icon

Pánska víkendová chata

janka0215
4. nov 2022

Ahojte baby. Mám problém/dilemu. Dnes mi muž oznámil, že chcú ísť pánska partia v decembri na chatu. Je to akcia kam chodil dlhé roky so starou partiou. Hrávajú tam jednu kartovú hru - Magic a pijú celý víkend. Pár krát som tam bola aj ja, keď sme spolu začínali, chodila tam vtedy ešte jedna baba, aktuálne chodia chalani opäť sami. Muž tam odkedy sme spolu na celý víkend sám nebol, najskôr začal kovid, potom mu zistili rakovinu. Vtedy šiel len v sobotu na otočku na 4-5 hodín zahrať karty a potom domov. Teraz chce ísť na celý víkend a nezvládam to. Vec sa má tak, že manžel má 62 kíl a pije 1:1 s chlapmi, ktorí majú 90-100 kíl a teda sa dožerie ako prvý. Potom nevie kde je sever a po takejto akcii je 3 dni nepoužiteľný. Neznášam pohľad naňho, keď je opitý a on to vie. Takéhoto som ho zažila na začiatku vzťahu 2-3 krát, vždy na tejto akcii, inak cez rok veľa nepije, ani víno si nechce raz za mesiac k telke dať. Bojím sa a mám stres z toho, že by tam mal ísť a spije sa. Tvrdí mi že nie, že nebude veľa piť a nemám dôvod mu neveriť. Sám by to už dobrovoľne nespravil, ale keď doňho tlačia poháriky, nevie povedať nie :( Minule bol na firemnej akcii, kde si dal 3 pivá, dva pol deci a už vyzeral dosť opito, ale tvrdil, že je v pohode a potom pil ešte niečo málo navyše. Som zúfalá a neviem čo mám robiť. Som ja tá hysterka? Ešte k tomu by som mala mať v tom dátume po KETe a bojím sa, že ak sa budem kvôli chate stresovať celý víkend a vyrevúvať tu, keď on doma nebude, tak to nevyjde :( som jediná, komu vadí, keď ma ísť muž na takúto akciu? Nemyslím si, že sú to akcie, na aké by mali ženatí muži chodiť...

elenka.k
Autor odpoveď zmazal
megan777
5. nov 2022

@janka0215 moj druh nikdy za 8rokov bezo mna nikde nebol, našťastie sme obaja abstinenti 8rokov,ale my mame taky vztah dobry,druhi muzi viem, chodia kade tade,my nejdeme jeden bez druheho na takéto akcie na noc kdeze a uz vobec ked pises ze je chorý a mal by brat ohlad aj on na Teba ked ides na Ket.

nika185
5. nov 2022

ja som môjho tiež púšťala, teda mali sme taký vzťah, ja som si vyšla s kámoškou na café, kaderníčke...môj na pivko s kámošmi....časom sa to u neho stupňovalo, že začal chodievať ráno domov, potom víkendy, veď partia. A z partie bolo nakoniec jedno mladé dievča, tak netvrdím, že to bude tvoj príbeh, ale tie, čo tu tak hrdo píšete, že ho udusíte zákazom a potom vás opustí je blbosť. Je jedno, či chodí, či nie, ale pravda je taká, že sa oženil, nech má aj hranice nastavené, je rozdiel isť večer na pivo alebo pozerať s chlapmi hokej...alebo žena ide kozmetičke, kaderníčke....ako chodiť na viac dni preč, aj ja som bola kludná, ved ide s chalanmi, až začal byť ku mne zlý, vrieskal, všetko mu vadilo a dôvod bol dlhovlasá blondína, tak nebuďte tu niektoré hrdinky a neskáčte do žien, čo majú svoje názory. Autorka sama píše, že mu nič nezakazuje, ale bojí sa o neho a nevie, či je správne, aby niekam išiel na viac dní. Netreba chlapom všetko tolerovať. Toto môžu napísať mladšie ženy, ktoré ešte nevedia, čo ich v partnerstve v živote stretne ak budú manželom už obkukané, on sa bude otáčať inam a potom zavelí, že ide na pár dní na chatu. Nehovorím o prípade autorky, ale o živote, že chlap ak chce vypadnúť vymýšla a nie vždy to musí byť kámoš, mne osobne sa to stalo a ja som bola dlho slepá.

fcuk
5. nov 2022

@charlotte911 SKANDAL!

