Najlepšie destinácie v Chorvátsku a v Taliansku
Ahojte potrebovala by som poradit, kde su v chorvatsku, alebo taliansku naozaj dobre destinacie, najlepsie nieco kde je pobliz historicke centrum, obchody, nocny zivot, a zaroven je to vhodne aj pre male deti. Kedze prva dovolenka nevysla podla predstav budem velmi rada ak sa podelite so svojou skusenostou a poradite mi kde je naozaj krasne, kedze chceme zobrat nasich zo sebou ako darcek k 40 vyrociu. A ak nahodou mate dobry tip na ubytko sem s nim. Dakujem vam vsetkym a pekny vecer 🙂
Prosím o informácie toho, kto bol v hotely OMORIKA - PUNAT, ostrov KRK. Ďakujem.
@lori76 veru asi nie , ale je tam také základné zariadenie , bolo tam čisto nábytok v poriadku , ale žiaden luxus niektorý nový, iný zachovalý starší ...... ak si zadáš do google street view, tak ťa to presne pred dom privedie, prostredný apartmán je prerobený, všetko bolo funkčné , kúpeľne zrenovované.. vrchný apartmán je najväčší, ale tam neviem, či už im to prešlo rekonštrukciou , mali to plánované ..... okolo dvoch tretín apartmánu je balkón aj stolík a stoličky sú tam ale je užší , výhľad z jednej strany na more ...., je to dobrá časť, pomerne kľudná , nie je to centrum a na 1. pláž je to cca 5- 6 minút krokom

@jajus28 . Ahoj, čítam, že máte pochodený ostrov Krk. Zaujíma ma konkrétne Punat a hotel Omorika. Nemáš skúsenosti? Aké ste mali počasie v Punate, čo more, okolie? Ďakujem za info.