Po rokoch k moru. Aké oblečenie zbaliť pre seba?
Ahojte. O 2m ideme k moru a už uvažujem, čo bude treba zbaliť. Teraz sa zaoberám oblečením pre mňa - aké oblečenie ste pri mori ocenili najviac? Keďže máme 2 deti, väčšina batožiny bude asi ch, tak ja by som chcela vystačiť s pár premyslenými kusmi. Rozmýšľam, že budem brať najmä jednoduché letné šaty. Netreba kombinovať vrch a spodok. Športové oblečenie do lietadla a samozrejme plavky. Čo balíte k moru vy? Uvažujem praktický a dobre?
@ynivon plavky a osušku. ak idete na nudu, tak stačí osuška. želám peknú dovolenku
Ja beriem jedny slusnejsie saty na vecer, jednu handru na plaz (myslim handrove, plazove saty, nie ze chcem pulirovat plaz), dvojo kratasov a tri tricka. A plavky. A jeden prazdny kufor (do lietadla radsej dva poloprazdne ako jeden plny a jeden prazdny). Ak nemas deti citlive na plienky, brala by som len na cestu plus jeden den. Zaberaju v kufri kopu miesta a stoja vsade cca rovnako, na co ich vlacit... Slapky na plaz a hracky kupujeme vzdy na mieste (mozeme z domu priniest aj slona, i tak budu tie na mieste zaujimavejsie)
k tym slušnejším šatom by som zbalila aj niečo šik, niečo moderne, ale zaroven sexy, niečo , čo sa hodí na pláž .Mne sa velmi pačia teplakove dlhe šaty, šite do ačka. je to sexi a moderne. Ake si nakoniec vybrala?

po ceste nejaké tenisky, rifle, tričko, svetrík tenký, do kufra 2-3 šaty, nejaké tričká a tielká, kraťasy, plavky, samozrejme spodná bielizeň, niečo na spanie, ponožky, obuv ja beriem okrem tých tenisiek baleríny, sandále a croscy. myslím že cez to taký problém nie je ked netreba hrubé oblečenie, kufor sa tak ľahko nenaplní a ani ne je ťažký ani ked si človek zoberie všetko čo chce