icon

Egypt - kam na dovolenku, Makabi alebo Hawaii?

marek657174
4. aug 2024

Dobrý deň . Chcel by som radu a aj nejaké recenzie . Chcel by som ísť na dovolenku do Egypta ( single ), každý chváli Makabi ale čo tak Hawaii ? Ďakujem .

Strana
z2
maca1984
5. aug 2024

@slavomira236 My tobogány nevyhľadávame, takže sme boli len v 2 hoteloch kde boli. Teraz naposledy V Luxury v Sahl Hasheesh, pár rokov dozadu Titanic palace /spojený je s titanic beach spa aquapark/, ale v Titanicu je veľký odliv.
Skús pozrieť ten V luxury (neviem koľko teraz vychádza) , alebo sa pridaj do skupiny čo som dala vyššie link. Sú tam baby čo vyhľadávajú presne toto- niečo pre decká.

lilly46
5. aug 2024

@marek657174 pridaj sa na fb do skupiny ,, aktualne v Egypte". Tam vedia dobre poradiť.

paula_p
9. sep 2024

@nahodnemeno ahoj, mám otázku, bola si na zájazde v egypte s čedokom? alebo len vieš, že také ponúkajú? pretože máme záujem o poznávací pobyt cez čedok - agypt, marsa alam, ale neviem nikde nájsť hodnotenia a čedok je skúpi na slovo, nechceme kúpiť mačku vo vreci... preto hľadám ľudí so skúsenosťami s týmto zájazdom

nahodnemeno
9. sep 2024

@paula_p ja som bola s nimi v roku 2022 ale z Hurghady a na dalsi den tranzit na plavbu po Níle, co je poznavacka. Ak je to len taky klasicky oddychovy zajazd v Marsa Alam , tak treba skor hotel vygooglit, co je zac...

paula_p
10. sep 2024

@nahodnemeno práveže je to poznávací zájazd, v rámci ktorého je aj all inclusive v hoteli (neviem jakom, pretože nie je to napísané) a ostatné dni je v pláne Asuán, Abu Simbel a tiež plavba po Níle). A práve preto hľadám reálne skúsenosti z týchto zájazdov, pretože je to takmer rovnaké ako napr. poznávací zájazd Hurghada a plavba po Níle, akurát sa letí teda cestuje až do Marsa Alam ... bola tam z vašej strany spokojnosť? oplatil sa taký výlet?

nahodnemeno
11. sep 2024

@paula_p ano, a urcite lepsie je ist do Marsa alam, lebo ten prechod autobusom je kratsi..oni tu plavbu po Nile robia niekedy podla toho kde je lod, bud sa nastupuje v Asuane alebo vystupuje...alebo v Luxore...co si pamatam tak program zahrnal niekolko tych starovekych chramov, do Abu Simbel sa slo len fakultativne, ale prihlasilo sa vela ludi, napriek tomu ze je to riadny zaberak (budicek o tretej rano), oplati sa to vidiet, udajne po pyramidach druha najvacsia pamiatka v Egypte....Ja som sla cez Hurghadu a posledny den sme mali tranzit z Asuanu , ktory trval 11 hodin :D treba pocitat s nie dobrou kvalitou ciest, polku casu sa slo tak 50km/hod, ale spominam na to rada, bola to naozaj taka prava dovolenka, clovek tu krajinu vidi realne aspon teda z okna , nie ze zavrety v rezorte

Strana
z2