icon

Kde nájsť pláž v Chorvátsku s borovicovým lesom?

mimibabybell
21. mar 2024

Ahojte, prosím Vás,kto chodíte do Chorvátska...v lete chceme ísť k moru do Chorvátska. Potrebujem lokalitu,kde je borovicový les pri pláži. Viem, že to bolo niekde na severe Chorvátska, čítala som to tu kdesi v príspevkoch,len si neviem spomenúť na názov letoviska. Prosím vás, ak niekto viete názov mesta, resp. pláže poraďte, ďakujem. Potrebujem to zistiť kvôli astme u člena rodiny. Potrebujeme borovicový les na prechádzky a more na kúpanie. Vďaka 👋.

Strana
z2
mimibabybell
autor
29. mar 2024

@minenkak mne sa zdá, že je pekné 🙂

hrabovo
29. mar 2024

Mňa len zaujíma, prečo potrebujete, aby boli borovice na plazi, nerypem, normálne sa pýtam. Ďakujem

mimibabybell
autor
29. mar 2024

@hrabovo člen rodiny má silnú silnú astmu. Momentálne zažehnavame silný záchvat už tretí týždeň. Čítala som, že pobyty pri mori,kde je borovicový les sa na astmu odporúčajú. Vraj prechádzky v borovicovych lesoch pri mori, celkove ten pobyt je ideálny 🙂👋

hrabovo
29. mar 2024

@mimibabybell super, to som nevedela, krásnu dovolenku

ja63
5. apr 2024

Najlepšia klíma a borovicové lesy v Chorvátsku sú : Mali Lošin- Čikat.

ja63
5. apr 2024

@ja63 ide o ostrov, aj preto najlepšia klíma...
Odporúčam trajektom z ostrova Krk - na ostrov Cres - Merag.
Cres a Mali Lošin sú prepojené...
Následne autom na Juh...
Bol som asi 40 krát v celom Chorvatsku. Najlepšia klíma!

Detský raj - piesok, je na ostrove Rab, tiež trajekt z ostrova Krk Baška, po vylodení pokračovať v Lopare na Rajsku plažou... Ostatná časť ostrova je skalistá!!!

Posledných 10 rokov chodím na ostrov Pag mesto Pag... Odporúčam!
Nie je potrebný trajekt, je tam most...

ja63
5. apr 2024

@ja63 oprava...
Lopar - Rajska pláža...

ja63
5. apr 2024

@ja63 Ešte dopĺňam...
Trajekt na Mali Lošin...
Trajekt z ostrova Krk - Valbinska, na Cres - Merag...

Je tam ešte iná možnosť trajektom, neodporúčam, nebezpečná cesta ponad more!!! Z mora trčia havarované autá...

mimibabybell
autor
6. apr 2024

@ja63 ďakujem 🙂

Strana
z2