icon

K moru letecky s dieťaťom 2011

kiwinka
5. apr 2011

Ahojte maminy, tatinovia 🙂
minuly rok sme boli na Rhodose s 5 mesacnou dcerkou, bolo skvelo. tento rok 2011 chceme ist zas k moru letecky.najlepsie zaciatkom sezony ked este nie je az tak horuco.Nevieme vybrat destinaciu, favoritmi su vsak Grecko, Turecko, Spanielsko. POradme si navzajom 😀 !

Strana
z6
macaimac
11. jan 2012

@emogeon dufajme, ze sa zaobideme bez liekov. Ale to Grecko este aj tak visi vo vzduchu, tazko odhadnut, ako sa tam bude vyvijat situacia... Ostat niekde trcat by nebolo ktovie co 😒

kiwinka
autor
11. jan 2012

@macaimac bez hnacky, bez akychkolvek zdravot. tazkosti....
na Rhodose mala 5mesiacov a na Krete mala 14mesiacov a zvladla to skvele... ked bola mensia bolo to este lahsie na tom Rhodose 🙂
toto leto si uzijeme riadne 🙂 sak ma skoro dva roky cochvila 🙂 a robi zle kade chodi 🙂

lubina
11. jan 2012

Aj ja sa zapojim do diskusie baby.My sme vlani boli v Taliansku, Le Caorle a bolo super. Starsia mala uz skoro sice 6 v lete,ale mladsia mala 2 a pol. Mali sme blizucko k moru a aj bazen bol kusocek od nas. Tak ak vas odradza Grecko pre strajky skuste mrknut Taliansko.Da sa tam super dovolenkovat aj s detickami. Boli aj animacie, ale bolo tam aj co pozerat pre deti, vlacik po celom parku, ozaj super.

dan28
29. jan 2012

Dobrý den, precitalasom si ze ste boli v hotele kotva, rozhodujeme sa medzi par hotelmi a jeden je aj tento, chceme tam ist s 2rocným synom. Odporucili by ste nam ten hotel?

lia67
16. feb 2012

@dan28 HOTEL KOTVA NIEEEEEEEEEE, studena voda v bazene a matrace na prístelkach hnus, spinave ☹ ☹ mozno budete mat stastie na lepsiu izbu, ale nam sa v KOTVE NAPÁČILO 😖 😖

abbey1
16. feb 2012

@dan28 My sme v ňom síce neboli, ale vozili sme sa okolo na výlety a neišla by som tam. naživo vyzerá strašne ošarpaný a čítala som naň strašné recenzie.

estherka73
8. máj 2012

@lubina
Môžeš prosím prezradiť cez akú cestovku ste boli a kde ste boli ubytovan, aké bolo more, rsep. mohla by si odporučiť **** hotel s bazénom? Koľko vám trvala cesta autom, my zvažujeme koniec júna, doposiaĺ sme chodili 8 rokov len do Chorvástka, teraz by to už konečne chcelo zmenu.

lubina
8. máj 2012

Cesta auto z Liptovskeho Mikulassa do Caorle cca 9 hodin, samozrejme aj s prestavkymi pre deti na vybehanie sa trochu. Po dialniciach sa tam ide super. Nepoviem ti nazov cestovky lebo som zabudla.Pozerali sme to cez ceske cestovky, ale nakoniec sme kupili cez holandsku cestovku lebo to bolo lacnejsie (muz je holandan, tak on cital 😀 ). Nebyvali sme v hoteli. Mali sme prenajaty taky dovolenkovy domcek - spalna s pristelkou, obyvacka kde sa tiez da spat, kuchynka, telka, chladnicka. Varili sme si sami.Mne sa to zdalo lepsie hlavne kvoli tomu, ze nase dcery nie su nejake "jedacky" a hocico nezjedia, tak som vzdy uvarila vecer co maju rady, aby zjedli aspon nieco.More sme mali asi tak 250 metrov od domu, ale tieto domceky mali oploteny vlastny priestor, kde bol aj super bazen a aj detsky bazen a aj nejaky smycky pre deti, hojdacky. Ozaj to tam bolo super. Stalo nas to 750 euro plus nafta.Potraviny som vela mala z domu, ale su tam aj obchody blizko.Normalny supermarket.A dalo sa ist aj do restauracie. Vola sa to Le Caorle. Ja som Chorvatsko nejako zamietla lebo deti su este male a chcela som pieskovu plaz. Tu bol pristup do mora taky super pre deti, plytka voda aj daleko od brehu.Boli sme v polovici augusta, bolo stale horuco. A nie je to tak daleko od Benatok, ale vylet sme nestihli, boli sme tam len 8 dni ☹ .

