icon

Kam sa ísť s deťmi potápať na dovolenku?

tilly
18. jan 2011

nenasla som tu podobnu temu, tak skusam...

boli ste niekto s detmi trosku dalej na dovolenke?
chceli by sme ist tak februar/marec/april
s 5,5rocnym a 1,5 rocnym niekam, kde sa da dobre potapat... poradi niekto?

navrhli nam maledivy, bol niekto s malym dietatkom?

marrakech
18. jan 2011

Ahoj, na Maledivach prave jsme. Pro deti je to fajn: mistni deti miluji, nemas pocit, ze jsi s detma na obtiz, more je klidne, zadne velke vlny a jidlo je taky v pohode. Spousta zeleniny, ovoce, ryze,... Vyber veliky. Maleho krmim jen jidlem z hotelu, zadne sklenicky. Vzdy mi pripravi, o co pozadam. Asi zalezi, do jakeho hotelu byste jeli, ale celkove (az na tu delsi cestu) jsou Maledivy pro deti skvele.

tilly
autor
18. jan 2011

@marrakech jeeeej, super a let v pohode? a da sa tam dobre potapat? lebo mm sa chce s tym starsim potapat... ja by som zatial s malym vegetila na plazi... a na ktorom ostrove ste? uvazujem nad ranvelli

marrakech
18. jan 2011

Let byl prekvapive naprosto v pohode, ale asi zalezi na diteti a na veku. Maly bud spal nebo si hral s letuskama.
Potapeni a snorchlovani je na Maledivach uzasne. Jen nevim, jak se chce mm potapet s 5,5 letym ditkem, tady deti pousti do vody cca od 12 let. Ale i snorchlovani je skvele, videla jsem zelvu, zraloky, rejnoky, tisice ryb,... Pri vyletu lodi pri zapadu slunce vetsinou vidis delfiny, casto byvaji videt i ze brehu (zrovna dneska pri snidani jsem je videla). Opravdu krasa. Kamaradka byla na Maledivach s 18 mesicni dcerou - mala byla nadsena, ze je vsude okolo 'piskoviste'. 😀 Ranveli ostrov neznam, ale podivej se na tripadvisor.com, je tam dost fotek a hodnoceni od hostu. My jsme na malem ostrove Huvafen Fushi.

eximka
Odpoveď bola odstránená
takyja
26. jan 2011

@marrakech Ahoj Marrakech, chci se zeptat s kým jste letěli a jaký byl let? My lítali s Němcema, než jsme měli malou a byla to celkem pohoda, jen cesta zpět cca 24 hodin, takže únavné. Ale letěli s námi lidi s malýma prckama, takže bych to s malou ráda zopakovala...

marrakech
27. jan 2011

@takyja Ahoj Takyja, letam s Emirates. Od leta maji prime lety Praha-Dubaj (5,5 hodiny) a pak Dubaj-Male (3,5 hodiny). Drive jsem letala pres Franfurt, ted to bylo mnohem prijemnejsi a rychlejsi. Cesty jsem se bala - zbytecne, maly byl naprosto v pohode. Hodne k tomu prispelo i to, ze personal Emirates je mily, vstricny a ochotny (letela jsem s malym sama, se vsim mi nekdo ochotne pomohl). Za par dni me ceka let let zpatky, tak doufam, ze se klidny let bude opakovat.