icon

Dovolenka v Turecku 2013

luy
30. dec 2012

Ahojte.Viem,že je tu veľa popísané o dovolenke v Turecku, ale myslím si,že všetko sa mení a ja by som chcela informácie od tých čo boli v roku 2012 dovolenkovať v Turecku.Hĺadám hotel,priamo na pláži,stredne veľký,bazénov viac /mám dve deti rozdielného veku,takže potrebujem niekde ,,čvachtať " malú,ale aj 12 ročného plavca,nechcem však veľa tobogánov,detské ihrisko.Strava all ,ale dobrá,animácie,ale nie tak ,že v celej budove po 22,00 to bude počuť.Nie pri ceste,a letisko nech je blízko.Viem,že mám dosť požiadaviek,ale väčšinou sa mi to podarí,preto skúšam hľadať niečo už teraz.Ďakujem za odpovede.

giugia
15. apr 2015

@sussie259 ....tak tvoja dcerka to zvladla obdivuhodne 🙂 ....to ste mali ozaj najhorší čas aky môže byť 😠 .......tam su aj nejake domčeky,to som ani nevedela. ...ani v cestovke mi nic nespomenula....ty si bola cez hydrotour?....no dufam ze budeme v hoteli,hadam by ma na to upozornili.... 😨

giugia
15. apr 2015

@sussie259 ....inak ta obdivujem,ze tehotna si sa vybrala na takú cestu....inak ta druha rodina nevedela dopredu ze pojdu do tych viliek. .......myslíš ze bol uplne plny hotel ked ich tam dali....v akom datume ste boli min rok?

giugia
15. apr 2015

@sussie259 ešte na napadlo. . ...ved som priplatila vyhlad na more....tak hada z tých viliek nieje vyhlad na more...

sussie259
17. apr 2015

@giugia no hydrotour tirz.sme sli zaciatkom juna na 12dni.
Bol to starsi manzel.par.asi chceli mat intimco vo vilke 😝😜
Ja zss vyzadujem vsade vyhlad mimomora😝v hydrotoure s tym maju vzdy problem.bo su za to super priplatky pre nich 😜😝a v hotely to mas oficialne za polovicu ak chces 😝
No my ked sme boli bol hotel na 95%vybookovany.
Kazdy vecer tambola aj nejaka svadba.dole su megakongresove saly.a bolo strasne vela rusov.
Ale ti su asi vsade 😝aj tetaz na lyzovacke sme ich mali plny hotel 😜

giugia
17. apr 2015

@sussie259 ....no som zvedava co to bude....ale volala som do hydrotouru a povedali mi ze oni maju rezerv.izby len v hoteli....a na kolke poschodie vás ubytovali. ..premiestňovanie po hotely v pohode...vytahy a tak 🙂 prepac ze sa ta pytam na kazdu blbinu...ale nepoznám nikoho z mojho ikolia kto tam bol...len vsetci by tam radi išli. .. 🙂 😉

hasleerka
19. apr 2015

@giugia ktorý hotel idete????

giugia
25. apr 2015

@hasleerka ahoj....hotel Titanic v Lare.....

giugia
27. máj 2015

@tinka76 ahoj 🙂 ak by si bola taka mila, chcela by som sa ta opýtať na titanic ...hlavne čo sa tyka detskej stravy ci tam ponukali v hoteli výživy pre babatka a cerstve ovocie ako su napr . jablká. ..idem s 10mes.babom...a neviem ci mam všetko brať,alebo stačí len nejaky zaklad.rychlovarnu kanvicu ste mali na izbe...ci na vyžiadanie. ..cez aku cestovku si bola. ..ďakujem

hasleerka
3. jún 2015

Prosim ako je to s tym oblecenim...ak to nie je v katalogu pisane treba mat nejake specialne .... moj chlap mi asi nebude chciet mat ziadne dlhe nohavice

malabiba
3. jún 2015

@hasleerka ak to nie je napísané, tak sa nevyžaduje, len v niektorých hoteloch nepustia do reštaurácie v plavkách

majkacoke
9. jún 2015

@ruza32 ahoj🙂 prave som ta nasla vo fore z r.2013, ze ste boli v hotely Gloria Golf resort a ze sa vam pacilo. Prosim, napises mi nieco viac? My ho mame zarezervovany na august, no odhovaraju ma, ze je to obrovsky areal, a ze s dvomi detmi 8 a 1r. sa tam nachodime vela a este aj ta rieka smerom na plaz ma odradza. Prosim, napis mi tvoje dojmy z hotela. Dakujem😉

