolenku.....a asi najhoršia by bola pre mna cesta naspäť...tam by sme sa ešte tesili...
A vôbec to nie je blbosť s tou vodou...v skoro každej primorskej krajine a zvlášť na Balkáne je vhodnejsia voda na pitie kupovana...nemusí sa prevarat...to, ze sa niekomu nič nestalo nie je smerodajné...a zvlášť pre deti by som vodu vzdy kupovala

baby a treba do Bulharska pas? Syn ma ale my s mužom nie.