icon

Zážitky z najhorších dovoleniek

4. júl 2025

Podelíte sa so mnou so zážitkami, s vašou najhoršou dovolenkou?
Tá moja sa deje teraz vlastne od pondelka , a som ráda, že môžem baliť kufre s zajtra už budem doma spať vo svojej posteli a mať svoj kľud.
Možno som divná ja, ale po pár dňoch mi vadilo všetko. Na pláži na terase v reštaurácii každý fajčil, susedia robili rámus aj po polnoci (do práce odchádzam o 4rano som zvyknutá chodiť späť skorej) deti plakali (asi) vždy a kvôli všetkému. Na terase som mala pravidelne pľuvance, žuvačky,smetie. Nerešpektovanie dopravných predpisov. Klimatizácia hafrovala. Putovný predavači otravovali každú chvíľu....a mohla by som pokračovať
Už som sa normálne tešila domov, zapnem koňa a zistím že zajtra si doma nič nekúpim lebo doma je sviatok.

nelka93
5. júl 2025

Nikdy som nic zle na dovolenke nezažila. Vždy si dovolenku uzijem a menšie nedostatky ani neriešim. Ale ja sok tak nastavená a nenechala by som to zájsť do take stavu ako si nechala ty

nelka93
5. júl 2025
@nelka93

Nikdy som nic zle na dovolenke nezažila. Vždy si dovolenku uzijem a menšie nedostatky ani neriešim. Ale ja sok tak nastavená a nenechala by som to zájsť do take stavu ako si nechala ty

@nelka93 som

tiezjedna
5. júl 2025

prosím ťa, to v akej žumpe si bola??

portret7
5. júl 2025

Este som zlu dovolenku nezazila. Nechodime cez cestovky, starostlivo vyberame miesto aj ubytovanie.

liv1
5. júl 2025

Neviem autorka co tak do teba idu, aby si by si mala byt vdacna aj za humus, hluk a spinu 😂. Ale nechapem, preco nenapises tu lokalitu, chces byt zaujimava?

Mne dokaze kazit dovokenku spinave ubytko a na Sardinii mi pokazil dojem domcek v ktorom sme byvali. Bolo tam strasne vlhko, citit to bolo ako premalovane plesnive steny. (My sme alergici a astmatici, takze nic moc.) Kuchyna nemala ziadne, ale fakt ziadne vybavenie, jedna stara panvica, jeden hrniec, no otras. Tmavy dom, male okna bez sietok, ziadny poriadny stol kde by sme sa ako rodina najedli. V obyvacke nie sedacka, ale nejaka kovova vec na ktorej sa nedalo sediet. V obchode strasne draho, restiku neotvorili kazdy den, len niekedy a dost neskoro vecer. Ale to uz bola len drobnost. Proste vtedy som si definitivne uvedomila, ze jedna z velmi dolezitych veci pre mna je aj uroven ubytovania, nielen lokality. Lebo tam, kde sme mali krasne ubytko, mame proste lepsie spomienky. A uz ma do nejakeho polorozpadnuteho niecoho nikto nedostane. Uz potrebujem svoj komfort a radsej ostanem doma ako takto byvat.

Na Tenerife nas zas isli ubytovat do hnusneho tmaveho stareho smradlaveho apartmanu, ktory bol pod urovnou cesty. Z druhej strany na urovni prizemia. No dakujem Bohu ze nam ho vymenili, lebo to bolo ze milion a jedno v takom niecom byvat, a pritom za rovnaku cenu.

Ale stale si myslim ze to nie je zdaleka nejaka katastrofa, ako ste tu poniektore zazili 😅

misanthropicdann
5. júl 2025

Toto pokladám za úplny štandard na dovolenke 🤣🤷. Ak by som nezažil na dovolenke niečo z toho co popisujes asi by som bol veľmi prekvapený.

Ja som si dal podmienku ďalších dovoleniek ze nechcem hotel ktorý je obľúbený medzi rusmi.
Neviem ci naša posledná skúsenosť bola len nejaká náhoda ale my sme boli v hoteli kde bolo asi 50-70% rusov a to boli absolútne necivilizovane hovada.

oliolijanka
5. júl 2025
@misanthropicdann

Toto pokladám za úplny štandard na dovolenke 🤣🤷. Ak by som nezažil na dovolenke niečo z toho co popisujes asi by som bol veľmi prekvapený.

