icon

Tunisko - skúsenosti

malickapatricia
28. jún 2022

Ahojte prešla som pár diskusií tu na MK ale našla som len staré 5 rokov a nejakú síce novú ale tá sa netykala veľmi dovolenky 🙂

Rozhodujeme sa kam na dovolenku, na rovinu poviem že Tunisko sa nám zdá lacné. Ale naozaj neviem co očakávať, hrozne sa bojím že tam prídeme a bude to tam vyzerať.. Jednoduché zle 🙂

Ak niekto z vás bol či už ostrov alebo pevnina veľmi ma poteší ak sa podelíte ako bolo.

Chystáme sa ísť do cestovky ale rada by som najskôr vedela čo to od ludi ktorí mi nechcú nasilu niečo nukat🙏

ajajka
28. feb 2023

@gabka07 ahoj boli sme tam pred covidom izby čiste vela jedla vzdy bolo co vybrať a žiadne žaludočne problemy treba dodrzat nepit vodu z vodovodu ani pri čisteni zubov nevyplachovat usta a ziadny ĺad v napojoch a bude vsetko Ok ..krasna pláž aj more ..ja by dom sa velmi tešila ..a pre tvoj pokoj adi mesiac pred odletom začnite uzívať probiotika..boli sme s deťmi 4 krat v Tunise a keď sme toto dodržali žiadne žaludočne problémy sme nemali 😀

gabka07
1. mar 2023

@ajajka to robím stále ľad vyberám,vodu len balenu a som 10 dní na suchých cestovinach a hranolkach🫣...a vždy to schytam...probio mam uz od januára, ze nech zaucinkuje a nič...
Naposledy som si dovolenku užila- kúpila som si hneď prvý deň ich probio, tie zabrali...v Turecku sú lekárne na každom kroku,nevšimla ste si ci nájdem aj v Tunise nejakú?
Pritom doma také problémy nemám,nechápem...

petuskaa1
1. mar 2023

@gabka07 tak si treba zobrať tvrdé pálené do kufra každý deň dva x si dať a ver že ti nič nebude.

ajajka
1. mar 2023

@gabka07 jasne aj v Tunise su ale musíš taxikom do Mahdie...ale ta dovolenka stojí za to .🙂
@gabka07
@gabka07

gabka07
10. mar 2023

@petuskaa1 ako je to s lehatkami-treba vstávať skôr a ísť si obsadiť?

petuskaa1
10. mar 2023

@gabka07 vôbec nie. Kedykoľvek sme prišli mali sme vždy voľne.

majka3401
22. apr 2023

@ajajka dobrý večer, do akeho hotela chodíte?

majka3401
22. apr 2023

@petuskaa1 mozem poprosit recenziu na izby, stravu a teda ci ste cestovali aj s detmi, ze co také je potrebne pre ne co sa tyka zdravia? Hlavne tie zaludocne problemy

ajajka
23. apr 2023

@majka3401 Ahoj Nour palace Mahdia ...izby čiste kazdy den uprativali a nenechavali sme ani bakšis.Strava pestra vzdy sme si nieco nasli poobede bola strava aj vonku nemuseli sme isg do restauracie ...mesiac pred dovolenkou sme si vsetci davali probiotika ...je tam stale k dispozicii balena voda aj zuby si nou umyvajte ta z vodovodu je len na sprchovanie nepite nikdy lad v napojoch moze byt z vodovodu aj ovocie sme si umyvali s balenou vodou nikdy sme nemali zaludočne problemy bolo super 🙂a hotel si vyberajte len 5 hviezdickovy a bude všetko super krasnu dovolenku prajrm

petuskaa1
23. apr 2023

@majka3401 my sme mali super izbu hotel rovno na pláži pod palmami a jedlo bolo tiež fajn. Brala som aj 7 ročnú dcérku. Zvládla to úplne na parádu. V lietadle si pospala. Tam sme mali let doobeda domov večerný na letisko sme prišli o pol 12 a divov o pol 3. Išla by sim znovu.