retatka
5. nov 2022

No mne je tvojho muža úprimne ľúto .Chudáčisko ,čím si musel prejsť .Nezaslúži si isť vypnúť ,prísť na iné myšlienky ?Musi ti sediet pri riti 24/7.Aj keby nepil ,mala by si problém ho ,,pustiť,,S takou hysterkou,čo ho drží nakrátko to musí mať veľmi ťažké a nedávam vášmu vzťahu budúcnosť .Raz da ti utrhne z reťaze…

charlotte911
5. nov 2022

@fcuk HA - HA, píš si svoj názor a nereaguj na môj

janka0215
autor
5. nov 2022

@kaca222 ani raz som nespomenula, že ho nechcem pustiť. Ja skôr riešim svoje mindráky z toho a 80% ľudí má tú obviňuje, že ho pustiť nechcem... asi toľko k čítaniu z porozumením na modrom koníku 🙈

janka0215
autor
5. nov 2022

@zoeeoz ešte raz, kde som napísala, že mu to chcem zakázať? 😄

janka0215
autor
5. nov 2022

@jahodka11 ďakujem 🙂

domca2705
5. nov 2022

@janka0215 urob si nejakú dámsku jazdu aj ty miesto nariekania.Je dospelý muž, no ja som sa vždy tešila keď môj muž zdrhol niekam aj na dva či tri dni. Keď sa spil, bol to iba jeho problém. Vždy som mu vravela, že na čo slopeš keď nevládzes 😂 teraz keď je už otcom troch detí, je normálnejsi. ☺️... Takze kľudne ho pusti a ty si tiež sprav nejaký program.

janka0215
autor
5. nov 2022

@retatka asi ste nečítali všetky príspevky. 🙂 ani raz som nenapísala, že ho nepustím a vôbec ho nedrží nakrátko. S kamarátmi je každý piatok a niekedy aj viac krát do týždňa. Ide o chlastaciu akciu kde má ísť s ožranmi, ktorý nebudú brať ohľad na jeho zdravotný stav. Už sme si to ale doma doriešili 🙂

kaca222
5. nov 2022

@janka0215 téma má v mobilnej verzii názov "Pustili by ste muža na pánsku víkendovú chatu?"

janka0215
autor
5. nov 2022
janka0215
autor
5. nov 2022

@kaca222 už asi aj MK funguje na štýl "click bait" 🙈

ajush5
5. nov 2022

@janka0215 neviem sa rozhodnúť či si jeho žena alebo matka a či je to plnoletý človek alebo dieťa. Lebo o tom dospelom manzelovi hovoríš ako o nezodpovednom malom faganovi.

kaca222
5. nov 2022

Tak to neviem prečo má dvojaký názov 😃

janka0215
autor
5. nov 2022

@kaca222 hej, už som si to všimla... milé od nich, takto celý ten príspevok vyznie ešte horšie 🙈 škoda rečí... ani v bulvári by tomu lepší titulok nevymysleli 🤣🤣

atinkaa
5. nov 2022

@pragmaticka nehnevaj sa ale ty si ozaj pragmaticka🙈ano sme smrtelni niektori tu buduci rok nebudu, ci ako si to myslela? Rozist/ rozviest sa ma tiez? Pre istotu? Fakt to neber nijak v zlom len ma zaujima ta tvoja uvaha pretoze mi to pride nie pragmaticke ale echt drsne. Predpokladam, ze tiez by si po takej diagnoze aj voci sebe bola taka prisna, ci vtedy by sa uz hodila podpora blizkych?

atinkaa
5. nov 2022

@ajdika ona predsa nepisala ze mu to chce zakazat ale ze jej to vadi a ze ist moze. Baby citat s porozumenim je zaklad. Okrem toho ze to dieta je asi spolocny plan teda ak vztahujes na seba jej situaciu tak predpokladam, ze ak by sa u vas doma dialo nielen cosi pre partnera ale aj teba zasadne, tak by si odisla s kamoskami na 3 dni na chatu, tak?