Ja som si dal podmienku ďalších dovoleniek ze nechcem hotel ktorý je obľúbený medzi rusmi.
Neviem ci naša posledná skúsenosť bola len nejaká náhoda ale my sme boli v hoteli kde bolo asi 50-70% rusov a to boli absolútne necivilizovane hovada.

@misanthropicdann Aj tu sa opytam, ako si vedel, ze to su Rusi a nie Ukrajinci?

misanthropicdann
5. júl 2025
@oliolijanka

@misanthropicdann Aj tu sa opytam, ako si vedel, ze to su Rusi a nie Ukrajinci?

@oliolijanka tak bol som sními 11 dní na dovolenke, a priateľka vie po rusky. Okrem toho kopu z nich došlo na hotel autami takže z ŠPZ zvládnem zvládnem prečítať štát.
A rovnako aj z personálu hotela to bolo jasné že sú zameraný hlavne na rusov nakoľko každý z personálu hovoril rusky ale len zopár z ich hovorilo anglicky.
Aj potom keď sme písali recenziu na hotel tak 90% recenzií bolo ruských takže mi došlo ze sme si vybrali hotel ktorý má hlavných návštevníkov rusov.
Ale áno boli tam aj Ukrajinci ale tak možno do 20ks

oliolijanka
5. júl 2025
@misanthropicdann

@oliolijanka tak bol som sními 11 dní na dovolenke, a priateľka vie po rusky. Okrem toho kopu z nich došlo na hotel autami takže z ŠPZ zvládnem zvládnem prečítať štát.
A rovnako aj z personálu hotela to bolo jasné že sú zameraný hlavne na rusov nakoľko každý z personálu hovoril rusky ale len zopár z ich hovorilo anglicky.
Aj potom keď sme písali recenziu na hotel tak 90% recenzií bolo ruských takže mi došlo ze sme si vybrali hotel ktorý má hlavných návštevníkov rusov.
Ale áno boli tam aj Ukrajinci ale tak možno do 20ks

@misanthropicdann Aj Ukrajinci hovoria rusky. Preto som sa pytala, lebo ja to neviem rozoznavat. Ale poznavacie znacky aut a recenzie beriem👍
To v ktorej krajine ste boli, ze tam Rusi dosli na autach?

luccija
5. júl 2025
@marianarem

Tak my sme spolu s celou partiou v Maroku naleteli drogovemu dealerovi, ktory nas zamkol vo svojom dome a nutil nas nakupit hasis za 200€. Nejako sa nam podarilo z toho po niekolkych hodinach vymotat a utiect. Asi o 2 dni nato sa mi spravil herpes okolo uplne celych ust a az po nos, mala som aj teplotu, bolelo to riadne. O par dni nato som dostala este aj hnacku. Napriek tomu spominam na tu dovolenku v dobrom, bolo tam aj dost dobrych zazitkov, je to asi naozaj aj dost o tom, co si clovek viac vsima.

@marianarem to je strašný zážitok.Ten herpes si dostala zo stresu.Co vám sľuboval výlet či aky bol zámer, že ste sa s ním dali do reči??

inaemre
5. júl 2025

Este som nikdy nezazila zlu dovolenku. A to cestujeme naozaj velmi vela. Napriklad vo februari v Istanbule sme mali skoro kazdy den krupobytie 😅 A mame z toho zazitok 🙂
Vzdy si to dokazeme uzit a hladat pozitivne veci.
Ak by mi vadil hotel tak by som tam bola co najmenej. 🤷‍♀️

marianarem
5. júl 2025
@luccija

@marianarem to je strašný zážitok.Ten herpes si dostala zo stresu.Co vám sľuboval výlet či aky bol zámer, že ste sa s ním dali do reči??

@luccija Ale, proste sa k nam priplichtil a strasne chcel komunikovat. Potom ponukol aj ubytko u seba doma. Ja mam dost cit na ludi, nepozdaval sa mi a protestovala som, ale boli sme piati a ostatni ma proste prehlasovali. Tak som si povedala ze ok, ze vsak sme piati, z toho traja chalani, tak hadam sa nic nestane. No ale moje tusenie bolo spravne.
Herpes si myslim, ze bol aj zo strasne silneho slnka. Ja som po tomto zazitku chcela hned opustit Maroko, ale potom som si povedala, ze ok, dam sancu este inemu mestu, toto bolo pristavne a motali sa tam vselijaki typci. Dalsie mestecko si ma ale uplne ziskalo, bol tam iny typ ludi a uplne som sa prestala bat.

nyusika
5. júl 2025
@oliolijanka

@misanthropicdann Aj Ukrajinci hovoria rusky. Preto som sa pytala, lebo ja to neviem rozoznavat. Ale poznavacie znacky aut a recenzie beriem👍
To v ktorej krajine ste boli, ze tam Rusi dosli na autach?

