Dovolenka v Turecku 2013
Ahojte.Viem,že je tu veľa popísané o dovolenke v Turecku, ale myslím si,že všetko sa mení a ja by som chcela informácie od tých čo boli v roku 2012 dovolenkovať v Turecku.Hĺadám hotel,priamo na pláži,stredne veľký,bazénov viac /mám dve deti rozdielného veku,takže potrebujem niekde ,,čvachtať " malú,ale aj 12 ročného plavca,nechcem však veľa tobogánov,detské ihrisko.Strava all ,ale dobrá,animácie,ale nie tak ,že v celej budove po 22,00 to bude počuť.Nie pri ceste,a letisko nech je blízko.Viem,že mám dosť požiadaviek,ale väčšinou sa mi to podarí,preto skúšam hľadať niečo už teraz.Ďakujem za odpovede.
@nefertitka ja mam vybraty hotel titan garden cez rakusku cj zo vsetkym na tyzden all inclusive termin od 17.6 do 22.6 na osobu 480ur
@danielitka26 super cena , cez ktoru cestovku?
Ahojte tento rok som zajednala Turesko SIDE ,hotel Paradise side Beach,nebol niekto priamo tu?
@danielitka26 a cez aku cestovku?tiez rozmyslame nad rakuskou...
@poiu presne ten World sme chceli aj my, ale nakoniec nevieme, lebo mozno by sla s nami aj moja mama a nemaju tam moznost ubytovania pre 3 dospelych a 1 dieta:( ale keby nesla, kuknem kartago....
Turecko - Okurcalar - hotel Meryan - úúúžasnýýý !!!! 😎
@poiu Mz sme tam chceli ist, ale bol beznadejne vypredany ☹
@nefertitka v pegasos club som konkretne nebola ale bola som v pegasos world,oni maju tri hotely ešte tušim pegasos resort. Vo world bolo super aj strava aj plaž 😉 tento rok idem ( uz druhý krat) do hotelu Bella resort v Side-colakli. 🙂
@ivabena ahoj,my sme boli so 7 mesacnym babatkom v hoteli Q Premium Resort a boli sme velmi spokojni.Krasny hotel,mily personal .Nemali sme ziadne problemy.Hned ako sme prisli,dali nam na izbu detsku postielku, detskych stoliciek tam bolo tiez dost. My sme cestovali v oktobri,kvoli teplotam,su tam prijatelne, nie je tam taka horucava . Cestujeme vsak s rakuskymi cestovkami, prave kvoli tomu, ze slovenske nerobia taketo neskorsie terminy .Tiez je vyhoda vybrat si odlet, my sme leteli okolo obeda, hned ako sme prisli do hotela nas ubytovali,na nic sme necakali.Tento rok sa chystame tiez, ale uz do hotela v ktorom je viac bazenov a detske ihrisko,kedze maly uz bude mat rok a pol.
@luy http://hotel.invia.sk/turecko/alanya/top/tour-7... boli sme tu minuly rok na svadobnej ceste. splna vsetko z tvojich poziadaviek az na jednu - nemal animacne programy (my sme to ani nechceli). ale hned vedla bol hotel kde to mali od rana do vecere, takze sme to mali s hudbou ale bez obrazu 🙂)...
@chovancova27 ahoj takze ty kupujes dovolenku v maji? prosim ta a kolko vas to vyjde tak cenovo? my by sme chceli ist tento rok so synom, v lete bude mat dva roky. prosim ta co sa hodi viacej kupiť si uz teraz first moment alebo cakat na last minute?
@karin1234 Ahoj, my chodievame v juni do Turecka, tak kupujeme v máji ale lietame len cez rakušanov ako som písala už vyššie, www.settour.sk. odporúčam. výborné ceny, nakontrahované najlepšie izby, žiadne meškania lietadla z viedne... určite last minute
@chovancova27 dakujem za radu skusim to omrknut, teraz som skusala cez nase cestovky ale prisla mi ponuka a nic take co by sa mi pacilo a cena dost vysoka.
