icon

Hotel Trendy Lara - skúsenosti

macik9999
21. máj 2023

Ahojte má niekto skúsenosť?ďakujem

vikusjk
22. máj 2023

@macik9999 pridaj sa do skupiny Dovolenka v Turecku, tam je toho dost. Aj my ideme do Trendy Lary a zatial som s vyberom podla ohlasov spokojna

macik9999
autor
22. máj 2023

@vikusjk ďakujem my letime 5 jula tak som zvedava

simisi
22. máj 2023

@macik9999 my letíme 2.7 z Ba.Prvykrat Lara.Boli tam nasi dvaja znami,boli spokojní tak verim ze aj my budeme

vikusjk
22. máj 2023

@macik9999 tak to ti uz aj z vlastnej skusenosti poviem potom, my ideme 17.-24.6., takze uz budeme spat, ked pojdete vy 🙂

macik9999
autor
22. máj 2023

@vikusjk dakujem ti

miska45
22. máj 2023

My ideme 14.6 tak potom môžem napísať poslať fotky. Ale čo som hľadala tak písali len dobre na tento hotel 🙂

nikol1014
12. jan 2025

Ahojte.Ako sa vam tam pacilo? My ideme tento rok v juli 😊
@miska45
@vikusjk
@simisi

miska45
12. jan 2025

@nikol1014 nám sa tam páčilo veľmi odrádzali nás najprv že k moru treba ísť ešte loďkou ale to bolo tiež super také spestrenie. Jedlo bolo super, bazény vyhrievané. Každý večer program veľké detské ihrisko tam je aj detské bazény s tobogánmi aké pre malých aj pre veľkých za nás top a hlavne čo ja oceňujem že je to blízko letiska takže transfer trval 10 minút

nikol1014
12. jan 2025

@miska45 dakujem pekne za info. Ano ja som vyberala aj aby transfer nebol dlho a tobogany pre baby. Mali by tam byt aj animatorky Hydrotour tak dufam,ze sa nam nasa prva dovolenka pri mori vydari 😊

vikusjk
13. jan 2025

@nikol1014 za mna hotel, sluzby a bazeny ok, aj transfer lodkou je fajn (dcera ju mohla aj sama riadit - teda drzala to kormidlo a pofotili sme si ju tak), ale plaz a more nic moc, rovnako jedlo na plazi velmi slabe. Vstup do mora rychly spad, ziadne ze pozvolny vstup, to podla mna vyzera inak. Akoze skusenost fajn, ale uz by som tam druhykrat nesla.

nikol1014
13. jan 2025

@vikusjk dakujem... hej az neskor som sa docitala aj ine recenzie ale tak uz je zajednany...tak snad to tam prezijeme 😊

simisi
13. jan 2025

@nikol1014 my sme boli veľmi spokojní,jedlo,bazeny super, loďka výborne spestrenie.Nam nevadil ani vstup do mora,ani to ze lehatka boli dalej,ale nasa dcéra mala uz 13 rokov.Jedlo na pláži nam stacilo,bola tam aj mraznička s nanukmi,vodou aj miesane drinky v plážovom bare robili(znackovy alkohol,nie miestny).Mne konkrétne prekazalo akurat množstvo Angličanov, ktorí sa prilis nevedeli správať ale ti boli vacsinou pri bazénoch.Uzite si dovolenku 😉

vikusjk
13. jan 2025

@nikol1014 prezijete urcite, a urcite si to aj uzijete 🙂 akoze nam sa pacilo, len teda niektore veci su take, ze druhykrat by som uz volila inak. Ale vacsia cast veci bola fajn az super, iba malicko toho, pre co by som isla inam 🙂 Jop a btw zistite si potom situaciu s komarmi. Predator nezaberal, ale vyborne nam tam zaberal BROS ten zeleny, nejaky bio ci eko ci aky to je, taky kriklavo zeleny vrchnak to malo ;)

nikol1014
13. jan 2025

@simisi dakujeme ... no moje budu mat uz v tom case 7 rokov a druha takmer 10r. Takze myslim,ze si to uziju 😊

nikol1014
13. jan 2025

@vikusjk dakujem moc za radu... dufam,ze nebudu 🙏🏻😅

miska45
19. jan 2025

@nikol1014 určite áno my sme boli koncom juna este tam neboli animátori ale dcéra sa zabavila aj tak a tá pláž nie je až tak hrozná ako sa tu opisuje a áno ako píšu vyššie určite veľa repelentov ale aj to nebolo také strašne u nás kým sme vyšli vonku sme sa nastriekali a žiadny komár okolo nás. Za nás sa tam určite vrátime. Tak si užite dovolenku a nemyslite na negatívne veci všetko sa dá urobiť tak aby ste mali super dovolenku nedajte si ju ničím pokaziť 🙂

nikol1014
20. jan 2025

@miska45 ďakujem 😉❤️