icon

Kde sú pláže s vlnami?

15. apr 2025

Dievčatá, poraďte prosím, letnú dovolenku lietadlom, v Európe alebo niekde blízko, teplé more a najmä aby tam boli v mori vlny. Kde také nájsť?

Strana
z2
autor
16. apr 2025

@slavomira236 áno, to znie zaujímavo, v Bulharsku sme ešte neboli.

autor
16. apr 2025

@lucik194 výborný tip, vďaka, ani by mi nenapadlo. Bála som sa, či je tam dosť teplo. Musí byť teplé more, inak sa stále trasú, modré pery.

andrejka2424
16. apr 2025

Fakt? Ja som si vždy myslela, že keď sú veľké vlny, tak plavčíci nechcú ani do vody púšťať ľudí. Tu na Kose bolo viacero dní takých, že vo vode hlavne surfisti, ľudia sa veľmi nekúpali kvôli tým vlnám. Asi tak ako na tejto foto.Ja vlny neznášam a pokojné more bolo asi 2 dni z celej dovolenky. Tak potom skús tú Krétu možno, alebo Bulharsko. Tam by mohla byť aj teplejšia voda.

autor
16. apr 2025

@lizatko1009 výborne, ďakujem, určite pozriem. Lebo ostatné vyzerajú na chladné more.

autor
16. apr 2025

Ďakujem, super info, na nete som nenašla. Vyzerá tl na Rhodos alebo Bulharsko...

negymama
16. apr 2025

na Krete je tepla voda, my sme boli na prelome juna a jula, a voda ako čaj. Vlny tak akurat. Poskaces na nich, pohajdas sa, ale ziaden besny priboj, tam je aj more dlho plytkes pohodlnym jemnym pieskom na spodku.

deedol
16. apr 2025

@negymama kde presne ste boli, prosim?

nikky6
16. apr 2025

My sme mali vlny aj v Spanielsku 😀

negymama
16. apr 2025

@deedol na Kavrose

muchotrafka298
16. apr 2025

Nikde v Europe som nevidela take vlny, ako byvaju v portugalskom Nazare. Uskutocnuju sa tam aj zname surferske preteky. Je to ale Atlantik, cize voda je studena.

autor
16. apr 2025

@muchotrafka298 zase my chceme ísť na dovolenku s deťmi, nie zahynúť v príboji. Tam sú najväčšie vlny na svete.

autor
16. apr 2025

@nikky6 áno? A kde?

muchotrafka298
16. apr 2025

Poziadavka boli vlny...nie ze mate prezit 😂

autor
16. apr 2025

@andrejka2424 krásne more na fotke, to na Kose? Ale vlny maličké, žiadne...ďakujem za info

autor
16. apr 2025

@muchotrafka298 😂😂😂 hahahaha, aká vtipná!

muchotrafka298
16. apr 2025

Na Kose mas vlny skoro vzdy, pretoze tam strasne fuka, ci na severe ci na juhu. Ked som tam bola minuly rok, tam tam tak fukalo, ze ma sfuklo z lehatka. Do vody sa nedalo ist vobec.

To s tym prezitim bolo v ramci humoru, samozrejme, ze chcete prezit. Ale zas, chcela si vlny, tak ich mas 😂

andrejka2424
16. apr 2025

Áno na Kose,more bolo prakticky prázdne kvôli tým maličkým vlnám.😁 Keď sa more upokojilo, bolo ĺudí vo vode o dosť viac.Vietor nebol nepríjemný,naopak,mali sme okolo 38 st.v tieni,ocenili sme ho.Kde ste boli doteraz pri mori s deťmi?

andrejka2424
Autor odpoveď zmazal
lucik194
16. apr 2025

@muchotrafka298 Nazare je ina morda..... videla som x razy na videach ......🏊‍♀️

muchotrafka298
16. apr 2025

@lucik194 ja som tie skutocne velke vlny nevidela, len take “mensie” a aj tie boli dost nebezpecne

floren
16. apr 2025

Ešte skús pozrieť Thassos Paradise hrách, Golden beach

slavomira236
16. apr 2025

Slnecne blizko nesebaru. Skoda ze sa nedaju dat videa. Deti sa vyskakali. Boli sme od 26 juna aj voda bola ok

andrejka2424
16. apr 2025

@slavomira236 Na Slnečnom sa mi kedysi skoro sestra zatopila. Neplávala nejak ďaleko,ale prúdy ju začali unášať a nedokázala sa vrátiť.Plavčík ju našťastie zbadal a pomohol jej.Inak tá voda fakt nevyzerá lákavo.Už je to cez 20 rokov, čo sme tam boli.Viem,že vtedy ako pubertiačka som bola nadšená,lebo oproti Čier.Hore nebola ĺadová a neplávali tam zdochliny a odpad ako v Taliansku. 😆

sulavikova
16. apr 2025

Také na plávanie odporúčam Casteldefels neďaleko Barcelony, pokiaľ chcete surfovať Bay of Angels v Taliansku alebo Sao Miguel - Azorské ostrovy: Atlantický oceán🥰akože brutal

slavomira236
16. apr 2025

@andrejka2424 velmi silne tie vlny boli. Ked slahla normalne ma hodilo na zadok. Plavcici len behali piskali zakazovali kolesa . Madracka tam nehrozila. O mesiac sme sli na juzny cyprus makronisos tam som si zaplavala sj deti. Nemala som o nich strach ako v bulharsku.V bulharsku len v bazene kedze niesom dobry plavec. Deti sice plavu no v tych vlnach som ich mala radsej pod dohladom nakraji mora. Fajn na vysantenie pre deti no ja 47 rocna stat a cakat na vlnu to uz nieje pre mna.

deedol
16. apr 2025

@sulavikova veru, tam sme boli pred rokmi viackrat a vzdy boli dobre vlny 🙂

alena0305
17. apr 2025

Rodos - ľavá, západná časť ostrova

mata1988
17. apr 2025

Brač - Zlatni rat

muchotrafka298
17. apr 2025

Moja byvala kolegyna bola kedysi na Costa Brava v Spanielsku a tam ju tak vlna pleskla o skalu, ze jej ruku zlomila.
Tam tiez boli velke vlny, ja som sa ale nekupala v tej oblasti, bola som tam kedysi na poznavacke v aprili.

Strana
z2