Kde v Chorvátsku je otvorené more bez ostrovov?
Chceli by sme ist s rodinou v lete do chorvatska kde je tam otvorene more ? Aby som z plaze nevidela ostrovy.. poprosim nejake tipy dakujem🙂)
@ja63 prosím vás, kam na Pag odporúčate ísť ? Máme už väčšie deti a tie sa radi potápajú, plavu. Teda skôr hlbšia voda, nie plytko 1km od brehu. ďakujem ❤️
@smejko celý Pag je super. Ja chodím na Pag-Pag... Výborne sa tam dýcha!!!
Odporúčam vždy začiatkom Júla, tak okolo 5.7.
August v Chorvátsku hlavne na Severe je nestabilný a problematický, z hľadiska počasia.
September tiež, nie...
@ja63 prosím vás, kam na Pag odporúčate ísť ? Máme už väčšie deti a tie sa radi potápajú, plavu. Teda skôr hlbšia voda, nie plytko 1km od brehu. ďakujem ❤️
@smejko na Pagu nájdete všetko, čo sa týka vody...
Perfektne sa tam dýcha, hlavne problematickí s dýchaním...
Momentálne som a budeme do 20.6. v Grécku.
11.7.2025 ideme na Pag...
Idem na Pag - mestečko Pag...
@smejko na Pagu nájdete všetko, čo sa týka vody...
Perfektne sa tam dýcha, hlavne problematickí s dýchaním...
Momentálne som a budeme do 20.6. v Grécku.
11.7.2025 ideme na Pag...
Idem na Pag - mestečko Pag...
@ja63 prosím vás, poradite mi pekne pláže na Pagu, dostupné autom? Ďakujem za pomoc. my ideme do Mandre v druhej polovici júla. Snáď bude dobre😉
@ja63 rajska plaza … to je to najhorsie miesto v Chorvatsku na akom som kedy bola. Pre male deti ok ale inak…. Miliarda ludi, strasne dlho plytka voda neda sa tam plavat, ani cisto tam moc nie je, proste za mna fakt nie. Nie este Porec hotel Bellevue - plaz, to bolo najhorsie. A to som teda bola na vela vela miestach v Chorvatsku…
@liv1 bol som v Chorvátsku viac ako 45 krát...
Rajská plaža, raj hlavne pre menšie deti i rodičov...
@ja63 prosím vás, poradite mi pekne pláže na Pagu, dostupné autom? Ďakujem za pomoc. my ideme do Mandre v druhej polovici júla. Snáď bude dobre😉
@smejko my tiez chodievame do Mandre 😊. Robime to tak, ze od cca 10.00 do 16.00 sme na plazch od mestecka Pag smerom na Bošanu - Sveta Marija, Delfinka a ine male plaze okolo a pred vecerom sa vratime do Mandre, tam sa prechadzame po krasnej promenade, ideme na zmrzlinu a deti sa este clapkaju a nahanaju kraby.
@smejko my tiez chodievame do Mandre 😊. Robime to tak, ze od cca 10.00 do 16.00 sme na plazch od mestecka Pag smerom na Bošanu - Sveta Marija, Delfinka a ine male plaze okolo a pred vecerom sa vratime do Mandre, tam sa prechadzame po krasnej promenade, ideme na zmrzlinu a deti sa este clapkaju a nahanaju kraby.
@igiana Môžem vam prosím napísať správu ? Ďakujem

@ja63 rajska plaza … to je to najhorsie miesto v Chorvatsku na akom som kedy bola. Pre male deti ok ale inak…. Miliarda ludi, strasne dlho plytka voda neda sa tam plavat, ani cisto tam moc nie je, proste za mna fakt nie. Nie este Porec hotel Bellevue - plaz, to bolo najhorsie. A to som teda bola na vela vela miestach v Chorvatsku…
@liv1 Rajska plaža, raj pre deti...
Neležal som na horúcom piesku, ale vo vode a opakoval som sa... Áno na plytkéj pláži...
Všetko sa dá vychutnať.
Choď na Pag, Mali Lošin - Čikat!
V Chorvátsku som bol viac ako 40-krát,od Istrie až po Dubrovník.
Tohto roku idem asi 10 - krát na Pag.
Ty kde chceš...