icon

Dovolenka v Chorvátsku 2013 s malými deťmi

elisa1980
6. jan 2013

Ahojte, po dlhšom čase by sme chceli ísť v lete 2 rodiny s 3 malými deťmi (6, 3 a 2 r) na dovolenku do Chorvátska. Radi by sme išli autom a bývať by sme chceli na private, teda v súkromí a blízko piesočnatej pláže. Nereálne? Radi privítame všetky vaše postrehy, skúsenosti, tipy na zaujímavé destinácie a aj info o dobrej cene za takúto dovolenku. Po istom čase na materskej človek stráca reálnu predstavu, koľko na dovču našetriť. ďakujeme 🙂

remr
19. mar 2014

@amatas ahoj krasne plaze chceme ist do chorvatska na dovolenku mate v ponuke ak apartman pre 4 dospelych a tri deti?

amatas
19. mar 2014

@remr
Ahoj,
Máme v ponuke veľa apartmánov, len nám prosím napíš termín, o ktorý máte záujem a pošlem ponuku.

Ďakujeme za kontakt a prajeme príjemný deň.

Katka.

remr
19. mar 2014

@amatas ahoj no ved este nevieme presny termin asi august ak mozem poprosit nejaky link blizko mora a aby bol gril a este by bolo super aj nieco pre deti hojdacka ,smykacka

amatas
20. mar 2014

@remr
Ahoj, ospravedlňujem sa za oneskorenú odpoveď, nevšimla som si Tvoju ďalšiu reakciu, posielam link do IP. Vďaka za strpenie 🙂

Katka.

amatas
20. mar 2014

@mravvcek
Dobrý deň, včera mi nejak neprišli všetky komentáre a reakcie, tak sa ospravedlňujem za oneskorenú odpoveď. Na severe Chorvátska Vám nevieme ponúknuť ubytovanie, ale ak by ste mali záujem o oblasť v okolí Trogiru, prípadne Pakoštane, tu sa určite nájde veľa pekných apartmánov. So stravou Vám môžeme ponúknuť ubytovanie v Seget Donji.

Je to penzión blízko pláže a aj so stravou. V prípade záujmu prosím pošlite IP. Vďaka. Katka.

lukasova
23. mar 2014

@luci_99 ahoj, môžem mi poslať link na ubytko?

lukasova
25. mar 2014

@luci_99 ahoj, poprosím link na ubytko v chotvátsku

janci1985
25. mar 2014

Možno som našiel sposob ako na dovcu ušetriť: http://homebook.aspone.cz

luciack
25. mar 2014

@lukasova
ahoj,
skus aj tu, je tu dobry ponuka pre ubytovanie v HR.

luciack
25. mar 2014

Pozor najmä na nevhodný typ pláže. Ak sú veľké kamene, deti si to moc neužijú, lebo pre nich pozerať pod nohy je trest 🙂
Radšej teda drobné kamienky, takých pláží je napr na Kvarneri dosť, alebo aj Istria, či Severná Dalmácia.
Nižšie už treba rátať s dlhšou dopravou, čo už nieje pre deti na "prespanie" teda že zobudia sa až na mieste činu...
Ak chcete byť všetci v jednom apartmáne, vôbec nieje problém, stačí si vybrať z tých čo majú aspoň 3 miestnosti a máme aj také. napr apartmány Lanterna bude cena pre všetkých sedem osôb 1100 €
ale sú aj výhodnejšie, len potrebujeme presný termín a možno aj lokalitu.

kingstonka
7. apr 2014

AHOJTE, Chystáme sa tento rok do chorvatska 5ti , já manžel, 2 malé děti a babka.zhanam tip na 2-3 izbový apartmán najlepšie blízko mora. Dakujem

adinka30
9. apr 2014

😀

mandyjanka
4. máj 2014

@kaja73
Ahoj, zaujal ma tvoj clanok o Pagu, mozes mi prosim poslat link na tie privaty pri pieskovej plazi? Dik moc🙂
Jana

luci_99
17. máj 2014

@lukasova z vodic alebo z makarskej?

miska_zv
21. máj 2014

Vaše tipy.. Do Chorvátska s dvomi malými deťmi... Auto nemáme k dispozícii.. Akou dopravou? Kde odporúčate miesto aj ubytko? 🙂 Ďakujem!

shia
27. máj 2014

@nattaly8 aj my sme roky chodili kazde leto do tohto hotela, a najlepsie meisto v chorvatsku aj hotel - ale odkedy ho zreonstruovali,tak zdrazel :/ Ale mozem ho len odporucat, a prostredie ani nehovorim a to mame prejdene cele chorvatsko ;) a halvna vyhoda - vyhlad na praime more, co je v chorvatsku vzacnota

oli_
4. jún 2014
Používateľ oli_ je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od oli_.

