Lacná dovolenka
Ahojte. Chceli by sme ísť na dovču tento rok.
Ubytko cez booking, stačia raňajky v cene. Požičať si skúter, aby sme sa vedeli presúvať. Nejaké miesto, kde je toho veľa čo vidieť. Hotel by mohol mať svoj bazén, keďže ja nemám rada more, žijú v ňom rôzne živočíchy, ktoré ja veľmi nemusím, len sa má dáka ryba dotkne, už mám paniku. Ale manžel má more rád, takže chceme, aby sa dalo aj zaplávať. Nie sme plážové typy, dovolenku chceme stráviť poznávaním, výletmi, turistikou. Raňajky by sme chceli v hoteli, večeru vonku, na obed si možno kúpime niekde nejaký malý snack. Manžel ale piští, že 3000€ na dovolenku nedá. Neboli sme nikde 6 rokov a veľmi sa nám žiada ísť niečo vidieť, zažiť. Dá sa takáto dovolenka podľa našich predstáv naplánovať za 2000 a menej? Máte nejaké tipy kam by sa to oplatilo, kde sa vám páčilo, bolo pekne a lacno? Ďakujem
@zafir01 Ani letenky nie su problem. Neboj sa. A deti tiez. mame 5 🙈Akurat, ze na letne dovolenky cestujeme uz len s dvimi, niekedy s tromi. Velkaci uz nechcu. Ti idu s nami len na lyzovacku każdy rok (aj ked, ta letna dovca s tolkymi detmi by mi bola prijatelnejsie). Teraz to je uz vsetko lahsie vyskaldat si dovolenku komplet sam. Aj letenky sa daju najst lacnejsie, treba vyhladavace ale aj porovnat priamo cez stranky airlines. Ubytko väcsinou bokkujeme cez booking.com (tiez bezplatne storno prakticky do dna nastupu) alebo pozerame aj criamo cez stranku hotela. Napr. na Madeire sme hotel bukovali priamo cez hotelovu web, cez booking bol drahsi.
Výlety si vieš urobiť sama,my tie my tiež tak robíme, jedlo sa v pohode vojdes do cca 30e, boli sme viackrát a top
Korfu v júni
mallorcu, maltu date s tymto budgetom s prehladom 🙂 treba si to samostatne vyskladat, letenky cez ryanair + ubytko booking

@yanni tesne pred koronou som mala v hľadáčiku letenky na Sicíliu a tiež 20 dní, už som itinerár začala robiť a ubytovania so stornom zdarma zajednane. A potom covid a tehotenstvo, a už sme sa k tomu akosi nedostali.
Priznám sa, letela som len raz, aj to cez cestovku z BA, a len s jedným dieťaťom.. Pri troch musím prekonať tu komfortnú zónu (keďže moja angličtina je max B1)
Ale tak každý rok sme pár krát niekde, zas skáčem len do výšky prijimu, ale nesťažujem si 🙂