Dovolenka v Turecku 2013
Ahojte.Viem,že je tu veľa popísané o dovolenke v Turecku, ale myslím si,že všetko sa mení a ja by som chcela informácie od tých čo boli v roku 2012 dovolenkovať v Turecku.Hĺadám hotel,priamo na pláži,stredne veľký,bazénov viac /mám dve deti rozdielného veku,takže potrebujem niekde ,,čvachtať " malú,ale aj 12 ročného plavca,nechcem však veľa tobogánov,detské ihrisko.Strava all ,ale dobrá,animácie,ale nie tak ,že v celej budove po 22,00 to bude počuť.Nie pri ceste,a letisko nech je blízko.Viem,že mám dosť požiadaviek,ale väčšinou sa mi to podarí,preto skúšam hľadať niečo už teraz.Ďakujem za odpovede.
@lipicano kamoska co sa odtial teraz vratila bola o dva hotely dalej ako je Limak a teda ich hotel bol tiez vedla toho co sa preraba Je to pravda, rekonstruuju ho, ale ona vravi, ze by som si to ani nevsimla keby nesli okolo. Ze ziadny hluk alebo take cosi. Ze tam huci hudba, je ruch, ze to nepocut
@tinka76 my odchadzame 14.6. cize ked sa vratime (ideme na 7 dni) podam sem info, ale co som citala recenzie, kazdy si velmi chvali. Tak pevne verim,ze nebudem hotelom sklamana, a aj sluzbami.Za tolke prachy!! Vy idete ci hydrotour? My este tiez nevieme kedy sa leti, ale hotel je 10 km od letiska takze tam budeme za par minut co ma tesi 🙂 V cestovke ma ubezpecovali ze izby su ako v katologu tak pevne dufam ze ano budu.Ideme 4 ale budeme mat klasicku izbu s 2 pristelkami, snad bude dost velka....
My ideme sice az v septembri, ale uz teraz sa tesim... Ideme cez Koalu, nedaleko Side, máme moznost vybrat si let - ideme s 1,5 rocnou dcerkou, tak neviem ci radsej vecerny let alebo cez den... Uvidime ake moznosti nam ponukne cestovka...
Ahojte máte niektorá skúsenosti s dovolenkou v Turecku konkrézne v HOTELI SOLIM INN? Ďakujem
Baby boli ste niektora v hotely Club Calimera Serra my letiiiime 10.6.2014 tak ide este niekto v tom termine?
Dievcata, nejde nahodou niekto okolo 24 juna do IC Santai, Belek?
Ahojte kočky, neletíte niekto 13.6.2014 z popradu?? 😎
Letí niekto 20. 6. 2014 z BA o 5tej ráno do Side?Okrem kossky 😀 😀 😀 😀
@nastasja25 aj my sme boli alba 2krat aj teraz ideme 3.6 ;) tiez odporúčam ,tento rok robi tento hotel koala ( trosku sa obávam cestovky ;) ale riskli sme to
Ahojte, poznáte resp. bol niekto z Vás v hoteli Nashira Resort? Má ho v ponuke Hydrotour.
@vanduska3 moja mama este s ocom 😀 😀 😀
@kosska3003však jasné 😀 😀 😀 😀 , Ale bola by sranda keby nás išlo ešte viac 😀 😀 😀 😀 😀
Ahojte, ja mam taku otazocku.. Objednavala som dovolenku do Turecka cez www.zajazdy.sk ale nepytali nas pas pri objednavke. Viete mi prosim poradit ci je to standardne a do zmluvy sa to nikde neuvadza alebo nas cestovka mala na to upozornit. Mam totiz trosku obavy, nakolko sme prvykrat vyberali takyto sposob dovolenky. Dakujem za kazdu odpoved
a pytali vas aj mena osob ktore idu?
ok dakujem :D
@kosska3003
@vanduska3 kedy to idete na dovcu? ja budem len o jeden hotel vedla;)
@nefertitka 20.júna. To by bolo fajn keby si išla tiež vtedy,pláže sú pekne vedľa seba, deťúrence by sa vyhrali 😀 .

@halit13 kamoska bola teraz v oblasti Lara, ze tu boli predpovede 22st a tam bolo krasne teplo, aj v mori sa dalo uz v pohode kupat