Ahojte, máte niekto čerstvé skúsenosti s týmto hotelom ?
Poteším sa recenziam aj tipom na výlety v okoli 🙂
@elli210286 a prosím Vás na tom trajekte a na tej lodi sa to veľmi nekývalo? (Mávam tzv.morskú nemoc a ak sa niečo pohupuje alebo kýve je mi zle z tohto dôvodu som sa bála tento výlet absolvovať pretože tam jedny hostia hovorili delegatke ,ktorý tam boli už 2x že keď boli na výlete loďou sa to s nimi tak hádzalo že skoro vypadli z lode 😱 )
@elli210286 aha tak potom už viem ktorú presne budovu všetci myslia keď hovoria že sú tam zlē izby...každý spomínal len hlavnú budovu ale tam sú 3 hlavne budovy 😅 tak teraz viem že to je tá pri recepcii a pri snack bare ...a čísla tam začínajú asi od 100- 300?...my sme boli ale že úplne na opačnom konci rezortu od Vás a tam síce tiež nebolo ubytovanie nové a tip top ale asi lepšie než ste mali vy....mali sme č.1043
@21091979 nieee, na trajekt absolútne a ta výletná bola taka v pohode. Ja som bola na lodi prvý krát a bolo to ôk.
@21091979 áno, ale keďže my malé deti nemáme, tak nam to nevadilo. Keby som mala malé deti, tak by som s nimi v takej izbe určite nebola.
@elli210286 Dobry den. My sa chystame bud.rok tiez sem a maju na vyber bungalov do zahrady a stand.izby s vyhladom na more,ktore by ste odporucili vy? Ďakujem 🙂
@kikus1612 to je ťažko...záleží čo vy preferujete....bungalov do záhrady bol domček uprostred záhrad ,okolie pekne veľa zelene ,rozmiestnené všade po rezorte,sedenie vonku ,kľud pretože boli v záhradách tak bare ktoré boli otvorene aj v noci kde bol hluk boli ďalej....záleží kd presne v ktorej časti by Vás ubytovali...apartmány sú menšie, bližšie k barom a moru, niektoré boli také že ste si k bazénu museli zájsť tak ako z toho bungalovu ,niektoré apartmány boli hneď pri bazénoch ...ono je také problematické že si zákazník nemôže vybrať podľa č.ubytovania ale rozdeľuje to výhradne personál ..takže ani u bungalovu ani u apartmánu sa nedá dopredu povedať v ktorej časti Vás ubytujú 🤷
Ahojte, prosím Vás kto bol uz tu na dovolenke absolvovali ste niekto výlet na Zakhyntos ktorý organizovala cestovka ? Alebo výlet na potulkách Peloponezom?Vedeli by ste mi bližšie o týchto výletoch povedať?🙏 My sme boli na výlete v Patras tam už 2x čiže viem už úplne presne ako prebiehajú ale zaujímajú ma ešte tie dva Zakhyntos a Peloponez boli ste niekto?
@noname12345789 počasie ste mali ake? Bolo moc teplo? Alebo sa to dalo vydržať?
Ahojte ako to bolo s balenou vodou? boli 0,5 l flasky plastove a tie ste si mohli brat len tak aj na izbu?
Chcem sa este spýtať, su tam tri reštaurácie a ktora je ze hlavna kde sa chodite najest stale? a do tych 3 tusim grecka, talianska a este jedna sa chodite zapisovat??? mozete ist do kazdej minimalne raz? :D ako to tam chodi so stravou ,,, ranajky su asi v hlavnej budove kde je recepcia vsak?
@adaadela vody boli vo fľašiach 1l alebo 0,5l boli k dispozícii aj v hlavnej jedálni aj v snakc bare....hlavná jedáleň je oproti hlavnej budove (raňajky,obed,večera) švédske stole....jedál veľa na výber....po obede sa otváral snack bar pri hlavnej budove..bol otvorený do večera myslím do 22h...aj tam bola voda aj rôzne jedlá...keď to tak zhrniem tak jedlo alebo voda bola k dispozícii prakticky počas celého dňa od 7h do 22h...je tam aj obchod z rozličným tovarom a tam tiež predávajú aj pitie aj jedlo otvorené tiež do neskorých nočných hodín....tie dve druhé reštaurácie boli na vopred rezervaciu a myslím že len 1x za pobyt pri All inclusive..
@leona45 z lietadla bola jemná facka od tepla, no inac to nebolo nejaký extrem.. dalo sa to v pohode prežiť
Ahojte mam otazku :D ako tam funguje wc prosim? papier sa splachuje do wcka? alebo ako :D
@elli210286 prosim myslíš, že ten celodenný výlet na Zakynthos zvládne aj 3 ročne dieťa? Ja chcem veľmi ist tak rozmýšľam či to deti dajú😅. Syn už bude mať skoro 7 a to je parťák. Minulý rok sme boli na lodi na Rodose, ale to bol poldenny výlet a zastávky len na kúpanie, žiadne prehliadky mesta. Dcéra mala vtedy čerstvo 2 roky a dala to v pohode.
@adaadela vedla wc bol maly kôš kam sa vyhadzuje papier, menený denne
@21091979
@noname12345789
Prosím vás, minulý rok odletové časy do Olympian village aké boli z Bratislavy. Prípadne vie niekto, ako to bude s odletmi tento rok…
Bol niekto v tomto rezorte, kto má bezlepkovú diétu? Ďakujem
@girko minulý rok bol odlet 11:10 z Bratislavy
@girko ale to boli soboty, viem že v stredu sa lietalo okolo piatej rano
@noname12345789 ďakujem, tak ak to bude aj takto tento rok, tak za mňa super. A prosím ťa, odlet z Grécka bol o koľkej?
@girko my sme leteli v sobotu, o 15:00 ich času
@girko my sme min.rok leteli od stredy do stredy a teda neodporúčam...z domu sme museli ísť už o 1h odlet z BA bol ráno o 5h...let trval 2hod...tam sme prišli na letisko o 8h miestneho času ...do hotela cesta busom 45min....v rezorte na recepcii sme boli o 9h ráno miestneho času ...unavený ako kone ...ubytovávaju až od 14h čiže sme 5hod.cakala čo nás ubytujú...kufre sme mali vonku pred vchodom do recepcie ...mohli sme už jesť v snack bare ...ale tým že sme prakticky nespali sme ledva držali oči ..sedeli sme na recepcii tam klíma na plné az zima nám bola...pomaly sme spali na sedačke tam 😓 dcéra má ešte Aspergerov syndróm tak brutál...aj mi tam z toho ochorela a na 3 deň sme riešili vysoké teploty,bolesť v hrdle,vracanie ...lekára gréckeho no proste na prd....tento rok ideme opäť ale už sme si dali pozor ideme od soboty...som teda zvedavá či aj tento rok bude odlet o 11h z BA čo by bolo super pretože by sme na miesto prišli okolo 15h miestneho času a teda by nás hneď mohli ubytovať bez čakania ...tento rok sa už poistím (žiadna klíma ani v lietadle ani autobus ani ubytko,žiadne ľadové nápoje z automatov a beriem zásobu liekov snáď aj pre susedov 😅 hlavne ATB,probiotiká (čo nám min.rok chýbalo a zaplatili sme 200€ u lekára )
@21091979 ráno sme šli busom k trajektu, potom trajektom na Zakynthos, rozchod v meste na hodinu, potom rýchla prehliadka výroby olivového oleja, a potom výlet loďou a 2x chvíľu kúpanie. A späť... Ale mne sa to veľmi páčilo.