@oliolijanka rozdiel medzi ruštinoy a ukrajinčinou je asi taký, ako medzi východniarsky nárečím a normálnou slovenčinou.

sisaka
5. júl 2025
@zuzulienocka75

@nyusika
@april171 no comment... Treba si kopnúť.... A možno aj do plynu a nami....akože to je fakt ten najhorší zlozvyk na svete? To je fakt jediné čo niekoho trápi na dovolenke? Úbohé

@zuzulienocka75 najhorší zlozvyk to nie je, ale je to zrovna ten, ktorý obťažuje nefajčiarov zápachom a čo je ešte horšie škodí nášmu zdraviu.
Takže sa pridávam k tým, ktorý majú nulovú toleranciu voči sebeckym fajčiarom fajčiacich na verejných priestranstvách a som šťastná, že vo väčšine vyspelého sveta nie som týmto smradom v baroch, kaviarňach reštauráciách obťažovaná. Zasmraďujte si vlastné byty/domy.

dankabg
5. júl 2025
@oliolijanka

Za mladi pred sto rokmi sme boli dva pary v stanoch v taliansku cez slovensku cestovku.
Ked sme autobusom odbocili z dialnice uz sme vedeli, ze je zle. Isli sme dlho po polnej ceste. Vysadili nas uprosted nicoho.... ak neratam odpadky, lebo tych bolo vsade neurekom.
Camp bol oploteny ostnatym drôtom a vecer pred zotmenim sa brana zatvorila. Kto ostal von, mal smolu.
Veduci campu vyzeral, ze vyrastal vo francuzskej legii. Vyvreskoval po nas, do stanov sme museli zaliest este za svetla. V kuchyni varili iba jedno jedlo, dostali sme nejake ešusy a museli sme stat v rade, kde nas obsluzil kuchar...cisto ako z vojnoveho filmu.
Zachody boli spolocne, to sme vedeli, ale kto sa chcel osprchovat musel za vonkajsiu sprchu zaplatit 10 korun, co bol vtedy velky peniaz, ked zoberiem, ze vreckove som mala 100-200 korun.
Behali tam obrovitanske potkany.
V mori boli okrem odpadkov aj kanalizacne rury a sme teda videli, ze tam s nami plavaju aj hovna.
No a vrchol vsetkeho bolo, ze spiatocny autobus prisiel s rozbitym oknom, rovno tam, kde boli nase sedadla. Sikovny velitel kampu velke okno "zaplatal" kartonom a ciernou foliou a tak som sa celu dobu musela ovladat, aby som nezaspala a nahodou sa neoprela o tu foliu a z autobusu nevypadla.
Este musim napisat, ze to nebolo lacne a ze sme s takym niecim nepocitali. Aj sme viaceri spisali staznost, ale slo to do stratena.
Pre mladych... nie vtedy nebol internet, ako to pozname dnes. Clovek siel do cestovky a tam mu ukazali zopar obrazkov 2x2cm s popisom "malebna plaz v lone prirody.."
Este som zabudla, ze nas stan bol polozeny dole kopcom, takze rano som lezala na stene stanu a susedia z druhej polovice stanu na stene u nas😀

@oliolijanka podľa tohto príbehu by sa mohol natočiť aj film, taká dovolenková čierna komédia 😃 malo by to úspech

lauricka
6. júl 2025
@zuzulienocka75

@april171 .....alebo ešte v klietkach hamby... A nech si na nás ešte môžu okoloidúci odpľuť! Tak si to chcela? Ale že máš zamoreny vzduch z áut, to je ok.

