icon

Máte skúsenosti s hotelom Aldemar Olympian Village?

sanny2993
2. jan 2024

Ahojte, máte niekto čerstvé skúsenosti s týmto hotelom ?

Poteším sa recenziam aj tipom na výlety v okoli 🙂

zarrinka
28. aug 2025
@sosomarinka

@misana84 je na zamyslenie, že niečo také treba urobiť. Majú 2 kategórie izieb pre dve kategórie ľudí? Je vôbec prijateľné, že 2 ľudia zaplatia rovnakú sumu a jeden dostane peknú novú izbu, a druhý smradľavú s plesňou v kúpeľní? Pre mňa nie. Hanba hotela a hanba cestovky.

@sosomarinka s nami sa recepčná ani nebavila... A delegátka? Mladá slečna, firemný ohoz a v rade pred recepciou som sa jej vyslovene pýtala na izby, pretože som čítala o problémoch a mala som obavy. Iba odpovedala: " No neviem ktorý bungalov dostanete, mali by byť zrekonštruované"... A len sa usmievala .. asi vedela prečo... A ako píšeš, je nonsens aby som mala byť týždeň s plesňou... Manažérka keď som jej ukazovala foto zo stránky cestovky len opakovala, že ona nevie aké sú toto izby a vraj sú v inej kategórii za ktoré sme neplatili. Keď som jej povedala, že si doplatíme koľko bude treba odišla, po chvíli sa vrátila a zopakovala to čo predtým... Drzosť a arogancia...a to, že sme mali izbu priamo oproti bazénu plného vrieskajucich detí bol úplný bonus... Manžel sa však ráno kochal nad chlapíkom z údržby, ktorý rovno z vedra sypal do bazéna chlór resp nejaký prípravok na úpravu vody. Do dvadsiatich minút sa tam už veselo kúpali hostia... Rada by som vidieť aká je kvalita vody aj v tých bazénoch

densi10
28. aug 2025

My sme mali peknú izbu, tiež bola okolo čísla 5000, bola dosť veľká a nesmrdela. V sprchovom kúte bola trochu pleseň, to áno, ale v kúpeľke bola aj vaňa a tá bola ok, tak sme využívali tu. Ja som ale zadávala poznámku pri kúpe zájazdu, že chcem izbu v tichšej časti (lebo som myslím presne tu čítala, že sú zrekonštruované).

franzovamater
29. aug 2025
@sosomarinka

@misana84 je na zamyslenie, že niečo také treba urobiť. Majú 2 kategórie izieb pre dve kategórie ľudí? Je vôbec prijateľné, že 2 ľudia zaplatia rovnakú sumu a jeden dostane peknú novú izbu, a druhý smradľavú s plesňou v kúpeľní? Pre mňa nie. Hanba hotela a hanba cestovky.

misana84
30. aug 2025
@densi10

My sme mali peknú izbu, tiež bola okolo čísla 5000, bola dosť veľká a nesmrdela. V sprchovom kúte bola trochu pleseň, to áno, ale v kúpeľke bola aj vaňa a tá bola ok, tak sme využívali tu. Ja som ale zadávala poznámku pri kúpe zájazdu, že chcem izbu v tichšej časti (lebo som myslím presne tu čítala, že sú zrekonštruované).

@densi10 ja si myslím, že ta poznámka to nezavazila a bola to čisto náhoda.

kikus1612
31. aug 2025
@21091979

Prosím Vás a vedel by mi niekto odporučiť nejaký naozaj teda 5* rezort ?Nemusí to byť Grécko ,(pretože tie * sú písané podľa Gréckeho štandartu myslím a tak to aj vyzerá v realite ) kľudne aj iné destinácie vhodné pre rodinu kde nemusia vyjsť z rezortu a nájdu tam všetko potrebné od lekára ,nákupné centrum,kultúrne vyžitie ,program atď...piesková pláž pozvoľný vstup vhodný aj pre neplavcov ,more teplejšie pokiaľ možno bez vĺn 😅 niečo takéto už hľadám 5r ,vždy čítam recenzie ale ešte som takýto nikde nenašla 🤷

@21091979 v Turecku je plno takychto hotelov 🙂) Boli sme uz naozaj vselikade,ale pre nas je Turecko uplna TOP-ka. Hlavne Side a Lara.

kikus1612
31. aug 2025
@misana84

@misana84 Aj ja si myslim, lebo my sme boli s nasimi hned pri sebe cisla 686 a 687 (bungalov v zahrade pri miniklube) a mali sme novucicku izbu, to je len nahoda.

densi10
31. aug 2025
@misana84

@misana84 veď môže byť, našťastie sme mali peknú izbu, čo som bola rada, keď tu čítam, čo tu čítam.

