Dovolenka v júni na Malorke
Ahojte, som tesne pred kupou dovolenky na Malorke, v polovici juna a napadlo ma pozriet dlhodobu predpoved no a trosku ma to zaskocilo- okolo 23 stupnov. Neviem, ci tomu mam verit😕
Mate niekto skusenosti s dovolenkou na tomto ostrove a v takom case?
Dakujem za kazdu reakciu🙂
My ideme na Mallorku o dva tyzdne 🙂 Tak som zvedava, ake teploty nas cakaju 🙂
Ja som bola na Mallorce už 10x a vždy iba v juni a zakaždým sme mali 👍 počasie. Ani zimu, ani dažde a určite viac ako 23 st. Ale naposledy som bola v r.2010...jedine ak by sa tam klima zmenila.
no ja som mala povodne egypt, ale som ho zrusila kvoli tym udalostiam. ten bol na 12 dni a este o 150€ lacnejsi. inak super- hotel s aquaparkom. no a potom som musela hladat nieco cenovo podobne, s dobrymi recenziami, s dobrou polohou, v bezpecnej zone...😝, no bol to zaberak. mame hotel club simo a je to cez nemecku cestovku, pozri dovolenky sme.sk
@tacka
@ajuska111 tak obe mate super ceny, ja som vybrals tiez hadam dobre, tiez ideme cez nemecku cestovku, a ja platim s malym 870 e na 8 dni, polpenizia, pri mori, Cala Bona, hned vedla Cala Millor, cca 2 km, hotel Cooee Cap De Mar, Morito aj club simo som registrovala ale lepsiu cenu od tohoto som nenasla...ideme 2baby a 2 deti, spolu za 1870 e....ale polpenzia...tiez sa velmi tesime...chcem oochodit okolite plaze, Calla millor, Sa Coma..a uvidime...vy kam sa chystate okolo? Aquapark som niekde citala ze je brutal drahy, ale nejaku plavbu lodou isto chceme dat....
este poznamka, druhe dieta ma 13 rokov, to uz vo vacsine hotelov beru ako dospeleho.
ja si este nastudujem co mi popisala amelie2017, ale urcite delfinarium. my si na kazdej dovolenke poziciavame stvorkolky a jazdime.
ja uz zo skusenosti viem, ze radsej si priplatim za all in, lebo potom miniem ovela viac. na druhej strane ked chcete pochodit plaze, je lepsia polpenzia.
@ajuska111 u mna zasa bolo celkim podstatne aby sme boli v hoteli pri mori, a to budeme, prva rada, chceme v klude vecerat pei mori, len do kelu bez vinka z all inclusive😉Nechceli sme bYt 490-700 m od mora z all inclusive, ked asi aj tak budeme cely den niekde pri mori a vecer spacirovat...ale jasne vsetko ma svoja za a proti😉My mame tiez jedno dieta 13 rokov a druhe 6, tak cena bola tiez super...len ta polpenzia, ale pri mori hotel
@tacka katedrala je nadherna, oplati sa vidiet, vstup je 4€ (aspon minuly rok bolo),
marineland
https://www.marineland.es/mallorca/planifica-tu...
pokial by ste mali kupon v papierovej forme na zlavu nemozete ho pouzit na kupu listkov cez net, pisala som hore na prvej strane ohladom zlavy a kuponov
Ahojte, o pár týždňov cestujeme na Mallorcu s našou ročnou dcérkou, keďže batožina je obmedzená rozmýšľam ako sa pobaliť. Neviete mi poradiť či bez problémov kúpim v obchodoch bežnú detskú kozmetiku, opalovacie krémy, plienky a tak, napr.Nivea, Bioderma... A najlepšie nejaký jeden veľký obchod kde majú všetko aby som nemusela nakupovaním stráviť večnosť na dovolenke. Ďakujem
@1veva101 ahoj, do akej oblasti idete? Inak neboj, kupis tu vsetko..nivea, hlavne detske maju v kazdom stanku, bioderma tusim v lekarni. Ak sa idete stravovat sami, odporucam urobit nakup v obchodoch ako eroski ci mercadona. Spar je skoro vsade, ale tie ceny, cista kradez, zarobenie na turistoch.
ahoj, ked uz si tu🙂 ake mate pocasie? podla webu 25?😀
@ajuska111 ahoj, no som na ostrove od piatku a zatial kazdy den pekne. Na slnku sa ides uvarit, v tieni trosku chladno, hlavne podvecer, ale uz su ludia na plazi.