nara2
3. jún 2023

@7lenka11 môžeš odporučiť hotely?

lentilka3000
31. júl 2023

Zdravím Vás, aj my sme si tento rok zvolili dovolenku Tunisku v Mahdii, konkrétne hotel El Mouradi Mahdia. Nemáte niekto skúsenosti s týmto hotelom? Dakujem

pr85
5. aug 2023

My sme boli v hoteli El Borj Mahdia a bola to jedna z najlepších dovoleniek. Určite sa do Tuniska ešte vrátime.

veronika2021
18. aug 2023

@mimi_92 och moj boze,my sme prave rezervovali Tunis na odporucenie jedneho chlapika,ktory to tam ospevoval….a uz teraz mam strach,som velmi hakliva na jedlo,priatel tiez….zvyknuti sme na europsku kvalitku a pri citani komentarov mi ide mraz po chrbte😁som velmi zvedava ako to dopadne.Ale ked si predstavim,ze sme chceli ist povodne na francuzsku rivieru a skoncime tutok….ufff

ajajka
18. aug 2023

@veronika2021 a kam presne cestujete?hotel??

macatt
18. aug 2023

@veronika2021 ahoj, my sme boli koncom júna na Djerbe, izby čisté, jedlo skvelé, personál fantastický, každý deň sme sa vozili na koči s konikom ako princezné za 5€ a tiež na ťavách, nikto neotravoval, ľudia nám mávali a zdravili s kilometra, more čisté s bielym pieskom, mali sme aj Aquapark..
Pre mňa úžasná dovolenka so všetkým, žiadne žalúdočné problémy, stačí sa usmievať a všetko bude fajn.. od nás nechceli ani bakšiš, lebo sme s nimi kecali a rehotali a mali sme úplne všetko..
Akurát večer trochu bola cítiť kanalizácia, ale nič strašné..
Pôjdem určite zasa

posta10
18. aug 2023

@veronika2021 nó my sme na tom podobne, dali sme sa zlákať fotkami, ale tak dúfam, že bude dobre aspoň recenzie a samotné skúsenosti dovolenkujúcich tak hovoria-ideme Primasol El Mehdi

veronika2021
31. aug 2023

@ajajka ideme Orangers Garden Villas &Bungallows …. snáď to tam bude trocha európske😁 a kavu tam maju dobru? 😂

veronika2021
31. aug 2023

@ajajka zabudla som-Hammamet

veronika2021
31. aug 2023

@macatt takže nemusím brať so sebou žiadne žalúdočné tabletky hej?😁👌🏻ja si stále hovorím-buď to bude miesto,kde sa budeme často vracať,alebo utečieme po dvoch dňoch😂 A aj ste možno šnorchlovali?

macatt
31. aug 2023

@veronika2021 tak nám neboli treba tabletky, v najhoršom sa stačí obrátiť na hotelového Dr😅 my sme mali pláž s pieskom takže tam by sme moc toho asi pod vodou nevideli..

macatt
31. aug 2023

@veronika2021 a usmievať sa na ľudí treba, veľmi ich to poteší a hlavne bude vidieť veľký rozdiel takmer vo všetkom😊 . lebo fakt dovolenkári sme odutí a oni chudáci kmitajú od rána do večera, majú 1deň voľna za celý týždeň a napriek tomu im usmievať sa od rána do večera nerobí problém✌🏼

macatt
31. aug 2023

@veronika2021 ja som ich ponúkla domácou slivovicou😅 a vždy sme mali krásne nastretý stol a bol pre nás vždy rezervovaný👌

