icon

Dovolenka v Dubaji

zeldia
24. mar 2023

Prečo dovolenka v Dubaji? Mne to pripadá ako veľké nákupné centrum pripadne stavenisko. Tie čo ste tam boli čo je na tom lákavé lebo mne to nie je jasne že prečo by som tam mala ísť. Nie je to ani závisť ani dokonca zvedavosť nie lebo ved si vygooglim ale čo láka ľudí ísť práve do Dubaja.

Strana
z2
oliverceky
24. mar 2023

@janinah Kollár tam vlastní apartmán v hotely, boli sme jeho susedia pred koronou

dlucy
24. mar 2023

@zeldia My sme boli 2x a nelutujem vzdy som sa tam chcela ist pozriet. Ano je to ina krajina moderna. Mame uz toho vela nacestovane. Nas zase nelaka Thajsko Azia.

nikoletta1712
24. mar 2023

@yellow28 Súhlasím s tebou…Úplne👍🏻…

tiezjedna
24. mar 2023

@tenerifka tak bývanie by som si tam nikdy nekúpila. V tomto sme realisti, vsadili sme na istotu a investovali v Chorvátsku. Ani investičnú nehnuteľnosť by som v Dubaji nekúpila. Dubaj nie je nič viac než prijateľný kompromis z pohľadu času cestovania za teplom.

makrame
24. mar 2023

za 5,5 hodiny si novembri v teple a na raňajky je hummus milujem ho. Je zaujímavé vidieť inú kultúru a aspoň raz to zažiť, je tam čisto.

loginexistuje
24. mar 2023

za mna fajn destinacia mna zasa neocarilo chorvatsko 😉

familytravel
25. mar 2023

Dubaj nie je len Dubaj mesto. Sú to celé Emiráty. Treba sa poradiť a vôbec nemusíte byť v meste.
Mne sa napríklad veľmi páči emirát Fujairah, kde sú pekné prírodné pláže, kľud, žiadny ruch mesta a hlavne je tam aj iné more ako v ostatných emirátoch - nádherný ománsky záliv.
Ale aj dovolenka v iných emirátoch má svoje čaro - Dubaj proste milujete alebo nemáte radi. Ja ho mám rada. Stará historická časť Deira dýcha Orientom, moderné centrá udivujú tým, čo človek v dnešnej dobe dokáže vybudovať.
No a v neposlednom rade, je to pomerne blízka destinácie a je tam celoročne teplo. Takže kto nechce letieť dlho do exotiky, ale potrebuje slnko a more, Dubaj je dobrá voľba.

tenerifka
25. mar 2023

@tiezjedna suhlasim, treba mysliet na veci z dlhodobeho hladiska

kacusik69
25. mar 2023

@familytravel pekne zhrnute

dlucy
25. mar 2023

@loginexistuje presne ani mna mesta pekne ale tie plaze otras..

zanet_ronny
27. mar 2023

ahojte, letime v nedelu, sme tiez velmi zvedavi, ze co to bude ;)
co vsetko odporucate navstivit? tie, co ste boli, kedy je najlepsie pocas dna navstivit burj kalifa?

oliverceky
Autor odpoveď zmazal
tetasofia
12. aug 2023

@tiezjedna Ahoj, tam sa cez zimu chystáme. Objednali ste si lístky vopred? A ako ste tam cestovali, keď ste bývali v inej časti? My budeme v Ras Al Kaihmah....poradíš, keď máte vyskúšané? Ďakujem.

macka06
9. nov 2025

Kočky, rozmýšľam jarné prázdniny v Dubaji 26.2-6.3 bude sa dať kúpať v mori? Oslovil ma hotel centara mirage Dubaj... Na výlety je ďaleko? ☺️ Ďakujem

Strana
z2