icon

Vyhľadávanie lacných last minute dovoleniek

saira11
9. júl 2025

Dievčatá cez aké stránky sledujete LM dovolenky, nemyslím len letenky, normál cez CK celý zájazd, lebo ja čo pozerám kks strašne drahé to je všetko, odlet o 2 dni a cena ako nelast minute, to fakt šlo všetko tak strašne hore, som zhrozená. ja pozerám inviu
ďakujem za radu 🙂

Strana
z2
anonym_56df87
11. júl 2025

@saira11 Dobrý deň, cez lmx.de zahraničná cestovna-kancelaria, Invia nie je cestovna-kancelaria ale sprostredkovateľ slovenských a zahraničných cestovných kancelárií , nekupovala by som cez inviu

anonym_ad9257
11. júl 2025
@anonym_56df87

@saira11 Dobrý deň, cez lmx.de zahraničná cestovna-kancelaria, Invia nie je cestovna-kancelaria ale sprostredkovateľ slovenských a zahraničných cestovných kancelárií , nekupovala by som cez inviu

@anonym_56df87 cez inviu nám to vyšlo lacnejšie ako cez ck

liliana363
1. dec 2025
@simik411

My sme išli cez orex koncom júna 2+2deti, Turecko all in club sun heaven 5* za 1440€ komplet 🫣😂 takže určite LM forever a nech si hovorí kto chce čo chce.. ale v sezóne uz sú ceny inde ale hľadať treba no tie agentúry to majú pohromade od všetkých ck , vycuc karibik, dovolenka364 atď...

@simik411 ahoj, prosím ťa, uvažujeme nad hotelom Club sun heaven. Aký je tvoj názor naň? My väčšinu času trávime pri mori, tak by ma zaujímalo, či tam treba topánky do mora, či sú tam len malé kamienky, alebo veľké skaly vo vode. A celkovo vaše dojmy z dovolenky. Ďakujem

simik411
1. dec 2025
@liliana363

@simik411 ahoj, prosím ťa, uvažujeme nad hotelom Club sun heaven. Aký je tvoj názor naň? My väčšinu času trávime pri mori, tak by ma zaujímalo, či tam treba topánky do mora, či sú tam len malé kamienky, alebo veľké skaly vo vode. A celkovo vaše dojmy z dovolenky. Ďakujem

@liliana363 ahoj tak za našu sumu nemôžem povedať ani jedno zle slovo za 1400e pre 4os hotel je úplne okej, taký priemer ale pohode no není to z tých nobl luxusných ale ani zlý neni.topanky do mora sme nemali, bol tam mix kamienky a piesok niekde vo vode boli aj väčšie kamene ale dalo sa bez topánok aj prežiť , boli celkom veľké vlny .. dojmy ako píšem za tú sumu super keby to stojí napr 3000 asi nájdem chýb viac ..

simik411
1. dec 2025
@simik411

@liliana363 ahoj tak za našu sumu nemôžem povedať ani jedno zle slovo za 1400e pre 4os hotel je úplne okej, taký priemer ale pohode no není to z tých nobl luxusných ale ani zlý neni.topanky do mora sme nemali, bol tam mix kamienky a piesok niekde vo vode boli aj väčšie kamene ale dalo sa bez topánok aj prežiť , boli celkom veľké vlny .. dojmy ako píšem za tú sumu super keby to stojí napr 3000 asi nájdem chýb viac ..

liliana363
1. dec 2025
@simik411

@simik411 ďakujem moc za odpoveď aj foto. Pláž vyzerá dobre. Tým vlnám sa človek moc nevyhne, to je len o šťastí.

simik411
1. dec 2025
@liliana363

@simik411 ďakujem moc za odpoveď aj foto. Pláž vyzerá dobre. Tým vlnám sa človek moc nevyhne, to je len o šťastí.

@liliana363 áno pláž sa celkom dala bol tam aj bufet ale bez jedla len pivo víno nealko a nanuky dávali o určitej hodine. Pani tam robila akurát tie ich placky tiez v určitom čase len. Na pláž sa išlo cez podchod od hotela chvíľku .. kľudne aj niečo ešte tak sa pýtajte ☺️

Strana
z2