Dovolenka v Turecku - áno/nie
Ahojte, dovolenka Turecko, ano/nie 🙂
Dakujem
Určite už nie. V letovisku plnom Rusov, kde nikto nehovoril ani slovo po anglicky už len Tunisko, kde dokážem so všetkými dorozumieť po francúzsky.
@amel napokon všade sú rusi+nemci+domáci..všade v rezortoch..aj v tunise
@katty123456 tak vsetko islo hore... Cyprus brutalne, ostatne asi tiez... minuly rok sa nam viac oplatila exotika...
@simona1998 to sa oplatí...
Závisí od rezortu a hviezdiciek. Je velky rozdiel medzi 3☆ a 5☆. My len 5☆ s UAI, za nás veľká spokojnosť. Samozrejme, odrazí sa to aj v cene potom. Od lacného pobytu zázraky nečakaj.
@mamina654 mame zatial vybraty delphin diva a baia lara
Tam sme ešte neboli, ale ako som písala vyššie, skus pozrieť aj iné recenzie ako od našich cestoviek a uvidíš, čo áno a čo nie.
Určite ano
@mamina654 ved to je jasne. Ja pozeram aj yotube videa od navstevnikov.
Zato Dubai a nie Turecko mačky všade otras
@malorca7474 v Bodrume neboli mačky. Kde presne ste boli?
@malorca7474 no dubai v auguste urcite nie
Tak s týmto na 100%súhlasím.
Vtedy stadial utekajú I stali obyvatelia.
@amel 😀
baia lara ma uzasny bar na plazi aj stravovanie pri bazenoch. tobogany ma dost male, neviem ake mas velke deti ale kutik dost onicom. Je to kvalitny hotel ale skor pre dospelych. Bola som davnejsie a takto na mna posobil. Ranajky boli skvele obedy sme si davali nvonku ale vecere boli zatial najviac onicom co som bola v turecku. to usporiadanie v restike a vyber. nikdy som nevedela kde co najdem a co jest.
@alantroj dakujem. Po pravde, nepotrebujeme velmi velky akvapart. To co tam je deckam staci (v lete budu mat 12 a 5)…. Oni skor chcu vlny (preto smd vybrali oblast Lara)… viac sme nakloneni Baia Lara… a co sa tyka jedla, mne staci ovocie a voda (dobre a vinka trosku 😅), muz zje vsetko tomu je to jedno a deti budu tyzden na pizzi, ryzi, nugetkach a hranolkach 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
tak toto bolo super ze po celej dlzke bazena boli stanky s obcerstvenim, kura, pizzeria, placky, atd a na druhej strane bar. muz ked kocikoval okolo stale cosi jedol a pil. a zase koktejly tu boli jednoznacne najlepsie. v tom white bar na plazi robili napr pinakoladu do ananasu mali oktoberfest, dalsi den z jahod speciality toto bolo super
@alantroj dakujem 🙂
@mamina654 kde si bola spokojna konkretne?
@isis234 my ideme teraz....mala som obavy ale teší ma komentár ....a v ktorom hotely ste boli ak sa smiem spýtať?
@lubka307 až teraz som na nete... myslíte v Tunisku?Caribbean World Mahdia. v Mahdii. Kamoška už tretí rok ide do Nur palace.
Bola osm i v Tabarke- blízo hraníc z Alžírskom. Yadis Morjane- bolo fajn, a potom i v Dar Ismail- tma je reštauráica i pri pláži, nemusí sa na obed prezliekať, stačí v tričku ísť na obed.
Vďade sa mi tam páčilo

@heminepa Turecko na takmer na 100%len all.neviem o tom zeby niekde boli polpenzie.
Možno niečo cez book na vlastnú päsť ale ck All inc