icon

Maldivy s 1,5 ročným dieťatkom - skúsenosti

martina25st
4. jún 2014

s manželom sme dostali svadobnú cestu na Maldivy v case, ked som bola tehotna, nechceli sme riskovat, tak sme to prelozili na neskor. ma niektora z. vas skusenost s dlhym letom, prestupmi, casom travenym na letiskach, pripadne s moznou chorobou dietatka z klimy v lietadle? bola by som vdacna za akekolvek rady, ako to zvladnut, aby to aj pre dcerku bol zazitok a nie utrpenie:( dakujem

Strana
z2
andrejko2019
22. okt 2023

@martina642 možem sa Vás ešte prosim spýtať, neleteli ste nahodou niekedy na Maledivy s prestupom v Saudskej Arabii?Bo my chceme isť tak, že v Saudskej Arabii jednu noc prespime a budeme pokračovať ďalej.Ďakujem.

martina642
23. okt 2023

@andrejko2019 veru nie.. ale v januári by som s tak malým dieťaťom nešla s prestupom, pretože Austrian lieta priamo počas sezóny , a dieťa prespí ten let, za mňa je to zbytočné zdržanie ten prestup pokiaľ tam neplánujete vyslovene tráviť dáky čas , to je potom iná vec. 🙂

andrejko2019
23. okt 2023

@martina642 Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.

andrejko2019
26. dec 2023

Dobrý deň, prosim Vás bol niekto na ostrove Gaafaru na Maledivách, ak áno či sa Vám páčilo a či je tam v pripade potreby aj lekár, bo idem s malým dieťaťom, ďakujem moc.

Strana
z2