@tacka ahoj, my tam ideme v juli, date mi potom info, ake to tam bolo, aj ubytko..ak nezabudnete samozrejme😃
@ajuska111 boli sme min. rok v polke júna, pre priateľa počasie super, ja by som brala teplejšie, pretože milujem hic. No myslím, že také aké tam bolo počasie by väčšine vyhovovalo. Voda bola na môj vkus ešte mierne chladná, ale zase toť môj subjektívny pocit. Decká sa tam kúpali ostošesť. A áno keď sme odchádzali, čiže posledný júnový týždeň začínalo byť ozaj veľmi teplo. Celkovo som si to užila, hotel priamo na pláži, 5*, čistý apartmán, služby super, last minute pre dve osoby dokopy 800 eur, polpenzia. Cenovo veľmi dobre. Takže jún je ako stvorený na výhodnu kúpu dovolenky.
@miriam159753
dakujem🙂
@amelie2017 Ideme do hotela Globales Palmanova, nemám veľmi predstavu vktorej časti to je, nepozerala som, stravu máme all inclusive , hlavu si lámem však len s tým či brať alebo nebrať malej plienky, obrúsky a kozmetiku tak aby nám vystačila na celú dovolenku alebo sa spoliehať že tam kúpim a nezrujnuje nás to finančne 😀 ale nemám vysoké nároky takže hádam nemusím všetko trepať so sebou. Ďakujem za tip kde dobre nakúpiť 🙂
no v palmanova mas od vasho hotela asi 700m aldi
potom asi 1,5km mas aj lidl / aj mercadonu, obrusky by som zobrala tie co pouzivate, aby sa vam dieta nevyhodilo na zadku z novych (ale kludne jeden balik na utieranie ruk) kup aj v obchode v spanielsku a plienky.... no my sme pred x rokmi na par dni zobrali a potom sme kupili tam, v mercadone rozdiel to bol oproti SK asi 10-15€ na baleni (par rokov dozadu) kupovala som značku DODOT (paňales dodot), v minulosti nieco ako u nas pampersy ale nie teraz smradlave, tie co boli pred par rokmi, nepretiekli, nesmrdeli.... plienky kupis aj detsku kozmetiku aj v lekarnach
dievčatá ideme na dovolenku v júni...ake ste mali prosím vas počasie v tomto období? čo sa vam páčilo? dakujem za tipy

baby tie co sa pytate na pocasie, tak dopredu vam nikto nepovie ako bude, moze byt dlhodobo mesiac jun suchy a zrovna tento rok tam moze prsat ovela viac.... alebo september uprsany a ked pojdete vy tak prsat nebude.... ja som za poslednych 10 rokov tam bola uz 5x vzdy v inom obdobi....aj v najvacsom lete aj v zime, neda sa to zovseobecnit, lebo klima sa meni, tie co tam idete a chcete pobehat rozne plaze vzdy je dolezite odkial fuka vietor, proste aby ste boli v zavetri....
a inak ked si pozriete forum tak aj minuly rok bola dlhokanska debaty o mallorce, dobre vyhladat a precitat je tam vela dobry rad aj ohladom hotelov a oblasti....
minuly rok som tam bola v auguste 2 tyzdne (posledne dva tyzdne) a neprsalo ani jeden raz (teda prsalo ked sme pristavali, bolo otrasne 25 st a prsalo), raz som tam bola tyzden v juni a prsalo 1x prietrz mracien, silna burka a potom tyzden 28-30 st., ..... kazdy rok je to inak, tak ako u nas na slovensku....