icon

S bábätkom k moru autom alebo lietadlom

19. feb 2023

Ahojte, synček bude mať v júli 9 mesiacov a my rozmýšľame ísť na dovolenku k moru. Rozmýšľali sme nad chorvátskom ale od nás je to do teplejších časti tak cca 12 hodín a bojím sa ako by to malý zvládol v aute, ale zas keby sa niečo stane vieme sadnúť do auta a ísť domov. Potom sme rozmýšľali aj nad gréckom, talianskom lietadlom cca 2 hod. let, lenže tu ma trošku desí že budeme odkazní v prípade problémov na lety. Chcem sa teda opýtať vás, ak ste boli s babatkami pri mori, poraďte nejaké miesto/ rezort/ hotel/ destináciu..pripadne či chodíte autom/lietadlom. Ďakujeme

Strana
z3
qwert87
22. feb 2023

@veroonr tiež s vami nesúhlasím. Dcérka mala 1,5r keď bola prvýkrát pri mori v Chorvátsku. Išli sme tam aj naspäť v noci, celú cestu prespala takže žiadne týranie. Keď som ju videla a aj synov ako sa bláznia v mori a nie ich odtiaľ dostať, až tak ma to hrialo pri srdci. Synovia sú mali, ale ešte pol roka po dovolenke nebolo dňa aby ju nespomenuli. Dcerka má teraz 2 roky a keď vytiahne album, celá natešená ukazuje na fotky z dovolenky. A ten morský vzduch to je úplne niečo iné ako vzduch na Slovensku.

lulu2020
22. feb 2023

@nezabudka3391
@veroonr dieťaťu je mozno jedno kde sa clapka, ale teda ja by som v živote nesla s tak malym dieťaťom na kúpalisko, ved tam hned ckovek chytí daku pliagu alebo na tie nase spinave jazera... More je prospešné, môjmu malému napr zmizol ekzem ktorého sme sa mesiace nešli zbaviť.... Akoze s 9 mesačným by som nesla ani ja, v tom období by to malo daleko od dovolenky 😀 my sme sli az v 2 rokoch... Ale teda určite radsej k moru ako niekde na kúpalisko

veroonr
22. feb 2023

@mimi3008 ale isteze. Akurat si treba dat na misky vah vsetky vyhody a nevyhody takejto dovolenky s malymi detmi, to je cele

veroonr
22. feb 2023

@qwert87 ved ok, nech si kazdy robi ako mu vyhovuje. A krasne zazitky sa daju zariadit aj inak

veroonr
22. feb 2023

@lulu2020 isteze, s tak malym dietatom by som ani ja nesla na kupko alebo na jazero. Nastastie su aj ine moznosti 😉

janne318
23. feb 2023

Nečítala som všetky príspevky, no ak môžem vyjadriť svoj názor, tak lietadlo. Trmácať sa s bábom niekam 12 hodín autom, riskovať pri tom kolóny, nehody (nedajbože byť účastníkom), poruchu auta, obchádzky, zablúdiť a nadísť si desiatky kilometrov - to všetko sa môže na takej dlhej ceste prihodiť. Na dovolenku prídete vyšťavení a z dovolenky tiež.
Lietadlo máte pohodlné, bezpečné, rýchle a bezstarostné.

pribinak
23. feb 2023

@nezabudka3391 načo som sa trepala k moru s malým deckom? Si predstav som alergická a syn to zdedil tiež
Mne tie 2-3 týždne pri mori veľmi pomáhajú, prečistí sa mi celé dýchanie a na dlhu dobu som bez hlienov
Stačí?

vivi68
23. feb 2023

prvýkrát sme boli, ked mala dcéra 9 mesiacov v chorvátsku, a ziadny problem. cestu prespala, ked sme stali a vedela som, ze by sa mohla zobudiť a jesť, tak som ju prebudila, dala mlieko a slo sa dalej. na dalsi rok sme sli dokonca tak, ze auto, co slo s nami, tak malo nehodu na dialnici v chorvatsku, a sme s nimi na krajnici cakali 4 hodiny na policajtov, a dcera ani nevie. vsetko prespala. teraz ma dcera 10 rokov, a kazdy rok absolvujeme chorvatsko, niekedy aj 2 krat za leto. dokonca jeden rok sme boli aj v bulharsku autom, to mala 4 roky, a tiez bezproblemov cesta. hlavne sa netreba nicoho bat, deti to vzdy lepsie zvladaju ako dospelý :D

Strana
z3