Ryanair. Treba dodržať veľkosť príručnej batožiny?
Chcela som sa spýtať, aké máte skúsenosti s Ryanair a batožinami. Povolená veľkosť príručnej je 55*40*20. Cestovali ste niekedy s väčšou? A akú váhu ste si brali, aj keď viem že povolené je 10kg. Poletím z Bratislavy do Londýna (Stanstead). Nechce sa mi platiť 40 Eur za 15kg batožinu alebo 60Euro za 20kg. Myslím že to už preháňajú... Normálny ruksak prejde? No musím si to poriadne naplánovať, lebo poletím s 2r. dieťaťom, a môžeme mať teda dve príručné batožiny + kočík...
No plánujem ruksak a menší kufor, ale iných rozmerov. Prejde mi to?
nemate skusenost ako je to s kocikom? kolko sa za neho plati naviac k prirucnej batozine? dakujem
už som si našla, tak nič ;)
urobila som dnes ten check-in kedže od dnes sa dalo (tak pre istotu už dnes aby sme sedeli spolu bez toho aby sme si to priplacali 😀 ) a dalo nás to k sebe 🙂 a ešte som sa chcela spýtať lebo niekedy ryanair dá priority boarding aj bez priplatenia, neviete ako je to na tej letenke písané resp. kde? lebo posledne ked letel muž ho poslali priority ked videli letenku ale my sme nekupovali tak kde to pozerať? dakujem 🙂
automaticky dava pri (takmer) plnej obsadenosti linky tym ktori sa checkovali medzi poslednymi, t.j. tu uz nie je zaruka ani sedadiel spolu...
@renatka100 tzv. Family extra balicek je v ponuke uz od 26.2., pisala som uz o nom vyssie - 50% na seating, priority a batozinu na deti, vratane poistenia max. 2 deti ak su doprevadzane 1 dospelou osobou, a 50% na toto vsetko na max. 4 deti ak su doprevadzane 2 dospelymi osobami + kto vyuzije 2x Family extra v kalendarnom roku (letenka tam-spat, tam-spat), zlava 20% na treti let, ktora plati 4 tyzdne od uskutocnenia/navratu z druheho tripu... vynimkou na vyuzite su datumy 17.3.-4.4. a 20.12.-5.1. (co sa tyka tohtorocnej sezony)
Family extra je teda aplikovatelne len ak cestuje aspon jeden dospely a jedno dieta, max. 2 dospeli a 4 deti, bookovani na jednej rezervacke...
@kacusik69 toto ale nie je ten balicek toto je pre dospelych
@lucka2108 od decembra su nove palubky, na ktorych sa chybne zobrazovali prave tieto informacie, trvalo to dlhodobejsie, myslim ze uz je to teraz ok... ak bol priority napriek tomu ze mal other, poslali sme ho do priority kvoli sedadlu a sequence number... ak je sequence nad urciten cislo a seating do urciteho cisla, vieme kto je priority a kto nie
@kacusik69 tak z posledných dvoch riadkov nerozumiem nič 😀 ale pochopila som z toho, že asi robíš na letisku tak sa ešte spýtam odkedy sa na boarding pass píše aj údaj (samozrejme nie celý) z pasu, resp. op myslím teda číslo je to riadok hned pod napisom ryanair boarding pass ak si ma teda pochopila 😀
treba si to v klude doma zmerat a odvazit a vyhnes sa stresom.
Bavlnenu plienku mu nevezmu 😂 tu z ruky nepusti podla mna ani pri oltari 😂😂😂

@renatka100 to iste som napisala...