ruza32
10. jún 2015

@majkacoke Ahoj. 😀tento hotel je geniálny, naozaj luxusny...take makronky dávaju len tak ku káve 😉 / doporučujem pravú Turecku/Tým ze je su tam hektáre záhrad a golfových ihrísk nieje na kope veľa ľudí co ja som uvítala.
Ked budeš mat kociarik zvládnete aj prechádzku na plaz, na ktorej je reštaurácia kde pečú výborne cerstve ryby. Nám ked sme prišli tam s deťmi automaticky 2 druhý melóny a hrozno, nemusíte ist ani na obed do hlavnej reštaurácie.
Z golfových aút je urobený vláčik pre deti s ktorým vás odnesú po záhradách do minizoo. Super detske centrum.
Lepší hotel som nezažila. Peknú dovolenku prajem

majkacoke
10. jún 2015

@ruza32 jeej dakujem krasne, ze si sa ozvala a napisala info k hotelu🙂 A este sa opytam, kde ste boli ubytovani? S izbou ste boli spokojni? Lebo v niektorych recenziach spominaju, ze izby su starsieho data a ze su male. Takze sa nemam obavat tej rieky a tej vzdialenosti na plaz? Asi to tak posobi len na fotkach, ze je to daleko😉 Este raz ti velmi dakujem a aj tebe prajem prijemne letne dni🙂

ruza32
11. jún 2015

Mi sme mali izbu smerom na tohogany zo zadu. Sú otvorené do poobedia tak sa nemusíš báť večerného hluku. Úplne vzadu za tobogánmi je amfiteáter veľa pre deti ale pre nás to bolo neskorý program.
Keby som si mohla vybrať beriem izbu na prízemí, ked deti spia máš vybeh😄 napríklad si ísť po drink😉
Tu rieku som ani nevnímala prejdem cez most a hotovo . Tým že je tam veľa záhrad sú tam pekne prechádzky až do ďalšieho hotela gloria ale tam ti ai neplatí 😊

flower24
11. jún 2015

Caute, bol niekto v Side star rezort?? Ak ano, spokojny?

malabiba
12. jún 2015

@flower24 neboli sme priamo v ňom, ale asi 200 m ďalej, v Sandy Beach, ale chodili sme okolo neho, boli sme aj nakuknúť - pekné...Side sa nám veľmi páčilo, určite výborné

petronela.ficekova
12. jún 2015

@nastasja25 prosim cez aku cestovku ste boli v alba resort? Dakujem 🙂

nastasja25
12. jún 2015

@petronela.ficekova cez Medinu,už skrachovala

flower24
12. jún 2015

@malabiba: dakujem za info 🙂 Ako ste boli spokojny s plazou? Mala by byt cista, kedze je ocenena modrou vlajkou, no je tam skutocne pozvolny vstup do mora?

tanika
12. jún 2015

@majkacoke Ahojte kočky poprosila by som taktiež info na gloria golf resort dík moc budem rada za akékoľvek info kto tam bol ako a čo plusy a mínusy hotela pá Táňa

romannika
18. jún 2015

Fakultatívne výlety v Turecku. Bezkonkurečné ceny a slovenský servis, garancia spokojnosti. Viac na www.hallalanya.com alebo na FB HallAlanya - Výlety v Alanya.

hasleerka
19. jún 2015

nechystá sa niekto budúci piatok do konakli ... nech máme nejakých známych ... som počula že v tom našom hoteli bude kopec rusov, (síce to asi všade) , tak nech ich prekričíme :D :D

lauraa
19. jún 2015

@hasleerka treba vyberat Hotel s nemeckou klientelou, tam tych rusov nie je vela a ked tak len co ziju v nemecku a pod.... Kam letite?

hasleerka
19. jún 2015

@lauraa ideme Doganay v konakli...

hvaculkova
19. jún 2015

Ahojte kočky,
letíme 30.6 z Ba do Delphin Palace-Lara,nechystáte sa niektorá???

malabiba
19. jún 2015

@flower24 pláž v Side

sonalove
20. jún 2015

Aj ja s po 7rocnou dcerkou sme sa v piatok vratili zo Side -Sandy Beach. Velmi sa nam pacilo.plaz pozvolna, pieskova, strava vyborna, sluzby tiez.

flower24
30. jún 2015

V sobotu sme sa vratili zo Side star rezortu aj s takmer 3r. dcerkou. Ak niekto este zvazuje dovolenku, mozem len odporucit. 😉

hasleerka
9. júl 2015

aj my sme sa už vrátili z Doganay beach .... za mňa môžem len odporučiť ... ani moc rusov sme nepocítili ...všetkých tam bolo namiešaných ...

danulkaja1
17. júl 2015

@malabiba prosím ťa ako ste boli spokojní s hotelom Sandy Beach?Je to iba 4*hotel tak ma zaujíma najmä kvalita stravy,ďakujem veľmi pekne