icon

Dovolenka v Bulharsku s deťmi

janet24
23. mar 2012

Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka

billam
26. jún 2012

@marrrrrry potom je vsetko v poriadku 🙂...aj nase deti sa radi vozia, ale na taku dialku využívame radsej lietadlo - nechcem trapit muza s dlhou cestou - ked ideme na dovolenku, chceme si ju uzit - nejazdit, nevarit - oddychovat 🙂

zade
26. jún 2012

Baby, paci sa mi tato diskusia.My letime koncom tyzdna: http://www.booking.com/hotel/bg/sunset-resort.s....

Ako je to s peniazmi. Zamienate si ich vopred alebo stavite na bankomat. Dik.

mirko
27. jún 2012

@zade bankomat urcite nie...poplatok je tam myslim okolo 250 korun( este slovenske pisem 😀), my si menime v jednom hoteli v ich zmenarni, alebo potom banka.... 🙂

billam
27. jún 2012

Nikdy nemente v Bulharsku v zmenarnach po ulici, aj ked su overene...vzdy si zamienajte priamo v hoteli...je lepsie si nakupit doma - lepší kurz.

janulabj
27. jún 2012

my sme teda nemenili na ulici, ale ani nie v hotely, normal tam u nich v banke, stale si treba prepočitat a uplna pohoda.

mmonika
27. jún 2012

Ahoj boli ste niekto z vas v hoteli Kotva na slnečnom pobreží ??? viete nejake recenzie ,??

rainee
27. jún 2012

ja som bola v Bulharsku sice davnejsie, v Sozopole a bolo to celkom ok. perfektne more, vlny, plaz by mohla byt cistejsia (vsade cig.ohorky a vrchnaky od pifka), ubytko skromnejsie (na 3* hotel som cakala viac), strava otrasna, dokonca sme tam dostali crevne problemy 😝 takze ak sa tam este niekedy v zivote vypravim (co nepredpokladam) tak len 4-5* hotel all inclusive 😉 inak recenzie na hotely najdete na invia.sk alebo recenzie-hotelov.sk to je k nezaplateniu si precitat vopred.

graceful9
27. jún 2012

ženy, ktorú destináciu a ktorý hotel odporúčate?

billam
27. jún 2012

@rainee ani 5* hotel ti nezaručuje kvalitu...zvlášť nie v Bulharsku!...voči iným destinaciam je 5* hotel na úrovni 3*

marrrrrry
27. jún 2012

@billam môj drahý miluje šoférovanie takže pre neho to je ako oddych xi xi 🙂

marrrrrry
27. jún 2012

@mirko ahojko totok ma zaujíma normálne si v bankomate v Bulharsku možem vybrat peniaze ??

marrrrrry
27. jún 2012

@graceful9 hotel iris prímorsko 🙂

emapol
27. jún 2012

@mmonika recenzie su aj pozitivne, aj negativne, asi je potrebne tam ist a vyskusat. My sme to riskli a v piatok tam cestujeme, a uvidime. V cestovke nam hotel odporucili (ze vraj tam bola pani uz dvakrat a bola spokojna), tak sa nechame prekvapit..

billam
27. jún 2012

@emapol cez akú cestovku idete?

katik80
27. jún 2012

S ktorou cestovkou máte dobré skúsenosti? Šli ste už cez INVIU alebo travel.sk alebo nejaké online dovolenky?

emapol
27. jún 2012

@billam cez seneca....a doteraz boli velmi ustretovy, upozornovali na pasy pre deti, volali ked sa mal zvysovat palivovy priplatok, ako aj nam znizili cenu, lebo ideme o tyzdne neskor...zatial dobre

billam
27. jún 2012

Ja by som nikdy nesla s Tip travel, Koala, Seneca a Tatratour....chodime len cez azur reisen 🙂

billam
27. jún 2012

@emapol 🙂 naraz sme napisali 🙂...a vsetko ok so senecou?

