Prvá dovolenka k moru s deťmi
Ahojte čaká nás konečne 🙏 prvá dovolenka . Áno pre niektorých čudné že prvá pre niektorých normálne .ale prejdem k veci . Keďže nemáme skúsenosti nakoľko to je naša prvá dovolenka k moru s deťmi . Destinácia pravdepodobne Bulharsko , Tunisko, Turecko . Dovolenka letecká takže tu je otázka ako to je s batožinu ? Aká by mala byť veľká na čo si dať pozor , váha , . ( určite mi je jasné že toto všetko zistím na stránke inej ale niekto má aj iné skúsenosti ) . V pláne bolo že si to rezervujene sami čo treba len zvažujeme aj zájsť aj osobne ale na čo si dať pozor čo je dobré mať z poistnej a čo zbytočne aby nás neodubali . .
Proste cca v skratke čo by sme mali vedieť . vopred ďakujem ❤️
Nakoniec aj my ideme do Grecka, aj ked som tu ospevovala Turecko, ale manzel so starsim synom povedali, ze chcu zmenu. Nasla som za dobru cenu cez Hydrotour hotel Star beach village na Krete, tiez je tam toho vela pre deti a vzdialenost od letiska cca 25 km.
@zorkahorka Blue Sea Island****, Kolymbia
A este zvazujeme Bulharsko, ale uz nie cez cestovku. Bud kupime letenky do Varny a zarezervujeme hotel Grifid Bolero, alebo do Burgasu a hotel Evrika Beach, alebo pojdeme znova do Wave. Uvidime ake budu ceny leteniek do Burgasu,lebo Ryanair ma zatial len tu Varnu a Burgas ma Wizzair za brutalnu cenu, to nedam tolko za letenky..
Prvý x a hlavne s deťmi choďte cez cestovku nie každý je tak zručný, že mu tam dieťa ochorie a bude hľadať nemocnicu nemáš auto... takto tam máš delegáta, poradi...z tých čo píšeš Turecko a nie, nemusí to byť 5 hv hotel nájdeš aj kvalitné a nie tak drahé.cestovky Koala, Kartágo, Satur..Invia
Len na Turecku dávaj pozor, aby nebol transfer dlho od letiska..s deťmi určite ALL inc.Aj Bulharsko je fajn, ale trocha prestreluju ceny dobrých hotelov
@nikdenikto ten hotel som mala povodne vybraty, vyzera vyborne. Aj ho chvalia
@zorkahorka áno? Tak som rada, snáď som dobre vybrala, dám potom recenziu 😊
Ja som tento konkrétny hotel našla sama na nete a dala si ho do cestovky nacenit, ešte jeden na Krete. S tym teda že tieto 2 nech nacenia + môžu dať iné obľúbené hotely na Rodose/Krete alebo aj inom Greckom ostrove. Poslali asi 10 hotelov. Ale tento bol v najlepšej cene a dobre hodnoteny, tak jasný víťaz.
My sme sa nakoniec rozhodli že po novom roku si v kľude zájdeme niečo pozrieť nakoľko časovo to manžel nedáva a chceme ísť vyberať spolu . Tiež mám určité body ktorých by sme sa chceli držať
Ak pojdete po novom roku, tak pocitaj s tym, ze budu ceny o nieco vyssie ako teraz a uz mozu byt niektore terminy v niektorych hoteloch vypredane. Pozerat sa da aj cez internet, alebo hlavne cez inernet. Alebo mozes napisat do viacerych cestoviek, napises aku mate predstavu, kedy chcete ist, ake ste zlozenie a poslu vam viac cenovych ponuk. A predtym ako sa rozhodnete treba citat aj recenzie na tripadvisore a nielen na stranke cestovky.
@sylvie myslím že zas tento rok nikam nepôjdeme 🙈🙈🙈 niekto iný nám to prekazil . Buď by sa musela riešiť dovolenka v máji alebo až september
Tak v maji by som nesla, ale september je super na dovolenku. More vyhriate, menej ludi, lepsia cena, ja by som uricte isla aj v septembri. Je mi luto, ze vam to niekto prekazil, no zvazila by som ten september..
@sylvie len ak by sme chceli september musela by som to riešiť až august skôr nie .ak sa nič nezmení . Uvidíme ako všetko dopadne

@nikdenikto rodos je super. Aky hotel a letovisko?