icon

Dovolenka v Bulharsku s deťmi

janet24
23. mar 2012

Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka

zarka1
28. jún 2012

@billam dakujem za info, aj známi nám odporúčajú radšej turecko ešte to zvážim...

billam
28. jún 2012

@zarka1 pozri si temu o turecku, veľmi vela ľudí, bolo spokojnych....ale tiež o Turecku plati - treba si vybrať 5* resorty priamo na plazi - inak budete bývať v poli cez cestu a k moru budete chodiť cca 200m. cez verejný podchod popod diaľnicu, ktorá ide cez cele pobrežie....v resorte budete maximálne spokojní a hlavne deticky sa vyblaznia...ak ti môžem poradiť, vyberajte nieco bližšie k letisku /Antalay/, lebo cele pobrežie s hotelami co ponúkajú cestovky má cca 130km...a nie je to sranda s malými detmi cestovat....my pôjdeme začiatkom septembra, ked tam nie je až tak horúco ako v strede leta a hlavne tie ceny sú oveľa, oveľa nižšie...len na porovnanie ten hotel, co sme boli v septembri za 1700e, v strede leta stoji 4000e!!!....mali sme last minute, 2 dni pred odletom 🙂

zarka1
28. jún 2012

@billam tiež zvažujeme koniec agusta začiatok septembra kôli horúčave, paradne rozdiely v cene, pokukam aj ja nejaké last minute. ešte sa chcem opýtať či nevieš ako je to v lietadle s malým dieťatkom do 2rokov sedí rodičom na rukách? Ked sme predtým chodievali ako bezdetní tak som si to nevšímala.

billam
28. jún 2012

@zarka1 hej, hej, sedí na nohach rodicov...dostanete taký pas, ktorým si ho k sebe pripnete...let trvá okolo 2,20h...pre dieťa si môžeš zobrať vsetko na palubu /mliecko,čaj, vodu,lieky/...dokonca nám aj letusky prihriali našu stravu pre deti 🙂...v Turecku na letisku hneď zaplatite tuším 20eur za viza /neviem ako je to do 2 rokov - nezabudni na pas pre dieťa 🙂/...no a potom vonku je množstvo delegátov so stanovistom, kde ti povedia cislo bus podľa hotela...no a ide sa 🙂...tento rok si určite vyberieme nieco okolo Antalay - letiska, minuly rok sme boli v Pemar beach resort /výborne pre malé deticky/ - ale išli sme vyše hodiny z letiska...boli sme od 18.9. do 29.9....ale určite pôjdeme skor, bolo síce teplo ale dva dni uz prsalo, ale že v kuse bola búrka...a večer uz bolo chladnejsie...rozmyslame, že 8.9....do toho Dragonu.

zarka1
28. jún 2012

super si mi to rozpísala, pas pre malú už máme,tiež sa mi nechce ešte hodinu a viac cestovať busom z letiska, takže budem hľadať niečo blízko uvidím aký last minute sa nám podarí zohnať.

billam
28. jún 2012

@zarka1 pozri aj na www.travel.sk

zarka1
28. jún 2012

@billam pozerala som tam, uvidíme na konci augusta že?

billam
28. jún 2012

@zarka1 no ved jasne, teraz sú priserne ceny....my sme dvaja dospeli a dve deti nad 5r., tak by sme inú supu platili...pekne si počkáme na 8.9. a niekedy 1-3.9. kupime zajazd....musi byt minimalne 40-45% dole z ceny.

zarka1
28. jún 2012

len už, aby bol koniec augusta lebo niekedy trošku závidím ked všetci hovoria, že už idú.my sme predtým ako sa nám narodila dcérka chodievali posledný júlový týždeň a tiež sme hľadali iba last minute a boli aj tak riadne vysoké ceny.

zarka1
28. jún 2012

@billam len už, aby bol koniec augusta lebo niekedy trošku závidím ked všetci hovoria, že už idú.my sme predtým ako sa nám narodila dcérka chodievali posledný júlový týždeň a tiež sme hľadali iba last minute a boli aj tak riadne vysoké ceny.

billam
28. jún 2012

@zarka1 no veru 🙂

kikakama
29. jún 2012

Ahojte,
neboli ste niektoré v PRIMORSKU v penzióne Lilia?
Podeľte sa so skúsenosťami. Ď.

cat
29. jún 2012

Hotel Kotva, Bulharsko. Boli ste tam niekto?

susan65
30. jún 2012

Plánujeme ísť do BG do Primorska, okolo 8.8., na nejaký last minute, ide niekto?

