icon

Dovolenka v Bulharsku s deťmi

janet24
23. mar 2012

Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka

bubinko83
24. jún 2012

baby a treba do Bulharska pas? Syn ma ale my s mužom nie.

monulienkamt
24. jún 2012

@bubinko83 nie, netreba pas, Bulharsko je v EU, staci, ze ma syn

marrrrrry
24. jún 2012

@iwuskaaa smiem sa spýtat kde ste tam presne boli aký hotel ??? dakujem 🙂

marrrrrry
24. jún 2012

@bubinko83 nám kontr.pasy min.rok takže radšej ano ...

marrrrrry
24. jún 2012

@tinki to je neurazte sa dobrá kravina s tým preváraním vody 🙂))))) ale šak každý sme nejaký zase... ale nepotvrdzujem to určite nie !!!

marrrrrry
24. jún 2012

Ja sa pripájam s našou skúsenosťou 🙂
Predminulý rok Chorvátsko hotel Pinija 4* http://www.travel.sk/dovolenka/chorvatsko/dalma... keby som opísala dovolenku všetko bolo super hotel , personál ,strava velmi bohatá , more krásne čisté ,ale už nikdy bet.platne a mne dost vadili tie kamene , keď Chorvátsko určite niečo kde je ten maličký štrk , pre detičky je to ideál ale hodnotím to ako krásnu dovolenku aj tak 🙂 oplatí sa ísť kuk Zadar Zaton ... z bazéna kde sa masíruješ pozeráš na more fakt zážitok a relax 😀 Cenovo to tam bolo dost drahé ☹ ...

Minulý rok Bulharsko hotel Iiris 3 * http://www.globtour.sk/dovolenka/bulharsko/nese... keby som opísala dovolenku poviem to jednou vetou . Plakala som keď sme išly domov 😢 - Bulharsko mne osobne velmi učarovalo 🙂 🙂 velmi dobre som sa tam cítila , hotel bol ok ,personál milý , mali sme len ranajky tie boli také jednoduchšie klasické jak keby som bola doma , more od hotela troška vzdialené ale dalo sa , more čisté teplé, žiaden bordel jak tu čítam ale može byt že Slnečné je špinavé nakolko je v Bulharsku najviac rušné , oplatí sa vidieť Nessebar ten bol prekrásny a určite najvačší aquapark v Bulharsku to bola bomba !!!!

Tento rok ideme POMORIE konkretne http://www.booking.com/hotel/bg/pomorie-bay-apa... tak som zvedavá recenzie sú velmi dobré a je to hotel priamo pri mori čo je super 🙂

Tento rok sme iné ako Bulharsko nekuk velmi sme boli spokojný.
Neni nad ten piesok ked máte deti to sa vyhrajú až až samozrejme aj dospelý 🙂)) A osobne sa mi páčia ceny nakolko je to tam lacnejšie jak u nás ...takže super ODPORúčAM Bulharsko určite ...

I LOVE BULGARIA

iwuskaaa
24. jún 2012

@marrrrrry hotel Perla Beach***
Všetko hodnotím pozitívne🙂

tinki
25. jún 2012

@marrrrrry preboha, teraz som si pozrela, čo som napísala...samozrejme, že balenú vodu netreba prevárať...asi som myslela na viac vecí a napísala to do jednej a neskontrolovala sa..uznávam, hovadina..

danielllka
25. jún 2012

baby a čo poviete na cestu busom s 15mesačným dieťaťom? Myslíte, že je možné, že to vydrží?? Mne sa zdá vyše 20 hodín strašne veľa aj pre dospelého- nieto pre také malé dieťa- to v žiadnom prípade neprespí 😒

janka_pn
25. jún 2012

@danielllka tak to by som asi nesla ☹ 15 mesacne to tazko vydrzi.

danielllka
25. jún 2012

@janka_pn tiež som skôr za nie, ako áno.. ak by mi začala malá v buse cirkusovať, čo by som si s ňou tam počala.. bábo prespí, väčšie dieťa obsedí, ale čo také malé- jemu nevysvetlíš..

vlasa
25. jún 2012

@danielllka ja by som nesla do BG ani autom,nieto busom 😉

janka_pn
25. jún 2012

moja ma 3 aj tristvrte, ale nikdy by mi tak dlho v autobude, ani v aute nevydrzala....

janka_pn
25. jún 2012

@danielllka ledva 4 hodky v lietadle a asi 8 v aute s prestavkami...

