Dovolenka v Egypte v júni - máte skúsenosti?
Ahojte. Rozmýšlam že by sme išli na dovolenku do Egypta. Prosím Vás bol tam niekto koncom júna? Dá sa to tam vydržať s tými teplotami?
a este som len tolko chcela, ze coho som sa najviac bala, ze digestivne problemy budu tak neboli. deckam somvsak preventivne davala raz denne enterol na odporucenie dr. a stacilo. "faraon" pekne ostal v pyramide :D
My sme boli už 3krat a vždy koncom júna alebo jula.Je tam veľmi teplo ale dá sa to,dali sme aj Luxor a aj pyramídy.Urcite by som.isla opäť aj tento rok na dovolenku do Egypta,ale nakoľko som tehotná a rizikovka tak nič s toho snáď budúci rok.Prajem.krasny dovolenku ,urcite nebudete ľutovať.
@20mysicka12 dakujeme aj vam vsetko dobre 😊
Inak to s tymi nizkymi platmi je pravda, si vezmite, ze taka upratovacka, ci sofer, alebo nosic kufrov, maju plat cca 400-500 egyptskych libier, co je cca 20-25 Eur mesacne. Takze oni naozaj ziju z toho bakshisa.

@vikusjk
@kikina84
ahojte tak my sme uz nazad 🙂 bolo super, mensie komplikacie ale nedali sme si pokazit dovcu ;). platit sa dalo aj s eurami v pohode ale ano, maju problem si zamienat mince. ale nas uklizec si z toho hlavu nerobil, ked sa mu nazbieralo tak nas poprosil o zamenenie za papierove :P
u nas v rezorte sme mali v AI 2flase balenej vody. Napojom sa nedalo vyhnut, lebo to vsade robili sirupove dzusy, ale z balenych vod, takze pohoda. pred kazdym restauracnym zariadenim v rezorte sme mali aj dezinfekcny stroj takze super.
a milo som bola prekvapena aj z bakshisu, nevyzadovali ho od nas vobec. raz sme omylom prikryli euro capicou, takze si ho nevsimol a rovnako nam pekne upratal a vodu vymenil, hajzlak doplnil, vsetko ako ma byt. len raz na fakultativnom vylete (sli sme k beduinom na jeepoch) tak tam nam delegat (btw miestny) povedal ze sofera baksis neurazi,, ze oni maju nizke platy.ale tak za tu jazdu sme mu mileradi dali, ze nas bezpecne odviezol zivych a zdravych a nenechal nas v pusti :P a deti (5r a 3r) si ten vylet mega uzili 🙂 odporucam