http://www.dovolenka-pri-mori.sk/kam-na-rodinnu-dovolenku-s-detmi-v-chorvatsku-i/
http://www.dovolenka-pri-mori.sk/kam-na-rodinnu-dovolenku-s-detmi-v-chorvatsku-ii/

ahojte, skúste pozrieť aj sem - sú tam tipy na pláže vhodné na dovolenkovanie s detičkami v chorvátsku..

silviaaa21
9. jún 2014

@eva580 Chcem sa spýtať, či je naozaj špinavé more v Nine. Už mám toľko protichodných informácii, že mám z toho guláš. Niekto si to tam nevie vynachváliť a niekomu sa nepáči hlavne to more. A je tam naozaj toľko komárov.Ďakujem za info

marek408
18. jún 2014

Ahojte, bol uz niekto z vas Chorvátsko - Petrčane s ck solaris travel????, nádherné mestecko, s rodinou, s detmi ???? Pozrite fb ck solaris travel, 😎

marek408
18. jún 2014

Robia aj 1 deň pri mori!!!!!!!!!!! Velmo zaujimave cely den pri mori , kupacka, oplalovacka a vecer idete naspat domov . Za 20€ 😝 😝 😝 😝 www.solaristravel.sk, Paradzina, lacne, zaujimave.................................................................................................................... 😀 http://www.solaristravel.sk/dovolenka-chorvatsk...

marek408
18. jún 2014

@miska_zv Ahoj odporucam vrelo s rodinkou s detmi : http://www.solaristravel.sk/termin/4:vila-marin...

marek408
18. jún 2014

@kingstonka Ahoj, vrelo odporucam, krasne nove , k moru pár metrov !!!! pozri http://www.solaristravel.sk/termin/4:vila-marin... , viac info na cisle na stranke,

stanislavao
18. jún 2014

prosim vas pekne, solaris travel. to je co za cestovku? v juli co skrachuje? ked chcete ist s cestovkou na dovolenku, tak si treba vybrat taku, co je znama uz roky a nehrozi, ze skrachuje v polovici sezony.

luciaa209
1. júl 2014

@denisabi pozeram, ze ste boli ubytovani v tomto apartmane Apartmány Cindrić, Šilo. My tam ideme tento rok koncom jula, chcela by som sa Vas opytat ako tam bolo, ake je ubytko. A hlavne na plaz, ci je len kamienkova, ale aj pieskova. Ideme tam s malymi drobcami, kt. maju 1 rok a 8 mesiacov. Budem rada, ked mi popisete par riadkov ako tam bolo, dakujem Vam velmi pekne.

denisabi
2. júl 2014

My tam ideme tento rok znova.Ubytovanie je v 4 apartmánoch a nám sa páčilo.Domáci sú úžasní ľudia.Je tam jedna menšia piesková pláž,ktorá je cca450m a tam chodia rodiny s malými deťmi a mávajú rozložené aj tie stany -mušle,deti sa tam pohrajú s pieskom,vodou .Zo začiatku je pekne plytké more.Najbližšia pláž od apartmánu je kamienková,na pieskovú prechádzate cez betónové platne kde väčšinou sú domáci a jedna kameňová väčšia pláž je ďalej.Tam je otvorené more a bývajú tam veľké vlny 🙂 .V mestečku je malé centrum.V niektoré dni boli aj akcie napr.deti spievali do mikrofónu,hudba...Môžete ísť na plavbu loďou.Po ceste do apartmánu si môžete kúpiť zmrzlinu,nakúpiť v obchode,pekárni,ovocie,zeleninu,reštaurácie.Malé,tiché mestečko. 🙂 🙂 🙂

steffania
24. feb 2015

@nataliasarron Ahojky, je to ešte aktuálne,števka

mrnousjana
13. mar 2015

@amatas ahoj mozem sa ta opytat na nejjaku dovolenku, chceli by sme ist 3 rodiny s detmi vek od 1,5r. Az do 8r. Nieco blizko pri plazi a skor nie stred, ale sever, lebo ten rok a pol je moj drobec a neviem ako zvladne cestu autom 🙂 aby tam sa detska vysalili

mrnousjana
13. mar 2015

@amatas este som zabudla termin koniec jula zaciatok augusta dakujem

amatas
13. mar 2015

Ahoj, no ja ti rada niečo ponúknem, ale my máme ponuky len v strede Chorvátska, nič na severe, z BA to ku nám trvá asi 8,5-9 hodín (ak nejdete z piatku na sobotu), nevyskúšate? 🙂

mrnousjana
13. mar 2015

@amatas ok mozeme byt, a najlepsie je nam cestovat v pondelok 🙂