atinkaa
5. nov 2022
dominika7990
5. nov 2022

K tomuto jedine. Už nech máte babo ❤️ potom ho sama budeš na chatu posielať aby ste si od seba vypli 🙈 ja som s mužom už veľmi dlho. A neviem neriešila som. Vedela som že sa ožerie na debila ale brala som to tak že sa na neho takého nemusím aspoň pozerať 😂 že výhoda pre mna 😂 pred troma rokmi išiel s kamošmi aj na týždňovú dovolenku do Tuniska. Neriešila som nestrachovala sa ani mindraky nemala. Je to dospelý chlap a jednoducho každý chlap potrebuje sem tam vypnúť po svojom. Keby mi moj chlap povie že ide na chatu tak ho ešte aj pobalím že papa 😂 aspoň budem mať klud 😂😂😂😂

atinkaa
5. nov 2022

@janka0215 ahoj no dnes som si este pred prispevkom pre teba neodpustila dva, technicky tri viz vyssie. Ja si myslim ze od neho nechces nijake extra obete a ze to myslis uprimne a vlastne prenho. Si fer aj v tom, ze priznas ze je to nielen nesebecky cele prenho ale ze tato konk chata sa vam terminovo nehodi.za mna by to chcelo rozhovor ak nie dva doma, tak aby on pocul ze mas onho obavy a tiez to ze ho potrebujes doma. Je celkom mozne, ze on teraz potrebuje o to viac podporu kamosov a tak je super ze ich ma, ber to ako vklad do zdravia, pretoze opora, blizkost aj od kamaratov tam patria. Len diskutujte o termine a o mnozstve alkoholu o ktorom sa vie poradit aj s lekarom. Drzte sa! Nielen s komunikaciou doma ale aj v tom ostatnom a najma drzte spolu🙏✌️♥️ Nech to zvladnete!

euka210
5. nov 2022

@janka0215 ako chapem tvoj strach o neho, ale je to 1xrok a chce vypnut. Pokial si tam netahaju cudzie zeny, tak nech sa spije, ked bude chciet.

mamickalisticka
5. nov 2022

@janka0215 ja by som "nepustila". A nech som za kravu pred mudrými ženami, je mi jedno. Už len to že tam ide s ožranmi ktorí sa chcú vyslovene ožrat, hnus proste, najmä ak je po tak vážnej chorobe.. ďalej ty ideš na ket, proste v tomto momente by bolo fajn keby vypustí chatu s opilcami .. veď existuje toľko inych druhov psychohygieny na úrovni...nepodporujem bezduché opijanie..ved alkohol je jed, uvedomte si to😬.. a presne poznám to, že chlap 65kg, prvý opity vždy (môj muž) a potom je s nim panta, lebo mu príde zle keďže nepije ako je rok dlhý a keď je príležitosť stačí málo a sme kde sme nechceli byť.. takže ano, stojím pri ňom a vravim kedy dosť lebo sa nam párkrát stali zážitky kedy musela preňho prísť záchranka a nebolo to primárne z alkoholu ale dopomohol k tomu.. nikdy nevieš ako telo po chorobe zareaguje, a v chate plnej ožralych by to nebolo príjemné pre nikoho.. verím že to vyriešite pre dobro oboch strán ✨

isabella15
6. nov 2022

@janka0215 ja by som chlapovi ozranske chaty netolerovala a uz toboz nie ked su tam notorici bez zavazkov. Sorry ale stravit cas s kamosmi sa da aj inak . Pokial on trva na ucasti vzhladom na vasu aktuálnu situaciu tak je to jeden nezodpovedny clovek. Take zeny ako su tu co toleruju chlastanie muza si ani ineho nezasluzia.

megan777
6. nov 2022

@janka0215 super tak to ma byt aj moj ide na rybacku na par hodin aj mi zavola aby som pre neho prisla,ja idem na nechty ,za kamoskou ale nikdy nie nikde na chaty a podobne akcie vobec nie na noc ,ma mysliet na svoje zdravie a nepit a brat ohlad aj na Teba silno drzim palce❤️❤️❤️🙏🙏🙏

zeldia
6. nov 2022

@janka0215 je to primitívny ožran ako väčšina v tejto krajine, nie si hystericka a nie je normalne takto chlastat.

dadka_bb
6. nov 2022

@pragmaticka tiez som ostala v šoku. Ožiareny chlap po rakovine musi mat urcite" kvalitne "sperma 😳🙈

dadka_bb
6. nov 2022

@zeldia presne 😁😁 primitívny ožran, a zakomplexovana histerka ktora si mysli ze ma pravo rozhodovat o tom kam pojde jej 40 rocny muz. Typicke slovenske 😁😁😁 akokeby som seba videla 🤣🤣🤣🤣

empafi
6. nov 2022

Ci pustila? To je co za otázku??? A čo som jeho matka? Je dospelý človek.