icon

Kde sú pláže s vlnami?

15. apr 2025

Dievčatá, poraďte prosím, letnú dovolenku lietadlom, v Európe alebo niekde blízko, teplé more a najmä aby tam boli v mori vlny. Kde také nájsť?

Strana
z2
biba_18
15. apr 2025

vlny na na čo? na surfovanie?
lepšie je na atlantickom pobreží, ale to je studená voda…

guudy
15. apr 2025

Vlny su tam, kde je veterno. Okrem Atlantiku je to aj sever Krety. Tam je more teple v lete. Ale fuka tam velmi

jaja20
15. apr 2025

Napríklad ostrov Kos, odporúčam konkrétne hotel Casa Paradiso.
Alebo Andaluzia, hotel Playa Capricho.

beata_k
15. apr 2025

Kapverdy

prasiatko30
15. apr 2025

Tarifa, Cadiz

negymama
15. apr 2025

na Krete, boli sme a vkuse vlnz, az sa mi v noci "hojdala" postel pri zaspavani.

jaja20
15. apr 2025

A ešte ti poradím Marsa Matrouh. Len tam kôli tým vlnám býva často aj červená vlajka.

deedol
15. apr 2025

spominana kreta. vietor nebol az taky strasny, ale moze sa stat, ze budu az take vlny, ze vas nepustia do vody.

ninusa221
15. apr 2025

Primorsko - severná pláž

vanilkovazmrzka
15. apr 2025

@beata_k tam je teple more?

miadi
16. apr 2025

@biba_18 zas taka studena nie je. Moje deti do Atlantic aj v January skocia .na Floride ma 21-24C v zime teplotu voda a to je teplejsia ako nase Great Lakes v lete .Zvykneme byt v jazere Aj ked ma 17C voda a ak si zvyknuta na 27C vodu tak v Auguste najdes plaze Atlantic s az 30C vodou.

martinmmartin
16. apr 2025

Z BA a VIE ti lieta Ryanair na Lanzarote a tam Famara beach

andrejka2424
16. apr 2025

Kos- Casa Paradiso budeš mať vlny určite. Väčšina severného pobrežia je taká. Asi 5 min. od hotela je aj škola surfovania. Ale zase nie nejaké 2 metrové vlniská, bez červenej vlajky . Aj v Bulharsku- v Obzore mali naši vlani veľké vlny.

autor
16. apr 2025

Ďakujem za odpovede. Atlantik isto nie, tam je zima, ale Kréta, Kos a Bulharsko znie dobre. Andaluzia je tiez zaujimavy tip. Vlny na hranie, bodyboard. Kvôli deťom. Na sufovanie je v Európe len Atlantik, myslím.

beata_k
16. apr 2025

@vanilkovazmrzka 21 - 23°C

andrejka2424
16. apr 2025

Na tom Kose sever je Egejské more a vlny sú také akurát,ak ich máte radi a v tom Casa Paradiso aj veĺmi dobre varili.Široké pieskové pláže.Vstup je ale s kameňmi asi 2m,potom opäť piesok a pozvoĺný vstup.

slavomira236
16. apr 2025

Aj v bulharsku na slnecnom boli vlny minuly rok. Take ze ma posadili na rit

lucik194
16. apr 2025

Biskajsky zaliv, sever Spanielska, budes rada ked Ti plavky zostanu na tele 🙂 vlny na vyblaznenie stale

plaze nadherne pieskove, more v lete teple, turistov malo, kedze pobrezie je dlhe a plazi stovky, jedna vedla druhej.....

biba_18
16. apr 2025

@miadi isteže. ale hovoríme o európe a nejakých vlnách. na surfovanie vlny sú na fr. a port. pobreží v studenej vode…

olga_hurajova
16. apr 2025

Ja odporúčam Maroko, Agadir. Lacný let z Viedne, lacná krajina, vyhlásená surférska oblasť. Je to “nobjavený svet”. Boli sme tam už viac-krát a nikdy nikde nebolo plno.

biba_18
16. apr 2025

andalúzia je krásna ale má tiež studené more - aspoň na mňa ☺️

lizatko1009
16. apr 2025

ak chces surfovat, tak Rhodos a na cipik Prasonisi na jeden strane mas vlny, prejdes par metrov na opacnu stranu a tam je kludne more

lucienkahaj
16. apr 2025

Rhodos západná strana

7miriam77
16. apr 2025

My sme boli minulý rok v Bulharsku a tam boli neskutočné vlny vkuse....dcérka s priateľom boli nadšení, ja uz menej 🤣, lebo ja rada plávam a nedalo sa moc

radula17
16. apr 2025

V Bulharsku sme mali riadne vlny a potom na Kanárskych - Fuerteventura

slavomira236
16. apr 2025

@7miriam77 presne v bulharsku minuly rok plavanie v mori nehrozilo..

7miriam77
16. apr 2025

@slavomira236 my sme boli v Primorsku, a tá západná pláž to bola divočina 🤨🤔

mandzula
16. apr 2025

Celkom slusne, ale nie divoke vlny sme si uzili v Santa Susanne v Spanielsku. Teplota mora velmi prijemna.

luccija
16. apr 2025

@deedol kamarátke tak nechceli ísť deti už väčšie ani do mora na Krete druhá bola na Kose bola I'm veľmi chladná voda.Ja som najväčšie vlny zažila v Turecku a Španielsku Calella aj bola červená vlajka

autor
16. apr 2025

@andrejka2424 ďakujem, krásne tam je, ale vlny väčšie potrebujeme, tieto neuspejú. Hneď by som ale šla, krásne fotky.

Strana
z2