Máte skúsenosti s hotelom Aldemar Olympian Village?
Ahojte, máte niekto čerstvé skúsenosti s týmto hotelom ?
Poteším sa recenziam aj tipom na výlety v okoli 🙂
My sme mali peknú izbu, tiež bola okolo čísla 5000, bola dosť veľká a nesmrdela. V sprchovom kúte bola trochu pleseň, to áno, ale v kúpeľke bola aj vaňa a tá bola ok, tak sme využívali tu. Ja som ale zadávala poznámku pri kúpe zájazdu, že chcem izbu v tichšej časti (lebo som myslím presne tu čítala, že sú zrekonštruované).
@misana84 je na zamyslenie, že niečo také treba urobiť. Majú 2 kategórie izieb pre dve kategórie ľudí? Je vôbec prijateľné, že 2 ľudia zaplatia rovnakú sumu a jeden dostane peknú novú izbu, a druhý smradľavú s plesňou v kúpeľní? Pre mňa nie. Hanba hotela a hanba cestovky.
@sosomarinka amen
My sme mali peknú izbu, tiež bola okolo čísla 5000, bola dosť veľká a nesmrdela. V sprchovom kúte bola trochu pleseň, to áno, ale v kúpeľke bola aj vaňa a tá bola ok, tak sme využívali tu. Ja som ale zadávala poznámku pri kúpe zájazdu, že chcem izbu v tichšej časti (lebo som myslím presne tu čítala, že sú zrekonštruované).
@densi10 ja si myslím, že ta poznámka to nezavazila a bola to čisto náhoda.
Prosím Vás a vedel by mi niekto odporučiť nejaký naozaj teda 5* rezort ?Nemusí to byť Grécko ,(pretože tie * sú písané podľa Gréckeho štandartu myslím a tak to aj vyzerá v realite ) kľudne aj iné destinácie vhodné pre rodinu kde nemusia vyjsť z rezortu a nájdu tam všetko potrebné od lekára ,nákupné centrum,kultúrne vyžitie ,program atď...piesková pláž pozvoľný vstup vhodný aj pre neplavcov ,more teplejšie pokiaľ možno bez vĺn 😅 niečo takéto už hľadám 5r ,vždy čítam recenzie ale ešte som takýto nikde nenašla 🤷
@21091979 v Turecku je plno takychto hotelov 🙂) Boli sme uz naozaj vselikade,ale pre nas je Turecko uplna TOP-ka. Hlavne Side a Lara.
@21091979 Jasnee 🙂 Lara Miracle Resort, Lara Delphin Imperial, v Side sa uz vola inak ten kde sme boli, ale tam mate tiez plno paradnych 5* hotelov a pieskove plaze ;)
@kikus1612 pozrela som si na oba rezorty recenzie a ľudia píšu tak 50/50 🤷 podľa opisu CK samozrejme všetko vyzerá super aj podľa fotiek prostredie luxusné...len ja vždy radšej dám na dojem ludí ktorý tam boli a rozprávajú z vlastnej skúsenosti ....skôr som čítala lepšie recenzie na ten druhý rezort Delphine ...Vám ktorý sa zdal lepší ?
@kikus1612 pozrela som si na oba rezorty recenzie a ľudia píšu tak 50/50 🤷 podľa opisu CK samozrejme všetko vyzerá super aj podľa fotiek prostredie luxusné...len ja vždy radšej dám na dojem ludí ktorý tam boli a rozprávajú z vlastnej skúsenosti ....skôr som čítala lepšie recenzie na ten druhý rezort Delphine ...Vám ktorý sa zdal lepší ?
@21091979 Jednoznacne Delphin, je to luxusnejsi hotel, nespocetne vela jedla, poobede od chrumkavych zemiakov az po cukrovu vatu, aj na plazi behaju na malych bicykloch raz s nanukmi, potom s ovocim, pitim. Vecer je popcorn nachystany uz pri kolotococh. Same chladnicky vsade po areali od detskych chladniciek az po pivo. Najlepsi hotel v akom sme kedy boli. Ak sa rozhodnete pre tento hotel, mozem vam poslat fotky a videa. Ak si vyberiete tento, nebudete lutovat 🙂
@21091979 Jednoznacne Delphin, je to luxusnejsi hotel, nespocetne vela jedla, poobede od chrumkavych zemiakov az po cukrovu vatu, aj na plazi behaju na malych bicykloch raz s nanukmi, potom s ovocim, pitim. Vecer je popcorn nachystany uz pri kolotococh. Same chladnicky vsade po areali od detskych chladniciek az po pivo. Najlepsi hotel v akom sme kedy boli. Ak sa rozhodnete pre tento hotel, mozem vam poslat fotky a videa. Ak si vyberiete tento, nebudete lutovat 🙂
@kikus1612 ďakujem tak myslím že mám vybrané ...a boli ste c z Hydrotour ?
@21091979 Nie,lebo cez Hydrotour to bolo skoro o 1000e drahsie. Isli sme cez Cedok a kupovali sme uz v oktobri.
