icon

Kde sa dá prenocovať na ceste do Chorvátska na Makarskú?

poppy1
14. júl 2015

zakladam predsa diskusiu, nech mozem komentovat prispevky 😉
tu je moja povodna otazka> prosim vas viete poradit kde sa da prenocovat ked ideme autom na Makarsku? Pojdeme na noc, cize zo SVK vyrazime cca o siedmej vecer. Chceme potiahnut tak do 1-2hej v noci a potom niekde prenocovat. je takato moznost, v nejakom moteli a pod.? Viete mi odporucit konkretne? Nieco co je blizko z dialnice. Treba si to rezervovat dopredu alebo staci prist? dakujem za kazdu radu!

miku1 Prenocovať sa určite niekde dá. Ale podľa mňa je dosť nezmysel cestovať do 1-2 ráno a potom sa niekam zložiť....hlavne keď máte malé deti. Skôr by som vyrazila o 1-2 hoďky neskôr a ťahala až na miesto, alebo vstala o 4-5 ráno a taktiež išla priamo na Makarskú. Cesta trvá tých cca 10 hodín + prestávky. Asi som ti nepomohla emoticon Ale takto by som to riešila ja.

bizuka Aj ja odporúčam štartovať okolo 22.00 a potiahnuť to dolu,odkiaľ cestujete? Po ceste sa viac razy zastavíte,prejdete sa,vécko,občerstvenie a ide sa ďalej....do tej šiestej rána je pohoda,tam ťa to trochu chytí,dávam si trošku dlhšiu prestávku a idem ďalej.....alebo štartovať nadránom

Strana
z3
emily76
17. júl 2015

@poppy1 my chodime az rano, okolo piatej z domu.... ale chodime do Talianska, ubytovanie mavame od 16,00, takze co tam budeme cely den? Takto ideme vyspani, cestu v pohode zvladnu aj decka a po prichode vybalime, ideme na plaz, pizzu, prechadzku a spat. 🙂 Na noc nechodime prave preto, ze decka by boli vyspane a my s muzom po ceste a neprespanej noci jak lokse. 🙂 🙂

elise
17. júl 2015

Da sa napriklad prespat v madarku na balatone alebo v okoli zagrebu

adikad
17. júl 2015

My sme teraz na ciernej hore a prespali sme v Hr a aj cestou spat zastavka v chorvatsku.Ubytko sme si zajednali na 1 noc cez booking,nebol ziadny problem. No cestu do chorvatska by som urcite dala na 1x

womankc
17. júl 2015

@mabika
@nyusika ja s Vami súhlasí, je absolútne zbytočné hľadať nocľah, ale viete ako to je , mama to vydrží aj deti by to dali, ale možno oco taký ruch prosto nedá ............ aj to môže byť tiež sme kadečo pozažívali, ale tak my sme sa odbyť nedali a veľmi rýchlo sa decká prispôsobili teraz si to užívame , ale tak už len posledná je menšia

womankc
17. júl 2015

@poppy1 a vy sa striedate,????? lebo ja teda prosto zaspím takže ja som potom k dispozícii s deťmi ... a šofér oddychuje

dusika11
17. júl 2015

@womankc ja som v bosne trosku zila...no to jedlo je bajecne my varime..tak skromne oni tak.....nesetria na jedle....mnam

dusika11
17. júl 2015

ja som len k tejto teme chcela dodat ze clovek nikdy nevie,,,pametam sa ze dvojcata v chorvatsku nie a nie spat.---akosi boli vybudene zmora ci atmosfery...no....poviem vam isli sme na striedacku...od rana na sk...ale pri biograde bola uplne ucpana cesta...tak sme odstavili pri mori...a cakali do cca sietej vecer od rana..kym sa to vyludnilo...ale....pretoze deti cely pobyt zle spali...a my sme vlastne isli cely den...len sme sa nikde nedostali.. 😝 a vlastne sme sa realne pohli az vecer..tak sme soferovali na striedacku...dodnes nepametam ako som presla budapest..a pametam sa ako ma vkuse tahalo na krajnicu..ani jeden nebol schopny dotiahnut karu domov...tak sme museli zaparkovat za budapestou a ako tak si schrupnut...aspon na chvilu...fakt ta unava je niekedy.....momentalny stav...ktory sa neda naplanovat

