Dovolenka v Dubaji
Prečo dovolenka v Dubaji? Mne to pripadá ako veľké nákupné centrum pripadne stavenisko. Tie čo ste tam boli čo je na tom lákavé lebo mne to nie je jasne že prečo by som tam mala ísť. Nie je to ani závisť ani dokonca zvedavosť nie lebo ved si vygooglim ale čo láka ľudí ísť práve do Dubaja.
@yellow28 Súhlasím s tebou…Úplne👍🏻…
za 5,5 hodiny si novembri v teple a na raňajky je hummus milujem ho. Je zaujímavé vidieť inú kultúru a aspoň raz to zažiť, je tam čisto.
za mna fajn destinacia mna zasa neocarilo chorvatsko 😉
Dubaj nie je len Dubaj mesto. Sú to celé Emiráty. Treba sa poradiť a vôbec nemusíte byť v meste.
Mne sa napríklad veľmi páči emirát Fujairah, kde sú pekné prírodné pláže, kľud, žiadny ruch mesta a hlavne je tam aj iné more ako v ostatných emirátoch - nádherný ománsky záliv.
Ale aj dovolenka v iných emirátoch má svoje čaro - Dubaj proste milujete alebo nemáte radi. Ja ho mám rada. Stará historická časť Deira dýcha Orientom, moderné centrá udivujú tým, čo človek v dnešnej dobe dokáže vybudovať.
No a v neposlednom rade, je to pomerne blízka destinácie a je tam celoročne teplo. Takže kto nechce letieť dlho do exotiky, ale potrebuje slnko a more, Dubaj je dobrá voľba.
@familytravel pekne zhrnute
@loginexistuje presne ani mna mesta pekne ale tie plaze otras..
ahojte, letime v nedelu, sme tiez velmi zvedavi, ze co to bude ;)
co vsetko odporucate navstivit? tie, co ste boli, kedy je najlepsie pocas dna navstivit burj kalifa?
Kočky, rozmýšľam jarné prázdniny v Dubaji 26.2-6.3 bude sa dať kúpať v mori? Oslovil ma hotel centara mirage Dubaj... Na výlety je ďaleko? ☺️ Ďakujem

@janinah Kollár tam vlastní apartmán v hotely, boli sme jeho susedia pred koronou