@kikus1612 aha ešte som neskúšala cez cedok....prosím Vás organizačne to robia rovnako ?teda myslím čakanie na letisku (delegát a klub leto) transfer z letiska ,organizovanie výletov atď?...
Ahojte, prosím vás minulý rok kto ste mali rodinnú izbu aké zariadenie v nej je? Prípadne ako vyzerá apartmán? Boli ridinné izby/ apartmán zrekonštruované alebo v pôvodnom stave a kde sa nachádzali? Ďakujem
Ahojte, prosím vás minulý rok kto ste mali rodinnú izbu aké zariadenie v nej je? Prípadne ako vyzerá apartmán? Boli ridinné izby/ apartmán zrekonštruované alebo v pôvodnom stave a kde sa nachádzali? Ďakujem
@girko aj z diskusie vyplýva, že čo sa kvality izby týka, je to hop alebo trop.
Ahojte, chcem sa len spytat ci je potrebne doplatit si aj doplnkove sluzby, alebo aj tak je vsetko v ramci AI (kokteil, pizza…). A tu ide len o to, ze mozes jest aj v inych restauraciach.
Dakujem
@anonym_bb3a9d Nič dme nepreplácali ale chodili sme len do jednej restiky večeru sme mali 2 krát zadarmo v tých iných. Určite by som si ani nič nepreplácala. A vlastne ani by som tam už ani nešla.
Ahojte, chcem sa len spytat ci je potrebne doplatit si aj doplnkove sluzby, alebo aj tak je vsetko v ramci AI (kokteil, pizza…). A tu ide len o to, ze mozes jest aj v inych restauraciach.
Dakujem
@anonym_bb3a9d ahoj, v ramci all inclusive su 2 restauracie na vyber kde je este zadarmo 3chodova vecera, inak tie vecere aj celkovo hotel top najlepsia dovolenka aj plaz kde sme zatial este boli a hlavne pre deti , urcite sa tam vratime, sme sa tam tak vyzrali ze doteraz nemozem schudnut 😐😀😀😀
@anonym_bb3a9d Nič dme nepreplácali ale chodili sme len do jednej restiky večeru sme mali 2 krát zadarmo v tých iných. Určite by som si ani nič nepreplácala. A vlastne ani by som tam už ani nešla.
@misana84 neboli ste spokojni?
@anonym_bb3a9d ahoj, v ramci all inclusive su 2 restauracie na vyber kde je este zadarmo 3chodova vecera, inak tie vecere aj celkovo hotel top najlepsia dovolenka aj plaz kde sme zatial este boli a hlavne pre deti , urcite sa tam vratime, sme sa tam tak vyzrali ze doteraz nemozem schudnut 😐😀😀😀
@natvalki dakujem
@anonym_bb3a9d Aj ja som písala vyššie, dokonca aj prikladala foto. Je to otrasný hotel...
@zarrinka ano uznavam, ze recenzie su velmi rozpoluplne… preto stale vaham
Dakujem
@anonym_bb3a9d nič si naviac ne
Dakujem
@anonym_bb3a9d nič si naviac neplatťe...je tam hlavná reštaurácia kde máte raňajky,obec,večeru v cene ..plus mimo čas hlavných raňajok,obedov a večeri je otvorený pri pláži snack bar kde máte jedlo tiež v cene , drinky sú tiež v cene hlavných baroch niektore...iné za príplatok na mieste (stačia aj tie v cene) 2x môžete využiť jesť v alá carte reštaurácií tiež v cene....takže prísun jedla a pitia budete mať počas celého dňa v cene až až...je zbytočne si ešte priplácať..plus je v areáli obchod kde si poprípade môžete tiež niečo dokúpiť

@misana84 je na zamyslenie, že niečo také treba urobiť. Majú 2 kategórie izieb pre dve kategórie ľudí? Je vôbec prijateľné, že 2 ľudia zaplatia rovnakú sumu a jeden dostane peknú novú izbu, a druhý smradľavú s plesňou v kúpeľní? Pre mňa nie. Hanba hotela a hanba cestovky.
@sosomarinka s nami sa recepčná ani nebavila... A delegátka? Mladá slečna, firemný ohoz a v rade pred recepciou som sa jej vyslovene pýtala na izby, pretože som čítala o problémoch a mala som obavy. Iba odpovedala: " No neviem ktorý bungalov dostanete, mali by byť zrekonštruované"... A len sa usmievala .. asi vedela prečo... A ako píšeš, je nonsens aby som mala byť týždeň s plesňou... Manažérka keď som jej ukazovala foto zo stránky cestovky len opakovala, že ona nevie aké sú toto izby a vraj sú v inej kategórii za ktoré sme neplatili. Keď som jej povedala, že si doplatíme koľko bude treba odišla, po chvíli sa vrátila a zopakovala to čo predtým... Drzosť a arogancia...a to, že sme mali izbu priamo oproti bazénu plného vrieskajucich detí bol úplný bonus... Manžel sa však ráno kochal nad chlapíkom z údržby, ktorý rovno z vedra sypal do bazéna chlór resp nejaký prípravok na úpravu vody. Do dvadsiatich minút sa tam už veselo kúpali hostia... Rada by som vidieť aká je kvalita vody aj v tých bazénoch