veronika2021
31. aug 2023

@macatt takzie viem,co pribalim😁👏🏻

veronika2021
7. sep 2023

@veronika2021 pisem aktualne z miesta cinu-5* ultra all inclusive….velmi ma rozcarovala mentalita tychto ludi.Trinkgeldy davame s priatelom vzdy a nie male,ked sme spokojni so sluzbou dotycneho/ej,ale tuto kazdy ocakava dopredu,nemaju hanbu doslova okradat na cenach.Za obycajny skaredy klobuk,ktory stoji v Grecku v 5* hoteli max 8€ tu pytaju 30€ !!! Za navstevu na plaz -1 osoba od 10:00-18:00 105€! Opat ked porovnam s luxusnym hotelom na Rodose-50€
Cistota teda nie je ich silna stranka,viackrat som musela hladat cisty tanier😁….Niektori sa na nas pozeraju ako na chodiace penazenky,ktore treba dobre osklbat.Hlavne ti trosku zbehlejsi,co hovoria dobre nemecky😂.Hotelova masaz 40€ na hodinu,tam nas odzubali,este sa tvarili ,ze ako co sa stalo….nijake potvrdenia o platbe,ziadne cenniky k sluzbam proste nic….Ceny maju podla odhadu,ako ste obleceni.Niektori pochopili,ze treba byt mili a potom sa to oplati,niektori su v style-neotravuj,fuj,co si dosiel!😁
Uzasna zlata krasna Europa.
More pekne,relativne ciste,na jedlo sa tiez nemozem stazovat,velmi velky vyber na ranajky,obed aj veceru.Drinky na plazi dobra kvalita,celkom dobra kava,vyborne cervene vino Gharam-odporucam.Areal pekny,velky-necitite preplnenost,izba upratana kazdy den.Pomer cena-kvalita velmi dobra.Hostia vacsinou Nemci a Francuzi,takze vsetko kulturne…Ak zabudnem na ich mentalitu,tak sa sem mozno v spomienkovom optimizme vratime kvoli teplemu moru a hlavne,je to velmi blizko.

petuskaa1
7. sep 2023

@veronika2021 fuha,nic s tohoto co pises sme nic nezazili,hlavne sa treba tvarit ze nemate peniaze na take vystrelky a nedavat tringelt a ked tak ozaj par susnov a prestanu cakat,ste si ich naucili tak bez toho nespravia,treba si hned urcit hranice

veronika2021
7. sep 2023

@petuskaa1 je to mozne,ale myslim,ze prave preto,ze nas beru ako bohatych Francuziv a Nemcov,tak ocakavaju ,,priplatok,, - nieco v zmysle -ty mas,tak daj😁

macatt
7. sep 2023

@veronika2021 Hmm, no my sme mali len all inclusive a lehátka, slnečníky sme mali na pláži v cene a rovnako aj vstup do Aquaparku, to bude asi podstatná vec na ktorú sa treba informovať vopred.. a kupovať v hotely čokoľvek je predražené, treba kupovať mimo hotela tam stojí klobúk 3€🤗 a teda nás stala dovolenka 750€/osoba letecky so všetkým, tak sme extra luxus nečakali a práve nás veľa vecí milo prekvapilo..

macatt
7. sep 2023

A boli sme koncom júna, sezóna ešte nebola v plnom prúde a môže byť že už aj oni majú ,,plné brýle,, lebo teda rôznych ľudí tam majú, my sme zažili Čechov, čo ich tam sekýrovali za všetko, ostávali po nich stoly plné a ozaj nekultúrna spúšť, že sme sa hanbili, že sme boli jeden národ🥺 a že nás majú takto zaškatuľkovaných.. takže sa moc nečudujem keď sa ku nám správajú takto, žiaľ máme už vizitku myslím.. ale teda my sme mali šťastie na skvelý, ústretový personál a aj vonku mimo rezortu sme nemali žiadnu blbú skúsenosť
Tiež to vidím tak, že sme mali šťastie a vyčíhali sme to🤪
Ja som mala pocit chodiacej peňaženky zasa v Turecku, tam nás chceli zodrať z kože a ogabať na každom rohu😤

veronika2021
7. sep 2023

@macatt ano,tu je v cene vsetko len procedury vo wellnes su spoplatnene,ale nikto nevie kolko😁hovorim,cenniky su podla konkretnej osoby-tzv na mieru usite😁my sme mali 2150 na dve osoby cez agenturu 7 dni,co je cena velmi dobra.Jediny problem,ktory tu vidim-su ti domaci ludia