icon

Kam idete na leteckú dovolenku?

3. jún 2024

Kam idete na dovolenku (prosím píšte len ti čo idete letecky) a sami alebo s cestovkou? Cena? Dakujem.

tiezjedna
3. jún 2024

@cinky16 ďakujem🙂 V cestovaní máme najväčšiu záľubu. A hlavne to striedame s deťmi/bez detí😀

gab1sol
3. jún 2024

@sisska96 keby sme plakali, že nemáme, nemohli by sme ísť na dovolenku. Ale sú ľudia, ktorí na to majú a sú aj takí, ktorí na to nemajú.

7miriam77
3. jún 2024

Tento rok Bulharsko, Prímorsko, 11 dní, All inclusive,letecky, 2 dospelý 1 dieťa...za všetko aj s poistením 2130 e

veverickav
3. jún 2024

Taliansko - sever, bez CK, dva tyzdne

snowflakenel
3. jún 2024

Ide manzel so starsou dcerkou do chorvatska, 2 tyzdne, bez cestovky. Kedze mame male 4 mesacne babo, tak,nemozem ist s nimi. Ked sa vratia tak babo necham tatikovi a pojdem ja so starsou . Chorvatsko netusim kolko ich bude stat, mna 5 dni do Turecka all inclusive cca 1600.

asanti55
3. jún 2024

Tak niekto setri cely rok aby mal na dovolenku a hlavne to robia rodicia pre svoje deti aby mali zazitky. Ja zvazujem Kubu ale mam mierne obavy z toho co ma tam caka

yanni
3. jún 2024

@asanti55 Pockaj chvilu este, ak nechces byt na Kube len niekde v rezorte. Ak chces aj nieco vidiet, tak teraz nie.

yanni
3. jún 2024

@snowflakenel preco by si nemohla ist so 4 mesacnym? Chorvatsko nie je ziadna exotika.

snowflakenel
3. jún 2024

@yanni vies co nechcem tam trepat male dieta. Jasne ,ze by mohla, ale kedze viem aka je to povaha, ze mi nevydrzi moc v aute, teda neznasa vajicko,( aj 20 km cesta je pre nas u trpenie) tak nechcem ju trapit zbytocne. Moze ist, ked podrastie,,nic jej neujde si myslim.

evinqua
3. jún 2024

@7miriam77 das tip na hotel, prosím? Ďakujem

janinah
3. jún 2024

@levandula7 ak letite do Atén pozri oblasť rafina,artemida...tam dovolenkuju domáci

7miriam77
3. jún 2024

@evinqua ahojky, ja som sa riadila recenziami ako každý rok, a kamoška čo robí v Stahlke mi to odobrila🙂. Ideme do Perly Plaza

bublinka1426
3. jún 2024

@7miriam77 wau aka cestovka dakujem

anonymous87
3. jún 2024

@gab1sol idete do Limaku? 🙂

7miriam77
Autor odpoveď zmazal
gab1sol
3. jún 2024

@anonymous87 tam sme pozerali jeden hotel, ale ideme nakoniec bližšie k letisku - nazov strediska je Famagusta (hotel Arkin Iskele). 😉

7miriam77
Autor odpoveď zmazal
alenkatt
3. jún 2024

Turecko, 20.9 2+1 (dieťa do 2 rokov) na 8 dní cez cestovku 2200eur. Bohužiaľ aj plus svokrovci 🫣

macik166
3. jún 2024

@anjelicek26 tak tento hotel vyzerá top.

bublinka1426
3. jún 2024

@7miriam77 ok uz chapem.

anjelicek26
3. jún 2024

@macik166 snad bude, deti sa sa strasne tesia. Ideme na dva tyzdne, nech si Bruno zvykne a necestuje behom tyzdna tolko... Oni uz odratavaju dni 😅

levandula7
3. jún 2024

@janinah Ďakujem za tip, áno, letíme do Atén 🙂

yanni
3. jún 2024

@snowflakenel ved jasne, ked nevydrzi dlho cestovat a mate na vyber, tak je to ok. Nase sme museli tahat vsade, ale prave na cestach boli ako med. A ostalo im to doteraz. Tak som aj rada, lebo fakt vidime kus sveta.

anonymous87
3. jún 2024

@gab1sol limak je hotel. A ano arkin je trosku blizsie. A je z nich najnovsi 🙂
Peknu dovcu. My sa raz na S cyprus urcite vratime 🙂

snowflakenel
3. jún 2024

@yanni prva sla, ked mala 1,5 roka.,v. Aute spala.celu cestu.
Na lodke.tiez nema problem. Plus ked kotvime niekde, kde nie je ina moznost, nez spustit kotvu od pobrezia,tak zide do vody po schodikoch a preplava.
Tato druha zatial,cestovanie moc nemusi. S manzelom sa smejeme, ze pri prvej som aj ako tehotna vela cestovala a soferovala. Pri druhej spm bola.doma PN, cize uz nie je ,,zvyknuta,, z brucha 🙂 🙂

snowflakenel
3. jún 2024

@yanni tiez som za to, ze deti treba ucit od mala. Neprehanat, no v ramci moznosti a co zvladnu

queen_mary
3. jún 2024

Andaluzia, 4 ludia, bez ck, apartman s bazenom hned pri mori, 2200€

beronsche
3. jún 2024

@sisska96 to je dosť hlúpy komentár..
Ako vlastne vieš, že skupina "dovolenka za 4t" a skupina "neviem nič ušetriť a chýba nám" ma vôbec nejaký prienik??
Nezabudni, že nie v každej téme je zastúpená reprezentatívna vzorka spoločnosti..

mia781312
3. jún 2024

Chodíme cez cestovku boli sme v Marci na kanaroch cena ze koniec, a teraz za 3 týždne Turecko časť belek a cenu nebudem písať 🤗🫶 sme 4 členná rodina a ideme teda na 10 dni

anonymous87
3. jún 2024

@beronsche vzdy sa najdu take komentare. Uz som zazila aj :”asi som sa zle vydala” 😀
To si asi netreba vsimat. My napr.okrem ineho na dovolenku odkladame 🤷‍♀️
Su ludia co chodia na pozicky, tomu sice neruziem, ale ak to niekomu tak vyhovuje, tak preco nie