Relamácia Kartago
Ma niekto skusenost s reklamaciou na zajazd dovolenku cez kartago? Akym sposobom kompenzovali pochybrnie? Pobyt v mnohych smeroch nezodpoveda popisu. Realne je to ine. Bola podana staznost asi 50 ludi. Plus reklamacie, plus ziadost o zmenu hotela co sa neuskutocnilo lebo ziadny nie je 4* all pri mori. A s volnou kapacitou. Dakujem za odpovede
Ako fakt nechápem, ako si niečo takéto vôbec mohli zaradiť do ponuky a čakať, že sa im spätne nikto neozve
@hiro ano ale to slovicko vizualizacia tam je od 26.6. Teda vsetci co sme sme tam boli v tom case sme to kupovali este pred tym ked tam to slovicko nebolo ...kazdopqdne bolo vidno ze to nie su real foto no oni tvrdili ze to tak je..
@hiro a okrem toho... aj keby tam to slovicko bolo aj tak by sa to malo aspon z pohladu cistoty a nejakeho standardu dodrzat..nam pobyt 27.6. Koncil teda pre nas to ze zmenili par slovicok v popise a to ze tam umyli naprriklad 25.konecne aspon okna
Nic neznamenalo
Reklamácia absolútne opodstatnená. K reklamácii sa vyjadruje väčšinou právne oddelenie CK. Kartágo ako veľká CK ma za sebou určite dobre právne oddelenie. Nemáte náhodou nejaké alergie? Ak by ste skúsili reklamáciu obrátiť týmto smerom, že niekto zo zúčastnených je silný alergik na prach a dovolenka bola o kýchani, opuchnutych očiach a liekoch. To väčšinou môže pomôcť. Ale musí to byt opodstatnené. Nie len tak z brucha. 🙂
@javiemneviem rozumiem vasu radu ale nemame nastastie alergie. No myslim si ze kazdy ma narok kto si zaplatil dostat to za co si zaplatil
Áno ma a súhlasím s vami. Žiaľ ako hovorím, Kartágo ma za sebou určite dobrého právnika. Ale držím vám palce, aby to vyšlo. Určite máte právo na odškodné, väčšie ako smiešnu zľavu 5% na ďalší zájazd. Pracovala som ako delegátka. Reklamácie som riešila, vždy som bola na strane klienta ak to bola opodstatnená reklamácia…ale niekedy to bolo prd platne. Ale boli aj situácie, kde sa vrátilo 30% zo sumy zájazdu. Verím, že budete jeden z tých šťastnejších prípadov.
Bohužiaľ s kartagom už nikde, 2x sme sa od nich nechali nachytať… reklamácia vybavená fľašou vina 🙈
Tak to je sila toto. Akurát kamoška tiež riešila reklamáciu Saturu. Boli na Kefalonii, hotel nedorobeny, pláž tiež jedna katastrofa. 5* hotel a nemali nábytok, bol v krabici na dvore.
@elief ano vstup je strasny... idealne topanky do vody a hned zacat plavat alebo aj okuliare.. prechadzka po plazi narocna..ano tych 2 si zaplatilo kartago. Su tam zadarmo este zarobia a ich uloha je vychvalit to.. lebo vela ludi co tam bolo to teda vychvalovat nebude
No dobrú hnus, takéto odrbávanie
Napíšeš nám prosím ako ste dopadli s reklamáciou, ďakujem
@elief maju na to 30 dni.. tak skoro neodpisu
Ďakujem, tam potom😉😉😉, my sme boli raz s Kartágom, bolo všetko ok... Ale zasa mám nové poznatky s týchto skúseností čo čítam... Je to šialeno smutné, že to bolo v tomto stave
Ahoj, ja riešim tiez a už dvakrát mi ju zamietli. My sme mali celu zlu dovolenku. Transfer z letiska neoznačený, poslali nás na parkovisko a že hľadajte si vás autobus s týmto číslom a bolo tam asi 200 busov, hľadali sme pil hodinu niektorí hodinu keďže bola noc neboli viditeľne čísla. Pri hoteli mali kohúta ktorý má ráno budil o 5.00- a tp hotel bol pri 6prudovej diaľnici hlavný ťah na letisko, že som si to mala pozrieť na foto a mape. Takze totálne nevyspata celu dovolenku. Transfer naspäť nás skoro zabil asi takou 150kou lebo išiel na zlý hotel a potom sa musel vracať, sedacka v buse bola pokazena a mame sa pod zadkom cela hýbala. No otras takuto dovolenku som ešte nezažila. A mne sťažnosť úplne zamietli pod koberec už dvakrát. Takze neviem či má zmysel sa znova odvolať , oni si idu svoje. Ale cestovať s nimi už nebudem. A ešte ich poznámka že nikto sa nesťažoval, to mna nezaujíma- na hoteli sa sťažovali ale bohužiaľ nikomu sa nechcelo oficiálne to urobiť.
@lenkamacha to ste boli tiež ten istý hotel?
@lenkamacha tak to je niečo neuveriteľné....🤬 ... V tomto prípade by pomohla možno až reportáž. 🤨
@elief nie my sme boli v Turecku ale oni si idu svoje že neporušili zmluvne podmienky atd
@evaachesa rozmýšľala som nad tým a keď som aj volala do Kartágo tak som sa pýtala či si to mám potom vždy natáčať celu dovolenku aby som mala dôkazy…. No žiaľ oni vedia ako z toho von vždy

Som si vygooglil "ninos grand hotel beach" na Kartago stranke. Nuz. Tie fotky co si tu poslala su "real". Tie fotky ktore ma Kartago v ponuke maju na sebe text: "visualizace" :D Z toho je jasne ze ide o virtualnu prehliadku generovanu v 3D programe ktora nemusi (=nezodpoveda) skutocnosti... Tak to uz casto byva, jedno slovicko je zrazu najdolezitejsie v celej ponuke.