icon

Dovolenka v Grécku: Ako vybrať ideálny hotel?

snoopynecka
27. aug 2024

Ahojte všetci,rada by som sa opýtala kde ste boli tento rok na dovolenke v Grécku. Chystáme sa tento rok druhý krát do Grécka,minulý rok sme mali Rhodos, tento rok asi tiež,ale mame problém s hotelom. Teda aký si vybrať. Jeden,čo sme mali vybraný,bol teda na Kréte,ale žiaľ aj sama pani v cestovke nám ho nedoporucovala,tak sme opustili z toho. Už som čítala aj predošlé diskusie,viem,že ich je tu dosť, ale skúsim ešte raz tu. Sme maximálne nenáročný co sa týka vybavenia hotela, jedine co chceme aby bolo jedlo a pláž nie veľmi ďaleko od hotela. Známa mi doporučovala Princess Adriána resort & spa,ale to je presne to,čo my až tak nepotrebujeme. Minulý rok sme boli v Kolymbii,v Memphis beach hotel,úplne dostacoval..len tento rok je vypredaný do skoro konca mesiaca. Viete mi prosím doporučiť niečo? Ďakujem veľmi pekne vopred za všetky odpovede 😇

Strana
z2
macka06
18. sep 2024

@martinka13 áno amadu, chodíme do Turecka, ale dcéra chce zmenu tak ta amada mi pasuje, len som zvedavá na tu cenu no 🤔...boli ste aj na nejakom výlete, môžete aj IP

ketriink
22. máj 2025
@emqfashion

My sme boli v Romanza Mare na Rhodose, sme nenarocni co sa tyka hotela a za mna super 😊

@emqfashion Zdravím Vás prosím môžte mi dať viac info o tomto hotele? ĎAKUJEM KATKA

mishhel22
10. nov 2025
@jaaty

@snoopynecka boli sme na Peloponéze, hotel Casa Marron - odporúčam aj hotel, strava a Pišková pláž pri hoteli bez nutnosti rannej rozcvičky s uterákmi na lehatkach 😉

@jaaty Boli ste spokojný? Môžte dať recenziu? Ďakujem

mishhel22
10. nov 2025
@elenajezova

My sme boli v Lindos Princess na Rodose, tento rok sme boli lete ký na poznávacím zájazde na Santorini.

@elenajezova Viete mi dať recenziu na Lindos Princess? Dakujem

elenajezova
12. nov 2025
@mishhel22

@elenajezova Viete mi dať recenziu na Lindos Princess? Dakujem

@mishhel22 tak nám sa veľmi páčilo. More bolo čisté, vstup do mora postupný s drobnými kamienkami. Izba veľmi pekná, strava pestrá... Každý večer bol program v amfiteátri, najprv kinder disco a potom večerný program. Jeden večer bola napríklad ohňová šou, jeden večer grécky večer, ktorý končil ohňostrojom... čo konkrétne by vás ešte zaujímalo?

elenajezova
12. nov 2025

Boli tam vlastne dva amfitátre . Jeden taký velký, druhý taký malý priestor na vystúpenia.

Strana
z2