danielllka
25. jún 2012

@vlasa veď práve- muž mal dumky ísť do Bulharska namiesto Chorvátska (chystáme sa cez prázdniny), lebo je tam lacnejšie, no mňa odrádza tá dlhá cesta, takže som to zamietla. No a vyskytla sa situácia, že brat nastupuje na nové miesto a peniažky za zaplatenú dovolenku im nevrátia a tak mi švagriná navrhla ísť namiesto neho - s ňou.. tak to pravdepodobne odmietnem ☹

danielllka
25. jún 2012

@janka_pn otec mi poradil "vyskúšať" cestu napr. do Maďarska- na kupko- a uvidím, či vydrží. Ale je to smiešne porovnávať, lebo je rozdiel cca 3 hoďky a 23 hodín, nie 😀

vlasa
25. jún 2012

@danielllka ja by som sa asi aj bala,je to daleko a mikrospanok uz znicil vela dovoleniek,aj teraz v tom chorvatsku ☹ ☹ ☹ este do HR autom ano,stojis kde a kedy chces,ale na taku dlhu cestu by som si netrufla,my ideme tento rok do primorska,ale letecky 😉 na prvu dofcu mimo sk som si trufla s malou ked mala tri roky,ale to som ja 😀

janka_pn
25. jún 2012

@danielllka tak to je fakt velky rozdiel 😉 . ja by som fakt s tak malym babom do bg autobusom nesla. mozno este dobrym autom, vela zastavok, mozno niekde aj na celu noc, ale tahat v buse, to ne 😒

janka_pn
25. jún 2012

@danielllka a nezabudni, ze tie cesty su 2! ... 😒

danielllka
25. jún 2012

@vlasa tak oni tam budú šoféri dvaja, o to sa nejako nebojím.. skôr o to, čo by robila malá tých 20 hodín v buse- určite by len tak nesedela- chcela by chodiť a čo ja viem čo robiť..... keby mala aspoň 2 roky, to už skôr zabavíš- čítaš, rozprávaš, atď.. s takým malým nič 😉

danielllka
25. jún 2012

@janka_pn máš pravdu, jednoznačne nejdem.. vlastne to viem aj sama, len som potrebovala počuť viac názorov, ktoré ma v tom utvrdia úplne 🙂

billam
25. jún 2012

Nikdy by som nesla do BG busom.....ani bez deti!....max.do Chorvátska, aj to vlastným autom....letenky do BG nie sú až take drahé...tak načo trápiť seba aj deti, v BG si cca za 1,5.

tina2
25. jún 2012

@inmaza ahoj, neviem, kedy plánujete Obzor, ale super ubytko pre rodinu s deťmi je Galeria komplex...priamo v
obzore, boli sme tam s deťmi už 4 krát a možno aj tento rok...odporúčam 😉

olganr
25. jún 2012

Ahojte kočky bol niekto z vás na Slnečnom YAVOR PALACE ??????????? my ideme 24.7 s 3,5r synom a rada by som vedela že na co sa mam pripravit po tom všetkom co som tu precitala

marrrrrry
25. jún 2012

@vlasa my ideme autom do Bulharska už druhý krát nevidím v tom problém a to je môj malý megahyperaktívny od malininka 🙂) a cesta vyše 24 hodinová bola maximálne v pohodičke za hranicami si šoféri 2 hodky pospali a išlo sa dalej ... a keby mám mysliet na to že čo sa može stat sedím doma , zomriet sa dá či v aute či v buse či v lietadle ... ale busom by som nešla milionovo to si neviem predstavit ...autom si aspon urobíš zástavky kedy potrebuješ ...
@billam
@danielllka

billam
25. jún 2012

Každý ako chce... Ja si zas neviem predstavit ist na taku dialku inak ako lietadlom...nie je to len o bezpecnosti, ale aj o komforte...hlavne pri detoch...asi by som bola s nervami v r...i, keby sme sa dostali niekde do kolony a deti by mi vrieskali vzadu v aute...pokazilo by mi to celu dovolenku.....a asi najhoršia by bola pre mna cesta naspäť...tam by sme sa ešte tesili...

billam
25. jún 2012

A vôbec to nie je blbosť s tou vodou...v skoro každej primorskej krajine a zvlášť na Balkáne je vhodnejsia voda na pitie kupovana...nemusí sa prevarat...to, ze sa niekomu nič nestalo nie je smerodajné...a zvlášť pre deti by som vodu vzdy kupovala

vlasa
25. jún 2012

@marrrrrry ja s autom nemam problem,ale busom s malym dietatom to musi byt o nervy,ja by som to urcite nezvladla 😅 boli sme busom s manzelom dole vo francuzsku a povedali sme si,ze nikdy viac 😉

marrrrrry
25. jún 2012

@vlasa hej hej busom to je asi dost na nervy neviem ☹ 🙂

marrrrrry
26. jún 2012

@billam presne tak každý ako mu vyhovuje ... ide aj o to ako sa dieta cíti v aute ak je jak naše že miluje sa vozit je to v pohodičke 🙂