mabliss
17. júl 2015

@poppy1 ahoj,my sme boli na Makarskej minulý rok, tiež sme mali ubytko voľné až od 13tej. Vyrážali sme v noci o tretej. Normálne sme išli spať (samozrejme už všetko zbalene a v aute), zobudili sme sa o pol3 a išlo sa. Malý do 6tej spal, potom už len raz hodinku okolo obeda. Zvládol to perfektne, mal vtedy rok. Zápchy neboli vôbec, možno záleží od zvolenej trasy. My sme išli po tej dlhšej (Sk-Hu-Hr),ale vkuse po diaľnici. Hustejsia premávka bola trošku v okolí Záhrebu ( ale tiež žiadne zápchy),inak total pohoda.

poppy1
autor
19. júl 2015

caute! tak uz sme v chorvatsku 🙂 nakoniec sme isli vecer o pol siedmej. deti hned zaspali a spali celu cestu. mladsiu som pocas cesty raz nadojcila a starsia prespala kompler az sa zobudila pri mori 😉 stali sme dvakrat. raz len cikpauza a raz sme zastavili v odmoristi v chorvatsku kde si manzel asi hodku a pol pospal. cesty boli uplne prazdne, trvalo nam to cca 9 hodin. potom sme preckali na plazi a v restike kym nas ubytovali. ti co vyrazali neskor, v noci, nadranom uz stali v zapchach. videli sme suvisle zapchy uz ako prichadzali na makarsku a aj manzel cital na nete ze chorvatsko zaziva najhorsie zapchy. tak som rada ze sme vyrazili tak ako sme vyrazili a zvladli sme to uplne super 😉 dakujem za vsetky rady a zelam vsetkym prijemnu dovolenku 🙂

womankc
19. júl 2015

@dusika11 áno? o tak to mas infošky z prvej ruky, ako sa ti tam žilo? Je to pekná i keď zatiaľ chudobnejšia krajina... teda na mňa to tak pôsobilo

mabika
19. júl 2015

@poppy1 super, uzite si to ako sa patri 🙂

oksu
20. júl 2015

@poppy1 kde presne ste?

katka0123
15. jan 2018

@lucinocka ahoj, prosim ta das mi tip na apartman v zahrebe? Dakujem.

meluela
Autor odpoveď zmazal
lucinocka
16. jan 2018

@katka0123 my sme stale spali https://cs.airbnb.com/rooms/2030088?checkin=21....

Cisto, lahky pristup....teraz spime na kazdej ceste u svagriny o ulicu dalej, ale v sept.budem hladat apartman po ceste na SVK lebo budeme o jedneho viac 🙂

katka0123
16. jan 2018

@lucinocka dakujem! Nech si hovori kto chce co chce, mne sa nepaci to trapenie, celu noc do chorvatska s detmi. Chrbatuky ubolene, sofer nevyspaty, rano vsetci na srot... s tym prespatim je to vacsia pohoda. Ved aj cesta je sucastou dovolenky.

lucinocka
16. jan 2018

@katka0123 ja nemam nervy zabavt deti 12hod v aute....mojaa nezatvori okoa ani pol hodinu...komu deti chrapu, cim ich priviazu, nech sa paci🙂

mravvcek
6. júl 2018

Prosim vas nemate tip na prespanie na jednu noc pri hraniciach mad.-chorv. Nejaky penzion?

misulka7781
20. feb 2024

@lucinocka prosim vas ako sa vola ten apartman ? Dakujem.

Strana
z3