Bola som s dcérou keď mala rok v Turecku, Hotel Kumkoy Beach resort cez Hydrotour ! Najlepšia dovolenka. Odporúčam!
Boli ste niekto v Turecku v hoteli Suntopia Pegasos World?chcela by som vediet, ci sa tam oplati ist a hlavne ma zaujima, aky je tam vstup do mora, lebo co citam recenzie, tak vraj strmy:( ale zas uzasne bazeny a tobogany, teda aspon podla obrazkov;)
@nefertitka bola som ,len sa volali tth joy pegasos world,bolo to v 2009... pristup do mora bolo dobre ale ked zacali velke vlny tak to tam pri kraji tak vymylo a bolo trošku hlbšie ale dalo sa,mne sa pačilo a velmi. kludne sa pytaj ked chceš rada odpoviem mam aj nejake fotečky možem ti poslať. 😉
@nefertitka ešte som ti zabudla napisat že su tam kamienky drobne ked vchadzaš do mora na širku asi meter,ale more čistučke aj plaž udržiavana ale kusok dalej bolo to more plytšie ako pred pegasosom...
@erinka123 a strava?a programy pre deti?nooo tie fotecky by sli?🙂
tak uz je vyplatena zaloha;)
@nefertitka a zalohu si zaplatila do pegasosu w.??? strava neskutočna,fakt všetko hlavne počas celeho dna čiuz pri bazenoch,na plaži,pri detskom klube boli pre deti take pochutky,zmrzlina,a v jedlani tiež bolo toho neurekom ,dokonca moja svokra tam oslavovala narodeniny a spravili nam prekvapko,nadherne vyzdobeny stol špecialne pripitky sme mali a na ich učet aj vinko ktore nebolo v ramci all inc....ja som zo stravou bola spokojna...programy každy den dikoteka pre deti moja sa tam tak unavila že uz o 21hod spala,rozne party su tam na plaži,fakt budeš spokojna...jedine minus bolo kamošku ubytovli do rodinnej izby a to bolo tak bokom od hlavnej budovy no a vyzeralo to tam ako v ubytovni ...ja som bola 2+1 a to su take mensie izbi s vyhladom na bazen,jedine čo my sme mali bola kupelka fakt uz by chcelo opravit,ale to som prekusla lebo ta dovolenka nemala chybu a to chodim do turecka každy rok. cez aku cestovku ideš? ja som bola cez kartago.
@nefertitka par fotiek 😉
@erinka123 dakujem, aj za fotky s modelkou 😉
ano do pegasosu World sme dali dnes zalohu...tou stravou si mojho muza najviac potesila;))) tak super, dakujem za recenziu 😉 aj nam sa zapacilo Turecko, minuly rok sme tam boli prvy krat a ideme zas...ideme 25. maja, tak snad uz bude teplo...
a detska diskoteka, ta musi byt, to by mala neprezila bez toho 😝
a zabudla som pripisat ze ano, ideme cez Kartago
Jednoznacne pre rodiny s detmi IBEROTEL PALM GARDEN v Side. Boli sme min. rok s 1,5r. syncekom, pojdeme aj tento rok na to iste miesto a berieme aj znamych so 4 a 10r. detmi.
Ahojte,chcela by som poprosit niektoru z vas ak ste boli v Turecku na dovolenke v hoteloch Kamelya Holiday Village alebo Novum Garden pripadne Side Star Resort,aby ste mi napisali svoj nazor či skusenost.Dakujem.

@nefertitka Skús si pozrieť stránku cartago tours, majú ho v ponuke, síce neviem aké termíny maju voľné. Sú to vraj spojené tri hotely v jednom rezorte, ja som počula od známej, že vraj Pegassos World je z nich najlepší, ona tam bola niekoľkokrát za sebou a neda naň dopustiť.