Kde je najkrajšie more a pláž v Európe?
Ahojte dievcata, hladam dovolenku pre nas a chcem nieco, kde je super more - myslim ze aj trosku vlny, ale nie moc veterno a aj krasna plaz ... Najviac sa mi zatial pacilo na krete - pri Heraklione, v mori bolo tak super ze sa mi ani nechcelo vyjst 🙂
@modrajedobra ahoj, prosím ťa tie fotky čo si dala sú odkiaľ?
Sardinia - La Maddalena
Grecko-mestečko Sarti 🙂
@inngridka Prosim ta ako ste tam isli? Ak som dobre pozerala na mape, tak to su ostrovy pri Sardinii. My letime do Alghera. Premava tam potom nejaky trajekt?
z ba priamo na sardiniu letecky
@julietta246
@bbtina
fotky sú moje vlastné, pláž je súkromná hotelová a patrí resortu Palmasera Village Resort v Kalábrii. Šli sme letecky z BA, let trval 1:35 hod. Transfer do hotela 55 minút. Pláž je piesočná z veľmi jemného piesku. 1 slnečník a 2 lehátka na izbu zdarma. Strava je all inclusvie light (obmedzené nápoje), ale bohate stačilo. Ostatné fotky sú z výletu do historického mestečka Taormina (cca. 25 minút autobusom) a ďalšia fotka je sopka Stromboli. Okrem toho sme ešte boli na výlete na Liparské ostrvy kde sme mali možnosť ísť pešo na vyhasnutý kráter sopky Vulcano. Sopka je vyhasnutá, ale stále z nej uniká síra, takže to bolo celkom zaujímavé.
Jedinou nevýhodou resortu je, že ste odrezaný od sveta. Ak chcete mať trocha nočnej zábavy, tak musíte ísť cca 2 km do mestečka Capo Vaticano kde nájdete niekoľko pizzerií.
Viac info tu:
sardinia , orosei zaliv , alebo magdalena
@inngridka Ale potom na Sardinii, ako ste cestovali po ostrove? Isli ste cez cestovku, ci ste si tam prenajali auto?
@julietta246 na Sardinke pláž La Pelosa....
@julietta246 cez cestovku autobusom a vyletnou lodkou
@modrajedobra ďakujem, niečo takéto hľadám 🙂
tie a ti, co ste boli na Sardinii, co sa vam viac pozdava pre dovolenku s malym dietatom a svadbu na plazi- la Pelosa pri Stintine, alebo Palau pri La Maddalene? Neviem sa rozhodnut, pripadne este zvazujem oblast okolo Olbie. Priletime ale do Alghera, tak to je uz dost daleko. Dakujem.
Playa de Muro, Mallorca
tu nieje moc co rozmyslat.
ako to uz byva, vsade sa da najst krasny kutik. ci uz Chorvatsko, Kalabria, grecke ostrovy ale jedna destinacie v europe je fakt niekde uplne inde. Sardinia, to je karibik v europe. Odporucam hotely Torre moresca alebo Marine resort. Je to fakt parada http://dovolenka.edovolenky.sk/taliansko/sardinia
😵 😵 😵
nadherna plaz je Le Gigaro, asi 15km od St. Tropez, jedina plaz co sa mi vo Francuzku pacila. Potom nadherna bola Tsambika beach na Rhodose, obidve tieto plaze maju biely piesok a cistucku vodu bez naplavenin. Tiez krasna bola na Rhodose Anthony Quinn bay, tam su skaly,ale zase nadherna cista voda, ma to tam atmosferu. Nasi idu do Kalabrie,tak som zvedava ci budu tak spokojni. My zvazujeme Sardiniu,ked to tu vidim tie plaze tam,asi to bookujem 😀
@elenapol2 Mate stale tu cestovnu agenturu?
@lilienlukacs áno, samozrejme 🙂
Viete mi poradit, chcela by som ist s manzelom tento rok na Sardiniu, ale sme dvaja mlady ludia hladam nielen krasne prostredie, more zelen ale aj trosku rusnejsi nocny zivot. Je sardinia na toto vhodna v Taliansku som este nebola, takze neviem ako to tam je aby sme nevyhodili zbytocne peniaze a neboli sklamany. Nemusi byt nejaky strasne rusny sama diskotejka len nech je tam kam sa ist vecer prejst alebo kamsi sadnut a co pozriet,
Najkrajsia plaz a voda cistucka ako z vodovodu, more teplucke...CYPRUS boli sme tento rok s dcerkou a supeeer, min. Rok na krete co bolo super no cyorus este lepsi prave kvoli moru a plazi...
Mne sa páčili pláže na Zakynthosu.
@kikina84 prosím kde na Mallorke ste boli aký hotel ďakujem 🙂
Rhodos vychodne pobrezie... Cypris juzny cast tueeckej riviery.. Pochodene mam vsetko

Ahojte, ja som najkrajsie more videla na Sardinii, neopisatelna modrozelena farba... najviac sa mi pacili miesta a plaze Stintino a cela Costa Smeralda. Boli sme tam, ked mal syn 10 mesiacov a citili sme sa tam velmi prijemne. Na pozicanom aute sme prejazdili polovicu ostrova a vsade, kde sme zastavili, sa dalo krasne okupat, pieskove plaze alebo len drobucke kamienky, nadherna cista voda a neskutocne prijemni ludia a v hoteloch automaticky detska postielka. 🙂