icon

Dovolenka v júni na Malorke

ajuska111
17. apr 2017

Ahojte, som tesne pred kupou dovolenky na Malorke, v polovici juna a napadlo ma pozriet dlhodobu predpoved no a trosku ma to zaskocilo- okolo 23 stupnov. Neviem, ci tomu mam verit😕
Mate niekto skusenosti s dovolenkou na tomto ostrove a v takom case?

Dakujem za kazdu reakciu🙂

Strana
z10
amelie2017
12. apr 2023

@zadarmo1 ano, maju. Plienky su dokonca omnoho lepsie ako tie na Sk. Aspon pred 4 rokmi 😀

zadarmo1
12. apr 2023

@amelie2017 vynikajúco ďakujem 🤗 čo som pozerala leták tak aj niektoré veci boli lacnejšie ako u nás 🙈 len som nevedela ako s detským sortimentom

iloveme
15. máj 2023

Baby neviete ake je teraz pocasie na malorke? Cez net mi ukazuje len okolo 22. Ale vcera som zahliadla na fb skupine,ako niekto daval foto ze tam je 36stupnov a voda ze ma 23. To sa mi akosi nezda,teraz ktore je pravda?

lucik194
15. máj 2023

@iloveme momentalne na cely týždeň ma Palma 20-22st

ani viac nema mat

to niekto pridal blbost....

iloveme
15. máj 2023

@lucik194 no vsak aj mne to prislo divne, ale zas na druhej strane, o mesiac ideme tam na dovolenku a ked tam je teraz iba 20-22 stupnov,tak sa asi vobec neokupeme😮‍💨

lucik194
15. máj 2023

@iloveme ale okupete

pred tyzdnom a dvomi, plus v aprili mali teplotu vzduchu cez 30st.....

netreba to brat tragicky 😉

lucik194
15. máj 2023

predpokladam, ze niekto bol pred tyzdnom dvomi ked boli 30dky teplity tak tam bol a pridal na FB az teraz spravu

lucik194
15. máj 2023

na aemet.es zistis aj teplotu, aj predpoveď plus je tam teplota vody v mori (spanielska predpoved picasia)

iloveme
15. máj 2023

@lucik194 inak ano, to bola fotka spred niekolkych dni. Esre mal aj teplomer odfoteny. Ale ze by sa za tyzden tak rapidne schladilo 🤔

lucik194
15. máj 2023

@iloveme schladilo,

teda lepšie povedané dosla prva vlna horúčav a andaluzii, murcii, valencii, baleare vystupili teploty nad 30 teraz opat ochladenie.....

uplne normalne na maj

zadarmo1
19. máj 2023

@iloveme akurát sme sa odtiaľ vrátili 10-18.5 a prvé dni bolo škaredo na dlhé nohavice a postupne sa to oteplilo. V mori sa kúpali ľudia, aj ja keďže som zvyknutá na studenú vodu ale môj chlap to nedal 😂 každý nám tu hovoril že býva lepšie počasie v tomto období že na máš termín sa ochladilo ale nám to vôbec nevadilo aspoň sme sa len 2 dni spálili 🙈

iloveme
19. máj 2023

@zadarmo1 akoze moc nemusim horucavy, ale ja som typ cloveka,ktoremu je 28stupnova voda v bazene ladova🤣🤣🤣, takze ja sa urcite neokupem v juny. Max po clenky vleziem😆
Inak kde ste boli?

amelie2017
19. máj 2023

@zadarmo1 celu zimu neprsalo a teraz v maji skoro kazdy den. V aprili bolo teplejsie.

zadarmo1
20. máj 2023

@iloveme son caliu-palmanova a po členky išiel aj môj chlap to bolo v pohode 😂 do bazéna som to ale nezvládla tam mi prišla voda studenšia 😂

zadarmo1
20. máj 2023

@amelie2017 no presne to nám hovorili 💁 ale aspoň máme motiváciu prísť ešte v lepšom počasí sa poriadne aj okúpať 😂

macka06
22. júl 2024

@amelie2017 ahoj, môžem tip na hotel all inclusive.. Lustrujem na ďalší rok 😇 Ďakujem

amelie2017
23. júl 2024

@macka06 prepac, ale s hotelmi moc neporadim, kedze som tam byvala a tieto sluzby sme nepotrebovali.

xeniak
Autor odpoveď zmazal
Strana
z10