icon

Tunisko - skúsenosti

simca115
14. jan 2023

Ahojte. Rozhodujeme sa nad dovolenkou v tunisku. Máte nejaké skúsenosti?

Strana
z2
7miriam77
23. júl 2023

@cocacola3 aj vy máte krásne ♥️, áno, škoda, dali by sme spolu večerný coctail 😆. My sme chodili pravidelne

7miriam77
23. júl 2023

@80jana bože, to ste mali smolu, v našom hoteli PrimaSol El Mehdi v Mahdii, varili neskutočne dobre, na výber toľko jedál, že som mala problém vybrať si. Boli sme 11 dní a nikoho nás neprehnalo. Mali ste smolu na hotel, Tunisko je super,ale je to risk

cocacola3
23. júl 2023

@80jana Ano citala som na FB stranke holiday Tunisia ,ze sa ty zahraničný turisti velmi na Riadh Palms sťažujú a neodporúčajú . Skoro sme ho kupili ale po prečítaní hodnotení sme si vybrali Primasol el mehdi a dovolenka nam vyšla super . Mrzi ma ze ste natrafili na zlý hotel .

michaela_d_96
23. júl 2023

@7miriam77 tak neskutočne ste ma potešili fotkami a recenziami ☺️ my sme mali ísť do Sousse, hotel Occidental Marhaba ale minulý týždeň volali z cestovky že hotel ma technické problémy a ponúkli nám zmenu hotela. Vybrali sme El Mehdi v Marhabe a vidím, že sme urobili veľmi dobrý krok. Odlietame v stredu, tak si držím palce, aby sme mali rovnako krásny zážitok. Ďakujem veľmi pekne

7miriam77
23. júl 2023

@michaela_d_96 prajem krásnu dovolenku 🍀🍀🍀

80jana
24. júl 2023

@7miriam77 asi áno. Po tomto by som tam nemala chuť sa vrátiť. Pred piatimi rokmi sme boli v Egypte, keď deti boli ešte menšie a nikomu nič nebolo. Tak to som rada, že vy ste sa mali v Tunise dobre. 😊

ajajka
5. aug 2023

@7miriam77 ahoj chcem sa opytat v akom hoteli ste presne boli??

7miriam77
6. aug 2023

@ajajka ahoj, PrimaSol El Mehdi

Strana
z2