Omán - dovolenka
Ahojte, boli ste niekto v Ománe baby?chystáme sa v novembri a rada by som nejaké postrehy, rady a tak. ...dakujem 🙂 🙂
to cez hydrotour?
@sakura77 alebo ine baby co ste boli ;)
Ake opalovacie kremy a kolko?
Zatial mam pre nas troch (ja +2 deti) kupenu 1x 50 a 1x30 a jeden krem velky po opalovani. Bude stacit ci dokupit este? Nepamatam si (a vzdy si vravim, ze uz by som sa to mala naucit :D kolko cca treba na osobu ) raz sme mali vela, inokedy malo :D a dokupovali
Zatial co som pozerala je tam cca 30st. cez den
@susanka33 a ktory hotel? My ideme do salalah rotana resort
ahojte. Ak vas zaujima hodnotenie hotela, chcete nejake odporucanie alebo porovnat cenu v nemeckej cestovke ullmann-reisen.cz, tak sa mi kludne ozvite. Zijem a pracujem tu v Nemecku a rada Vam hocijaku dovolenku vyhladam, objednam 🙂 Pekny den Zuzana
@simca401 Vlani v máji sa tam vraj ľudia varili od horúčavy a vlhkosti. Hovorila mi to animátorka, kt.som stretla po sezóne. My sme boli vlani v marci v Rotana Salalah. Bola nudááááá, viac by som nešla.Oceán studený a veľké vlny. V okolí nič.
@oliverceky mne ta nuda vobec nevadi, ideme si tam oddychnut, keby som chcela nieco ine-zivsie, vyberam uplne inu krajinu 😉
Minuly rok sme boli na Kapverdoch, tiez tam nebol nocny zivot, a vobec mi to neprekazalo...
My ideme 13 mája a tesiiime sa 🙂 tesime sa na oddych more slnko,mozno dame nejaký vylet do puste :D ale hlavne na oddyyych
@simca401 ahoj
krajina krasna ;)
more teple (boli sice vlny,ale vyuzivali sme aj vedlajsiu plaz v zalive bez vln, hotel krasny, jedlo super, personal ustretovi, upratovane kazdy den (kazdy den nam dokonca urobili ine zvieratko z utierok co bolo velmi mile 🙂 hlavne deti sa tesili co to bude :D
jedine velke minus ..... let :( cestou tam prelozeny na poslednu chvilu a nakoniec nas nechali este skoro hodinu sediet v lietadle (lebo doplnali palivo)
cestou spat sme mali medzipristatie v Kahire :(
aj ked nam cestovka povedala, ze budu deky v lieadle (cestou tam boli pre kazdeho) tak cestou naspat rozdali zo 20 a tak sa nam usla len tak tak jedna
aj tie zberali 20minut pred pristatim. Doslova mi ju strhli zo spiaceho 3 rocneho synceka :( a on sa zobudil a plakal od zimy az do pristatia :(
neochotne letusky (stazovali sa viaceri) organizacia ziadna (smetie nezberali vyse 3h, hlavne ze deky zberali) asi sa bali, ze sa na niekto ulakomi :(
My sme leteli priamo z BA a všetko bolo super (aj tam aj späť). Vôbec žiaden problém. Všetci boli milí. V Ománe sme boli v novembri 2016 a bolo perfektne. Táto destinácia je na oddych ako stvorená.
@mimus Ďakujeeem moc moc za info 🙂 tomu hotelu sa veeľmi teším, že ste boli spokojní 🙂 a keď to tak cca spočítaš, koľko vám trval jeden let suma sumárum? 8 hod, či viac ešte?? a pláž je naozaj taká krásna ako je na fotkách a v katalógu? so stravou ste boli tiež spokojní?
Z toho letu mám tiež najviac obavy, je to dosť dlho :/
@koszi vy ste leteli akou spoločnosťou, keď ste mali priamy let?
No ževraj sa to opakovane stavalo aj minuly rok. .... nabudúce aj my radšej z prestupom.
Baby v rotana resort je zmenáreň? Stačí tam zameniť peniaze?
Baby aké bolo more teraz v marci? Pre info keby si náhodou ešte chceme zopakovať ☺
Ahojte baby,prišla som si k vám po radu.Aké oblečenie si je treba zbaliť?Ideme dvaja s manželom a neviem ci je to tam nejak určené, c o ma byt napríklad zahalené kde môžem chodiť v krátkom tričku a kratasoch a podobne.Aké máte skúsenosti?

My sme isli s FlyDubai