21091979
31. aug 2025
@kikus1612

@21091979 v Turecku je plno takychto hotelov 🙂) Boli sme uz naozaj vselikade,ale pre nas je Turecko uplna TOP-ka. Hlavne Side a Lara.

@kikus1612 a máte overený nejakú konkrétny rezort (nehľadám takýto podobný ako v Grécku 🙏hľadám lepší 😁😅)

kikus1612
31. aug 2025
@21091979

@kikus1612 a máte overený nejakú konkrétny rezort (nehľadám takýto podobný ako v Grécku 🙏hľadám lepší 😁😅)

@21091979 Jasnee 🙂 Lara Miracle Resort, Lara Delphin Imperial, v Side sa uz vola inak ten kde sme boli, ale tam mate tiez plno paradnych 5* hotelov a pieskove plaze ;)

21091979
1. sep 2025
@kikus1612

@21091979 Jasnee 🙂 Lara Miracle Resort, Lara Delphin Imperial, v Side sa uz vola inak ten kde sme boli, ale tam mate tiez plno paradnych 5* hotelov a pieskove plaze ;)

@kikus1612 ďakujem

21091979
2. sep 2025
@kikus1612

@kikus1612 pozrela som si na oba rezorty recenzie a ľudia píšu tak 50/50 🤷 podľa opisu CK samozrejme všetko vyzerá super aj podľa fotiek prostredie luxusné...len ja vždy radšej dám na dojem ludí ktorý tam boli a rozprávajú z vlastnej skúsenosti ....skôr som čítala lepšie recenzie na ten druhý rezort Delphine ...Vám ktorý sa zdal lepší ?

kikus1612
Autor odpoveď zmazal
kikus1612
2. sep 2025
@21091979

@kikus1612 pozrela som si na oba rezorty recenzie a ľudia píšu tak 50/50 🤷 podľa opisu CK samozrejme všetko vyzerá super aj podľa fotiek prostredie luxusné...len ja vždy radšej dám na dojem ludí ktorý tam boli a rozprávajú z vlastnej skúsenosti ....skôr som čítala lepšie recenzie na ten druhý rezort Delphine ...Vám ktorý sa zdal lepší ?

@21091979 Jednoznacne Delphin, je to luxusnejsi hotel, nespocetne vela jedla, poobede od chrumkavych zemiakov az po cukrovu vatu, aj na plazi behaju na malych bicykloch raz s nanukmi, potom s ovocim, pitim. Vecer je popcorn nachystany uz pri kolotococh. Same chladnicky vsade po areali od detskych chladniciek az po pivo. Najlepsi hotel v akom sme kedy boli. Ak sa rozhodnete pre tento hotel, mozem vam poslat fotky a videa. Ak si vyberiete tento, nebudete lutovat 🙂

21091979
2. sep 2025
@kikus1612

@21091979 Jednoznacne Delphin, je to luxusnejsi hotel, nespocetne vela jedla, poobede od chrumkavych zemiakov az po cukrovu vatu, aj na plazi behaju na malych bicykloch raz s nanukmi, potom s ovocim, pitim. Vecer je popcorn nachystany uz pri kolotococh. Same chladnicky vsade po areali od detskych chladniciek az po pivo. Najlepsi hotel v akom sme kedy boli. Ak sa rozhodnete pre tento hotel, mozem vam poslat fotky a videa. Ak si vyberiete tento, nebudete lutovat 🙂

@kikus1612 ďakujem tak myslím že mám vybrané ...a boli ste c z Hydrotour ?

kikus1612
2. sep 2025
@21091979

@kikus1612 ďakujem tak myslím že mám vybrané ...a boli ste c z Hydrotour ?

@21091979 Nie,lebo cez Hydrotour to bolo skoro o 1000e drahsie. Isli sme cez Cedok a kupovali sme uz v oktobri.

21091979
5. sep 2025
@kikus1612

@21091979 Nie,lebo cez Hydrotour to bolo skoro o 1000e drahsie. Isli sme cez Cedok a kupovali sme uz v oktobri.

@kikus1612 aha ešte som neskúšala cez cedok....prosím Vás organizačne to robia rovnako ?teda myslím čakanie na letisku (delegát a klub leto) transfer z letiska ,organizovanie výletov atď?...

fler234
5. sep 2025
@21091979

@kikus1612 aha ešte som neskúšala cez cedok....prosím Vás organizačne to robia rovnako ?teda myslím čakanie na letisku (delegát a klub leto) transfer z letiska ,organizovanie výletov atď?...

