Omán - dovolenka
Ahojte, boli ste niekto v Ománe baby?chystáme sa v novembri a rada by som nejaké postrehy, rady a tak. ...dakujem 🙂 🙂
@mandika1 viza sme si kupovali na letisku,50'eur osoba,neviem cez net by som viza asi nakupovala,ak nemas istotu tej stranky, my sme kupovali aj v obchode naor. dzem figovy, figove kremy, balzam na vlasy s cesnakom z Omanu,drobnosti a na trhu skor satky,magnetky a parfumy odporucam ich parfemy,vona uzas a cenovo dostupné a este specialne krémy pre dcérku ktora ma ekzemy,ich vyrobky a maste to na odporučenie domacej sprievodkyňe a aj my tlmočila s tym obchodníkom a fakt pomohlo,tu žiAdne kremy a tento parada
Dobrý večer žienky tie ktoré ste boli poprosím pre samé ženy je to tam bezpečné ? chceme byť len v rezorte žiadne výlety neplánujeme , prosím odporučiť nejaký dobrý hotel , služby strava atď., beriem maminku a má to byť darček pre ňu pozerala som Fanar hotel od Hydrotour ďakujem
@adrianazs My sme boli pred dvomi rokmi, teda ešte v decembri 2018 a bolo tam bezpečne a veľmi dobre. Ubytovaní sme boli vo Fanar hoteli, ktorý bol na úrovni. Absolvovali sme aj výlet do Salalah. Rada by som sa tam ešte vrátila. Trochu má odrádza cesta, pre mňa trochu dlhá, ale musím povedať, že to bola tá najlepšia dovolenka. Strava dobrá a služby tiež.
@adrianazs ja som tam bola pred rokom, letenky aj ubytko sme si riesili sami, povedala by som ze to je bezpecne asi ako turecko? Ale myslim ze v tejto situacii by som neriesila dovolenku na blizkom vychode.
@janulik123321 ja zatiaľ pozerám páči sa mi už dávno ma to ťahá preto sa najprv tak informujeme ďakujem za každé info pekný deň
@janulik123321 prosim ta, kde ste letenky kupili? My by sme tiez chceli ked tak sami. Dakujem
Ahojte, mate niekto skusenost s hotelom Crowne plaza Muscat? Dakujem
@rebekaxx dobry den, len sa chcem opytat ci ste mali so sebou nejaky prostriedok pre dceru na presuvanie, kocik, kolobezku... náš syn ma 3 roky. Areal hotela na mna posobi dost rozlahlo, ci bude drobec vladat sa presuvat, ale kocik uz doma ani nemáme. Da sa tam nieco pozicat? Dakujem
@rea999 netreba
@rea999 ak sa chystáte do hotela Fanar mate sa na co tesit, TOP 👍
@diablito01 ďakujem
Dobrý deň?prosím Vás bol niekto z vás vo Fanare počas ramadanu?ako funguje allinclusive?Ideme cez hydrotour a nejak sme si nevšimli ze je ramadan.Cestovka nas vobec na to neupozornila.Ďakujem
@majka002 dobrý deň môžem sa opýtať ako to fungovalo
Počas ramadanu v hotely ? Bola by som vám veľmi vďačná za info
@dome_nicka dobrý deň,boli sme 2024 cez veľkú noc počas ramadanu. Všetko fungovalo normálne ako za normálnych podmienok (boli sme vo fanare 3x) občerstvenie aj na plaži,plážová reštaurácia fungovala,alkohol podávali od 12:00 do 15:00 a potom od 18:00 do 23:00 myslím. Ale pri bazenovom bare dávali len nealko -to bolo zakázané.Len keď sme boli mimo hotelov tak obchody boli pozatvarané cez deň,všade ticho a bolo vhodné oblečenie. Inak v rezorte sme chodili normálne v plavkách.

@mandika1 my sme platili eurom/dolarom,avsak na trhu odporucam ich menu,v obchodnom centre sa da platit eurom,dolárom,pripadne kartou,na trhu si to prepocitavaju svojim kurzom radcej ich menu,idete v zime takze počasie je vecer od tej 18:09 chladné,fuka dost id mora,odporúčam dlhe nohavice, nie šľapky na nohy a na vrch dlhy rukav. Cez denobed je okolo 27 stupnov a more chladnejsie tak 22,mozno 24.