Kam sa ísť s deťmi potápať na dovolenku?
nenasla som tu podobnu temu, tak skusam...
boli ste niekto s detmi trosku dalej na dovolenke?
chceli by sme ist tak februar/marec/april
s 5,5rocnym a 1,5 rocnym niekam, kde sa da dobre potapat... poradi niekto?
navrhli nam maledivy, bol niekto s malym dietatkom?
Let byl prekvapive naprosto v pohode, ale asi zalezi na diteti a na veku. Maly bud spal nebo si hral s letuskama.
Potapeni a snorchlovani je na Maledivach uzasne. Jen nevim, jak se chce mm potapet s 5,5 letym ditkem, tady deti pousti do vody cca od 12 let. Ale i snorchlovani je skvele, videla jsem zelvu, zraloky, rejnoky, tisice ryb,... Pri vyletu lodi pri zapadu slunce vetsinou vidis delfiny, casto byvaji videt i ze brehu (zrovna dneska pri snidani jsem je videla). Opravdu krasa. Kamaradka byla na Maledivach s 18 mesicni dcerou - mala byla nadsena, ze je vsude okolo 'piskoviste'. 😀 Ranveli ostrov neznam, ale podivej se na tripadvisor.com, je tam dost fotek a hodnoceni od hostu. My jsme na malem ostrove Huvafen Fushi.
@takyja Ahoj Takyja, letam s Emirates. Od leta maji prime lety Praha-Dubaj (5,5 hodiny) a pak Dubaj-Male (3,5 hodiny). Drive jsem letala pres Franfurt, ted to bylo mnohem prijemnejsi a rychlejsi. Cesty jsem se bala - zbytecne, maly byl naprosto v pohode. Hodne k tomu prispelo i to, ze personal Emirates je mily, vstricny a ochotny (letela jsem s malym sama, se vsim mi nekdo ochotne pomohl). Za par dni me ceka let let zpatky, tak doufam, ze se klidny let bude opakovat.

Ahoj, na Maledivach prave jsme. Pro deti je to fajn: mistni deti miluji, nemas pocit, ze jsi s detma na obtiz, more je klidne, zadne velke vlny a jidlo je taky v pohode. Spousta zeleniny, ovoce, ryze,... Vyber veliky. Maleho krmim jen jidlem z hotelu, zadne sklenicky. Vzdy mi pripravi, o co pozadam. Asi zalezi, do jakeho hotelu byste jeli, ale celkove (az na tu delsi cestu) jsou Maledivy pro deti skvele.