lubina
8. máj 2012

@estherka73 Cesta auto z Liptovskeho Mikulassa do Caorle cca 9 hodin, samozrejme aj s prestavkymi pre deti na vybehanie sa trochu. Po dialniciach sa tam ide super. Nepoviem ti nazov cestovky lebo som zabudla.Pozerali sme to cez ceske cestovky, ale nakoniec sme kupili cez holandsku cestovku lebo to bolo lacnejsie (muz je holandan, tak on cital ). Nebyvali sme v hoteli. Mali sme prenajaty taky dovolenkovy domcek - spalna s pristelkou, obyvacka kde sa tiez da spat, kuchynka, telka, chladnicka. Varili sme si sami.Mne sa to zdalo lepsie hlavne kvoli tomu, ze nase dcery nie su nejake "jedacky" a hocico nezjedia, tak som vzdy uvarila vecer co maju rady, aby zjedli aspon nieco.More sme mali asi tak 250 metrov od domu, ale tieto domceky mali oploteny vlastny priestor, kde bol aj super bazen a aj detsky bazen a aj nejaky smycky pre deti, hojdacky. Ozaj to tam bolo super. Stalo nas to 750 euro plus nafta.Potraviny som vela mala z domu, ale su tam aj obchody blizko.Normalny supermarket.A dalo sa ist aj do restauracie. Vola sa to Le Caorle. Ja som Chorvatsko nejako zamietla lebo deti su este male a chcela som pieskovu plaz. Tu bol pristup do mora taky super pre deti, plytka voda aj daleko od brehu.Boli sme v polovici augusta, bolo stale horuco. A nie je to tak daleko od Benatok, ale vylet sme nestihli, boli sme tam len 8 dni . Inak pozeram, ze mas vekom podobne deti. Nase dcery mali vlani 6 a 2 roky a 8 mes.

myreason
10. jún 2012

@kiwinka ahoj, čítam,že si minulý rok bola v grécku so 14mes dcerkou. My sa tento rok chystáme pri more (asi tiež Grécko) s 13mesačným synčekom 😉 velmi sa tešíme, ale aj sa bojím ako to zvládneme 🙂 aj ten let...dcerka ti v pohode vydržala/obsedela v lietadle? Lebo náš je taký šintrík, mám strach ako ten let vydrží 😀 a ako asi tak vyzeral váš deň na dovolenke? 🙂

mita9
11. sep 2012

ako sa to riesi s malymi detickami pocas transferu? ked pojdeme s 5-6 mesacnym babatkom letecky na dovolenku, tak v leitadle bude sediet na mne to mi je jasne...a aj potom v autobuse ked sa bude rozvazat do hotelov bude sediet na mne? dakujem pekne

castania
30. jún 2013

@mishelle5
@mishelle5 ahoj , neboli ste nakoniec v hoteli Katrin? Rozmýšľame nad ním tak či náhodou;) ďakujem

castania
30. jún 2013

@myreason ahoj , tetaz riesime to co vy pred rokom;) ako malinky vydrzal v lietadle a ako zvladol celu dovolenku? Dakujem

mishelle5
30. jún 2013

@castania AHOJ nie nakoniec sme išli na ostrov KOS...odhovorili ma ze na Krete dost fučí .... a uvidis maly Vam zvladne let bravúrne...aj u nas to tak bolo...a to sme cestovali od 7 večera o polnoci sme leteli... a na hotel sme prišli nadranom...mala bola uplne geniálna...detičky to zvladajú super

myreason
30. jún 2013

@castania ahoj, dovolenka bola super..malý mal vtedy 13mesiacov a všetko zvládol. V lietadle sme sa ho snažili zabavit, všeličo sme mu ukazovali,aby obsedel...a cca necelú hodinku pred pristátim si aj pospal. Pri pristávaní trochu plakal, asi mu aj v uškách zalahlo...ale inak v pohode. Prvé dva dni na dovolenke boli také, že si musel zvyknut a aj my najst taký režim. Bol prvé dva dni mrzutý, častejšie plakal...aj som si vtedy vravela, že no asi máme po peknej dovolenke,hihi, ale po dvoch dnoch to už bolo super a už sme si len užívali dovolenku 🙂 Tento rok ideme opat a teším sa že už to bude aj viac vnímat ;) A kde cestujete ak sa smiem spýtat?

castania
30. jún 2013

@myreason super tak to si ma potrdila.pred mesiacom som chcela odstavit maleho od kojenia ale prave kvoli letu to este tahame lebo nič ine mi skoro nepije a prave kvoli tlaku pri czlietani a pristavani to je vraj super;) ideme na Kreti hotel Katrin...neskoro sme sa,rozhodli, sme viazani datumovo a aj odletom z KE tak sme Vela možnosti nemali, tak hádam nebudeme ľutovať...neviem ako s jedlom pre malého , jedol ich stravu alebo si kupovala hipka doma? A vy sa kam chystáte? Ďakujem

castania
30. jún 2013

@mishelle5 ďakujem;) Dufam aj u nás to takto bude. , lebo maly je sidlo tak hádam tie dve a nieco Hodky vydrzi;) aj my a ostatní;)))

myreason
30. jún 2013

@castania Aj ja som malemu dala cici pri vzlietavaní aj pristavaní...áno, je to dobré,ked bude preglgat,aby mu nezalahlo. Aj ked náš pri pristávaní bol rozospatý,nechcel moc cucat,tak mal trošku tlaky v ušku. Malému som zobrala od nás jedine chrumky nejaké a výživky, inak nič...jemu tam strašne chutili ich polievky, potom aj zemiaky, cestoviny papal...no skoro všetko. A ovocia-toho sa nevedel dojest - hlavne melóny boli top 😀 Boli tam aj iné maminy s podobne starými deťmi a tie tam chodili na obedy/večere pomaly s kilom sklenených pohárikov s kašičkami a neviem akými prírmami kupovanými z domu...no ale neviem načo, mne to prišlo zbytočné...ved v tých hoteloch je na výber jedenia ajajááj 😎 My asi tiež do grecka znova, uvidíme ešte 😎 nám sa tam najviac páči 😎

Strana
z6