maculik15
1. júl 2012

ahoj kočky,ideme na dovolenku do bulharska a maly my nechce obsediet v autosedacke,neviete my poradit nieco aby my celu cestu prespal alebo aspom polovocu.dakujeme moc za rady a skusenosti 😅 😉

mirko
2. júl 2012

@maculik15 uz teraz ti nezavidim, lebo viem co to je...absolvovala som to uz 2x a teraz za mesiac to bude po3x, a kazdy rok hovorim ze nabuduce ma nikto do BG autom nedostane, 😀 , celu cestu ti urcite neprespi, ved kto by spal cca 23 hodin v kuse 😀 ,
my na takuto dlhu cestu davame kynedril, jednak aj od toho aby chalani nevracali a su z neho trosku taky "kludnejsi" aj ked sme im ho stihli dat len rano pred cestou, no pocas cesty sme ho uz do deti nedostali a to si mala vidiet to mecheche v aute.... 😖 😠

billam
2. júl 2012

Nechapem, prečo nejdete lietadlom.

luckagu
3. júl 2012

No tým lietadlom to nie je zlá vec, ale stále sa to nedá, my sme tento rok zvažovali, či si odložíme peniažky a pôjdeme až na budúci rok, a lietadlom,alebo pôjdeme aj tento rok, ale autobusom keďže manžel nemal odvahu pustiť sa do Bulharska sám a známi sa nevedeli rozhodnúť či pôjdu. Minulý rok sme boli letecky a bolo to naozaj super, tak uvidíme tento rok. Deti chceli veľmi ísť tak sme to riskli.My tiež dávame kinedril. Tak držím palce nech tú cestu zvládnete. 🙂

mirko
4. júl 2012

tak moj syn si dnes dolamal ruku vo dvoje, dovolenka moze zacat... 😢

sjusiquatro
5. júl 2012

@susan65 ahoj aj my chceme ist ale tak okolo 15.8....tiez primorsko daky last

vlasa
5. júl 2012

@mirko a to sa ako da preboha?bude mat pekne leto ☹ ale do BG idete,nie?

susan65
5. júl 2012

@sjusiquatro aj si pozerala nejaký hotel? Ja som si vybrala tri /Queen Nelly, Belitsa alebo Plamena Palace/, ktoré vyhovujú našim podmienkam. My sme už v Primorsku boli, len vtedy sme ešte nemali malú, toto bude naša prvá spoločná dovolenka pri mori...

mirko
5. júl 2012

@vlasa jasne ideme.....

luckagu
5. júl 2012

@mirko No to vám naozaj nezávidím 😒 , a ešte v takej horúčave mať sadru.... Moja staršia si takto zlomila lakeť pred dvoma rokmi týždeň pred koncom prázdnin ☹ .Držím palce nech to dobre dopadne a nech vám vyjde dovolenka. Nám sa to už tiež kráti, už len 11 dní a smer Primorsko. Ahoj 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

mirko
5. júl 2012

@luckagu dakujem, uz je dobre, rucicka napravena, sadra, a zajtra domov....my to mame za 28 dni, myslim.... 🙂

sjusiquatro
5. júl 2012

@susan65 no aj ja som bola pred 6 rokmi v primorsku....ja som pozerala perla plaza alebo perla beach chcela by som all inclusive...v tých su iba ranajke ze??ale aj tie vyzeraju dobre...

susan65
5. júl 2012

@sjusiquatro aj my sme najskôr uvažovali nad perla plaza, bo sme okolo neho chodievali, ale ten all inclusive nás odradil, my chceme zase len raňajky, aby sme nemuseli byť viazaní len na hotel...

janulabj
6. júl 2012

@susan65 ahoj, my sme boli s malym min.rok QN, super, možem odporučat, Belitsa je hned blizko, no je to taky stary , škaredši hotel, nepačil sa nam, tiež sme nad nim uvažovali,a plamena sme videli len z okna.takže ak maš otazky ohladom QN rada odpoviem, ja som si ho vybrala tiež podla recenzii bab tu z kona čo v nom už boli.isto je krajši ako belitsa.

monulienkamt
6. júl 2012

@janulabj ahoj. mozem sa aj ja opytat na ten hotel, v ktorom ste boli? tiez vyberame dofcu v Bulharsku. Strava bola v pohode? A co izby? Boli ciste, nebol problem s upratovanim a vymenou uterakou a tak? A vies mi poradit, ci maju v hoteli napr. detske stolicky, pripadne pozicat postielku? A plaz bola cista, bolo sa kam "ulozit" aj ked budeme mat vlastny slnecnik? dakujem 🙂

monulienkamt
6. júl 2012

@sjusiquatro aj my chceme ist okolo tohto datumu, len este nevieme ci Primorsko, Pomorie alebo Slnecne pobrezie. Uz ste boli predtym v BUlharsku? Ja v tom tapam, okrem jednych znamych nebol nikto, takze sa nemame u koho osobne poinformovat