icon

Je v poriadku dojčenie na pláži v Grécku?

hildeberta
28. aug 2025

Caute baby. Potrebujem poradit, ideme dovolenku do grecka, chodievame tam kazdy rok. Teraz s nami pojde aj mala (10 mesiacov). Potrebujem poradit ak ma niekto skusenost, je v poriadku, keby kojim na normalnej plazi, alebo mam ist radsej na nudisticku, aby s tym nahodou nebol problem.

betulinka1
28. aug 2025

@hildeberta hocikam mozes ist . Ved aj na normalnych plážach su hore bez. A kojenie je teda celkom diskrétna záležitosť a nebude ta nikto ocumovat.

tramtada31
28. aug 2025

Veď jej prehodis niečo cez hlavu, nie? Nebudeš tam vyvalena s prsom von. Takto je to úplne v poriadku. Videla som kojiť aj na plazi v moslimských krajinách a nikto sa tam za to neopustal.

anonym_f0e7f9
28. aug 2025

Toto nemyslíš vážne ze?

mimi3008
28. aug 2025

Si robis srandu??? To si ju este nikdy mimo domu nekojila?

nikpa
29. aug 2025

@hildeberta chceš naozaj na kojenie hľadať nuda pláž? 😄 Ved si zober šatku alebo veľkú plienku, prechod si keď pôjdes kŕmiť a hotovo.

anonym_f80163
29. aug 2025

@hildeberta mne tato. ,,otazkaren,, príde ako keby sa pýtala retardovana osoba.

janulka1802
29. aug 2025

Môžeš určite Videla som dojčiť deti na pláži.

anonym_6c4509
29. aug 2025

Ty si z tých, čo vyvalí prsník bez zakrytia kdekoľvek? Ak nie si kľudne dojči hocikde, dojčenie nikomu to vadiť nebude.

sissy27
29. aug 2025

@hildeberta nie je v poriadku kojit dieta na verejnosti kdekolvek ak to potrebujes davat vsetkym na obdiv. Je v poriadku kojit dieta kdekolvek na verejnosti (ak si odmyslime niektore specificke krajiny) ak to spravis diskretne. Pri tak malom dietati mozno vezmete so sebou plazovy stan a ten vies vyuzit aj na kojenie ci prebalovanie.

anonym_d4e7be
29. aug 2025

Premňa nie. Nikdy som nekojila na verejnosti.

nikdenikto
29. aug 2025

Diskrétne v pohode…a 10 mesačná zase už aj jedáva určite nejakú inú výživu okrem mlieka….

lienka.7
29. aug 2025

@hildeberta ďalší z top prispevkov👌 na tej nuda plazí si pri tom kojeni plánuješ vyzliecť aj nohavičky, či ako?

anonym_7f1e06
29. aug 2025

@hildeberta Vieš, keby si sa len spýtala, či je v poriadku kojiť na pláži, keďže nemáš s tým skúsenosť, tak nič nepoviem ale zároveň dodať, že či máš kvôli kojeniu vyhľadať nuda pláž? Na nuda pláži by mali byť všetci nahí. A manžel bude asistovať napríklad ponosením dieťaťa na odgrgnutie samozrejme tiež komplet nahý? Okrem toho, ja som v Grécku žiadnu nuda pláž nevidela, to skôr v Nemecku sú pláže FKK. Veď normálne prehodíš cez seba nejakú šatku či plienku. Alebo keď s tým máš problém, pôjdeš na izbu nakojiť.

majlo1234
29. aug 2025

Ano, kludne. Aj bez zakrytia

anonym_cdd5c5
29. aug 2025

@hildeberta Ja som kojila normálne, vždy som si prekryla plienkou prso aj hlavičku dieťaťa, ale vyhľadávali sne ah trošku súkromia keď bol väčší. Lebo jeho vyrušovalo všetko. Nikdy sne nikde nemali s tým problém.