Nákupy v Turecku
Ahojte n další mesiac idem na dovolenku do Turecka a určite každý počul že sa tam da nakúpiť značkové oblecenie za pár € takze to mám aj v pláne ale ako je to potom z letiskom ? Máte niekdo skúsenosti do akej váhy treba nakupovať koľko môže mat max batožina keď pôjdeme na späť aby z tým nebol problém
Ahoj,ako si dopadla nakoniec? Chystáme sa na dovolenku a berieme skôr prázdne kufre. Určite plánujem nakupovať veľa
@bounties ja chodim kazdy rok, jedine co kuoim su kabelky, mam jednu uz 3 roky a vsetko ok, min rok som kuoila druhu-vnutro sa rozparkalo ale zas rvala som tam vela veci, je rozdiel trosku ci kupis total lacno v stanku na ulici a ci v obchodaku-tak je o trosku kvalitbejsie
Ale tiez som nazoru ze original vo vypredaji je lacnejsi ako ceny tam, neoplati sa
Napríklad ja som mužovi pred 7 rokmi kúpila Hilfiger Pulover. 100 krát prany nosený ja sa nemôžem sťažovať stále ho ma krásny tričká to isté 😁🫣Každý sa nás pýta kde nakupujeme v Turecku ale zasa mi žijeme v DE tam to tak tragicky neriešia, ako Slováci 👊👍
@mia781312 Turecká bavlna je vychýrená dobrou kvalitou 👍
To ake lieky sa oplatia nakupovat v Turecku? Dost vela zien tu pisalo, ze kupuju len lieky a kozmetiku
To ake lieky sa oplatia nakupovat v Turecku? Dost vela zien tu pisalo, ze kupuju len lieky a kozmetiku
@terezia98 tak boli sme teraz prvy krat. Ja som ska s detmi s dvoma kuframi plnymi takze som nic extra nekupovala oleje 2 penazenky jednu supravku pre vnuka na 1 narodeniny dcerka si kupila labubu kabelky labubu syn laiser. Ale vegsina ludi v lietadle hovorila ze maju prazde kufre 2 a veru nakupili niektori. Co som videla kazdy vecer z mesta s plnymi taskami chodili. Vetsina cez 1000 ze minula
@terezia98 tak boli sme teraz prvy krat. Ja som ska s detmi s dvoma kuframi plnymi takze som nic extra nekupovala oleje 2 penazenky jednu supravku pre vnuka na 1 narodeniny dcerka si kupila labubu kabelky labubu syn laiser. Ale vegsina ludi v lietadle hovorila ze maju prazde kufre 2 a veru nakupili niektori. Co som videla kazdy vecer z mesta s plnymi taskami chodili. Vetsina cez 1000 ze minula
@slavomira236 prosim kolko tam stal labubu? Dakujem
@slavomira236 tie labubu kabelky.. aj mňa by zaujímala cena,ďakujem ♥️
@slavomira236 prosim kolko tam stal labubu? Dakujem
@evka64 labubu msjprv namna vypalul ze 25 eura potom dalej si kupila za 15 aj tak dost
Bol to nejsky seakret v krabicke nerlzumiam tomu
@bounties kabelky mali za 10 eura ale dalej po ulicksch sme nasli za 5 eura to iste. Takuto so dcerka vybrala boli s roznymi obrazkami a farby biela ruzova fialova
@bounties do tej kabelky akurat pekne vojde labubu..este kusok miesta tam je..mali tam aj oblecenie ma labubu co som videla
@evka64 labubu msjprv namna vypalul ze 25 eura potom dalej si kupila za 15 aj tak dost
Bol to nejsky seakret v krabicke nerlzumiam tomu
@slavomira236 no dost veru, ja som kupila pred vcerom u nas na sk za 11,50...o 10 dni ideme do turecka, tak popozerame. Dakujem
Tak ako nakúpené? My sme niesli prázdny kufor. Každému niečo. Hlavne rifle, krátke nohavice, muž taka súprava. Nejaké zlato. Vyložene zo značiek 3 pekných okuliareí, h, berry a tom f. Chloé tašku ale tu asi posuniem.
@slavomira236 no dost veru, ja som kupila pred vcerom u nas na sk za 11,50...o 10 dni ideme do turecka, tak popozerame. Dakujem
@evka64 Bahrajne labubu 4,5 eur
Tak ako nakúpené? My sme niesli prázdny kufor. Každému niečo. Hlavne rifle, krátke nohavice, muž taka súprava. Nejaké zlato. Vyložene zo značiek 3 pekných okuliareí, h, berry a tom f. Chloé tašku ale tu asi posuniem.
@sono2 oplatilo sa to zlato? Neviem to porovnať,zlato nekupujeme nikdy ani doma,ale niečo by som možno budúci rok kúpila

V turecku nekupis lacne znackove oblecenie, ale lacne napodobeniny znaciek.do pandorfu sa este oplati chodit?ked chcem lacne znackove oblecenie, tak nakupujem jedine na bestsecret
@nenne27 zo stránky Bestsecret vám prišli veci v poriadku???? Zdala sa mi táto stránka po chybná hoci má láka objednať no nechcem prísť o peniaze....