@21091979 ja som bola raz cez cedok a zamna velmi dobré 😎

banalu
Autor odpoveď zmazal
kikus1612
6. sep 2025
@21091979

@21091979 Ano,vsetko bolo super.

girko
25. okt 2025

Ahojte, prosím vás minulý rok kto ste mali rodinnú izbu aké zariadenie v nej je? Prípadne ako vyzerá apartmán? Boli ridinné izby/ apartmán zrekonštruované alebo v pôvodnom stave a kde sa nachádzali? Ďakujem

sosomarinka
25. okt 2025
@girko

Ahojte, prosím vás minulý rok kto ste mali rodinnú izbu aké zariadenie v nej je? Prípadne ako vyzerá apartmán? Boli ridinné izby/ apartmán zrekonštruované alebo v pôvodnom stave a kde sa nachádzali? Ďakujem

@girko aj z diskusie vyplýva, že čo sa kvality izby týka, je to hop alebo trop.

anonym_bb3a9d
6. nov 2025

Ahojte, chcem sa len spytat ci je potrebne doplatit si aj doplnkove sluzby, alebo aj tak je vsetko v ramci AI (kokteil, pizza…). A tu ide len o to, ze mozes jest aj v inych restauraciach.
Dakujem

misana84
6. nov 2025
@anonym_bb3a9d

Ahojte, chcem sa len spytat ci je potrebne doplatit si aj doplnkove sluzby, alebo aj tak je vsetko v ramci AI (kokteil, pizza…). A tu ide len o to, ze mozes jest aj v inych restauraciach.
Dakujem

@anonym_bb3a9d Nič dme nepreplácali ale chodili sme len do jednej restiky večeru sme mali 2 krát zadarmo v tých iných. Určite by som si ani nič nepreplácala. A vlastne ani by som tam už ani nešla.

natvalki
6. nov 2025
@anonym_bb3a9d

Dakujem

@anonym_bb3a9d ahoj, v ramci all inclusive su 2 restauracie na vyber kde je este zadarmo 3chodova vecera, inak tie vecere aj celkovo hotel top najlepsia dovolenka aj plaz kde sme zatial este boli a hlavne pre deti , urcite sa tam vratime, sme sa tam tak vyzrali ze doteraz nemozem schudnut 😐😀😀😀

anonym_bb3a9d
6. nov 2025
@misana84

@anonym_bb3a9d Nič dme nepreplácali ale chodili sme len do jednej restiky večeru sme mali 2 krát zadarmo v tých iných. Určite by som si ani nič nepreplácala. A vlastne ani by som tam už ani nešla.

@misana84 neboli ste spokojni?

anonym_bb3a9d
6. nov 2025
@natvalki

@anonym_bb3a9d ahoj, v ramci all inclusive su 2 restauracie na vyber kde je este zadarmo 3chodova vecera, inak tie vecere aj celkovo hotel top najlepsia dovolenka aj plaz kde sme zatial este boli a hlavne pre deti , urcite sa tam vratime, sme sa tam tak vyzrali ze doteraz nemozem schudnut 😐😀😀😀

@natvalki dakujem

zarrinka
6. nov 2025
@anonym_bb3a9d

@misana84 neboli ste spokojni?

@anonym_bb3a9d Aj ja som písala vyššie, dokonca aj prikladala foto. Je to otrasný hotel...

anonym_bb3a9d
6. nov 2025
@zarrinka

@anonym_bb3a9d Aj ja som písala vyššie, dokonca aj prikladala foto. Je to otrasný hotel...

@zarrinka ano uznavam, ze recenzie su velmi rozpoluplne… preto stale vaham

21091979
6. nov 2025
@anonym_bb3a9d

Dakujem

@anonym_bb3a9d nič si naviac ne

21091979
6. nov 2025
@anonym_bb3a9d

Dakujem

@anonym_bb3a9d nič si naviac neplatťe...je tam hlavná reštaurácia kde máte raňajky,obec,večeru v cene ..plus mimo čas hlavných raňajok,obedov a večeri je otvorený pri pláži snack bar kde máte jedlo tiež v cene , drinky sú tiež v cene hlavných baroch niektore...iné za príplatok na mieste (stačia aj tie v cene) 2x môžete využiť jesť v alá carte reštaurácií tiež v cene....takže prísun jedla a pitia budete mať počas celého dňa v cene až až...je zbytočne si ešte priplácať..plus je v areáli obchod kde si poprípade môžete tiež niečo dokúpiť