Lacná letná dovolenka pri teplom mori
ahojte,
ja by som chcela, ist na jun jul august niekde za lacno -
do lacnej krajiny....
na sukromie-si vaerit a tak na dva tri mesiace
kde je teple more 27 a 28 stupnove v okoli europy, maroko tunis egypt? neviem, kde je lacnejsie, albansko, cierna hora, bulharsko? mate skusenosti?
ale fakt ze pekne krasne pocaise 35 st a teplunke more bez vln vacsinou
a najma lacnejsie ako slovensko prosim...mate odporucanai?
a samotna zena som. 40
dakujem
Ale čoby tam nemali taxíky ja som sa v Tivate tam vozila taxíkom v 97dmom keď Slováci ani netušili kde leží Čierna Hora
Ja cestujem sama s 2detmi momentálne po Maroku, začali sme v Agadire, potom marakesh a momentálne sa presúvame na saharu... Tiež som blondína, sama s 2 deťmi nemám tu ani najmenší problém ľudia sú strašne fajn len čo sa týka čistoty alebo hygieny eeehhmm - proste Afrika nečakaj žiadny 10* štandard ako v Európe... Tak ale my sme zvyknutí cestovať krížom krážom a tiež si viem zhodnotiť ci kde a co môžem zjesť zatiaľ som žiadne problémy nemala ani v Afrike ani v Ázii 🤞🤞🤞
Takže za mňa Maroko super ale rozhodnúť sa musíš sama na čo si trufas..

@marca12 tak ja neviem mne osobne sa tam šoférovalo celkom dobre ale tak ja som zasa, dosť zdatný vodič a mam najazdené na takých cestách a v takych podmienkach že amen tma preto keď tu čítam niektoré diskusie o šoférovaní tak sa iba pousmejem lebo veľa vecí by z toho mala naučiť hlavne autoškola ale beriem ze každý naberame skúsenosti hlavne praxou... Ja osobne najazdím každý(!!!!) mesiac cca 3000(!!!!) km co je v porovnaní s niekym kto dá 50-100km za mesiac (nehovorím ze ty ale všeobecne) ozaj dosť.
Co sa týka mora mne osobne prišlo ozaj teplé ako voda vo vani tiež mojim deťom keď večer o 21 bolo bežné vonku 28/30'C...
Takze neviem kde a kedy ste boli vy ale za nás takto... Zato v horách ráno o 6 bolo lendva 5/6'C cez deň max do 15 ak teda vôbec je to cca 3hod autom....