emapol
27. jún 2012

@billam pocula som aj o tom, ze toto zoskupenie cestoviek nie je idealne, ale nie kazdy ma ten isty nazor- su aj spokojní klienti, sak uvidime, ako dopadneme my

mirko
27. jún 2012

@marrrrrry ano mozes, my sme tam raz vyberali, ale ako som pisala neoplati sa ti to, je tam veeelky poplatok za vyber., myslim ze sme v Sozopole boli vtedy na dovci

billam
27. jún 2012

Dvakrát sme s nimi boli a dost...je to jeden majitel 🙂...ponúkajú lacné hotely za drahé peniaze...ked si porovnate ceny voči iným cestovkam zistite koľko na tom zarabaju navyse...v Turecku sme sa presvedčili, co za hotely majú v ponuke a za akú cenu...za 4* zaplatite ako za 5* resort priamo na plazi ( 4* sa v Turecku väčšinou nachádzajú cez cestu a musíte prechádzať miestnym podchodom k moru, sluzby sú samozrejme na nižšej úrovni, ale toto vsetko zistite až na mieste)

zuzik83
27. jún 2012

Ahojte,my sme boli minulý rok v hoteli Dunav na Slnečnom pobreží a bol to uplne skvely hote. Vynikajuca strava,služby a tiež parčík so šmýkalami a hojdačkami okolo hotelového bazéna. No proste super, len ak by niekomu vadilo že je to v centre, kde to v noci žije, tak to by bolo take menšie mínus. Ale pri zavretom okne sa dalo v pohode spať aj dýchať. Hotel je tak max 5 minut chodze od plaže.My sme tam boli s 1,5 ročným synom, a vratili by sme sa tam hocikedy.

mmonika
28. jún 2012

@emapol tak som zvedava ako sa bude Vam páčiť, a pevne verim, že to bude ok..

My sme boli pred 2 rokmi tiež na Slnečnom pobreží ,ale boli sme v hoteli Sunny Day, tam sme boli spokojny, aj so stravou, aj s ubytovanim, ale celkovo, nemali sme čo vytknut,..

marrrrrry
28. jún 2012

@mirko o ten poplatok až tak nejde len si neviem predstavit obsluhu bankomatu ked to nieje v slovenčine 🙂))))))))))))

marrrrrry
28. jún 2012

@billam my sme išly Koala a max.spokojnosť 🙂
@katik80 Koala , Globtour .... za týžden cestujeme s Aeolusom 🙂

billam
28. jún 2012

Niekomu možno vyhovujú hotely, ktoré ponuka zoskupenie tiptravel, Koala a Seneca...nám však nie, preto chodime rakuskymi cestovkami, kde sú úplne iné kategórie hotelov aj služieb - a navyse lacnejšie než tento trojlistok...čiže za priemerne hotely v koale....zaplatite oveľa viac, než v rakúskych v 5* resortoch...

vlasa
28. jún 2012

baby,posunuli niekomu let koli problemom s let.spolocnostami?dost sa toho obavam ☹

zarka1
28. jún 2012

@billam a mohla by si napísať názov cestovky cez ktorú chodíte? a kam? a ktorý hotel by si odporučila? my sme boli v Bulharsku cez cestovku Hechter pred 6-rokmi a nič moc, no teraz by sme chceli ísť znovu s 19mes. dieťatkom ale do 4-5* hotela.

billam
28. jún 2012

@zarka1 chodievame cez azur reisen alebo potom cez tui....zial nemôžem ti odporučiť Bulharsko - nemáme na to pekne spomienky / ako som pisala vyššie, boli sme v 5*resorte a boli sme veľmi, veľmi sklamaní/...chodievame len do Turecka - ich sluzby sú na veľmi vysokej úrovni a v prvom rade dbaju na deti - vsetky 5* resorty sú prispodobene rodinám s deťmi /tobogany, detský kutik, detský bufet, lunapark, ihriska, ak nechcú deti do mora, majú na plážach bazény s morskou vodou, rôzne aktivity a hry aj pre tie najmenšie deticky, disco s minnie a mickey....je to fakt vela/....boli sme v Pemar beach resort a cela dovolenka pre dvoch dospelých a dve deti stála 1700eur....bulharsko nás vyslo 2500eur...v rovnakom katalógovom ohodnoteni hotela, all inlusive, ale poviem Vám, že to bolo 100 a 1...v Turecku by ten hotel ledva dostal 3*...preto sme si povedali, že koncime s touto krajinou

summerlili
28. jún 2012

My ideme do Bulharks aprvýkrát, cez Hechter, Primorsko - Prestige City II, už túto sobotu. Uvidíme ako bude, potom dám vedieť.
Let nám menili v pondelok tiež, zo 14.20 na 8.10 odlet a prílet tiež, tak uvidím ako dokážeme ráno vstať 😉