@zuzulienocka75 tak priznajme si, že fajčiari fakt smrdia jak tchori. A že to dobrovoľne niekto ešte v dnešnej dobe robí, mi príde, že nema všetky pokope v hlave. Si sadnem na terasu v kaviarni, chcem si posedieť pri nápoji a niekto si tam zapáli. To môžem rovno odísť, tak mi to pokazí, mi ide jeho smrad do huby. Obťažuje s tým okolie. Príde mi to ako prežitok a je to divné.

lauricka
6. júl 2025
@misanthropicdann

@misanthropicdann nie, nie je to náhoda, rusi sa vždy a všade chovali a chovajú ako necivilizovane hovadá

procrastique
6. júl 2025

ľudia sú proste grc, keď ideš do veľkého rezortu, je tam tona ĺudí čo znamená ,že dovolenka bude zaručene grc na druhú :D
to isté pláže kde je veľa ľudí bude zaručene grc, všade predajci a otravné hučiace deti etc etc.
Vyberaj neturistické lokácie alebo malé drahé butikové rezorty a toto sa ti zaručene nestane...

dankanka
10. júl 2025

@anonym_autor asi je chyba ísť do hotela..podľa mňa keby ste mali iné ubytko, ostatné by ti až tak nevadilo..

nyusika
10. júl 2025
@lauricka

@misanthropicdann nie, nie je to náhoda, rusi sa vždy a všade chovali a chovajú ako necivilizovane hovadá

@lauricka presne tak. nahoda je, ked sa rus sprava civilizovane...opacny pripad je takmer istota

oliolijanka
10. júl 2025
@lauricka

@nyusika
@lauricka
"Kto verejne hanobí
a) niektorý národ, jeho jazyk, niektorú rasu alebo etnickú skupinu, alebo
b) jednotlivca alebo skupinu osôb pre ich príslušnosť k niektorej rase, národu, národnosti, farbe pleti, etnickej skupine, pôvodu rodu, pre ich náboženské vyznanie alebo preto, že sú bez vyznania,
potrestá sa odňatím slobody na jeden rok až tri roky."

A tym sa nezastavam Rusov, iba vam naznacujem, ze konate trestny cin.
Takto, ako vy, sa mnohi pred 2.sv.vojnou vyjadrovali o zidoch.

nyusika
10. júl 2025
@oliolijanka

@nyusika
@lauricka
"Kto verejne hanobí
b) jednotlivca alebo skupinu osôb pre ich príslušnosť k niektorej rase, národu, národnosti, farbe pleti, etnickej skupine, pôvodu rodu, pre ich náboženské vyznanie alebo preto, že sú bez vyznania,

oliolijanka
10. júl 2025
@nyusika

@nyusika Nie dobre🙂. Pekne to vymaz. Aj ja by som konala trestny cin, ak by som tvoj trestny cin nenahlasila. A mozno ta nahlasil uz niekto iny.

irusa
11. júl 2025

Áno ostrov Hvar.... Ubytovanie na booking krásne... skutočnosť : zápach žumpy v celom priestore ubytovania, kúpeľňa sama pleseň , zatuchlina a hrdza, posteľ tvrdá a matrace vylezané, sprcha tiekla asi podľa nálady... Všade samé ihličie zo stromov - celý balkón

jana_eyre_2
11. júl 2025

Velmi sa zamýšľam, ale neviem na nič prísť.. ja som tuším ešte nezazila niečo čo by ma takto vedelo vytočiť.. asi to je tým, že takýmito vecami si proste nenechám pokaziť náladu.. ja som asi divny človek, lebo keď mi niečo vadí, tak sa presuniem a hneď na to zabudnem.. zabudnem aj na to ak má niekto v noci budi.. môj hnev vyprchá v priebehu sekundy..

Jediné čo mi pokazilo naozaj zážitok bolo, že manželovi sa minulý rok zapalila noha od kusanca od ovada - napuchla mu tak, že nevedel chodiť.. ale keďže sme boli v Rakúsku v horách, na pohotovosti úžasný prístup, fraxiparin do brucha, sono žil v priebehu pár hodín, ATB, všetko dobre dopadlo.. taktiez som sa bála onsyna keď skočil do bazéna a udrel si brucho, bolesť ho neprechadzala aj hodinu.. sono na pohotovosti kde boli veľmi mili nič nepreukázalo.. to boli premna komplikácie, nič iné ako ohrozenie zdravia ma nerozhádže..

jamidea
11. júl 2025
@nyusika

Lido di Jesolo...v zivote som nevidela nic otrasnejsie, plaz priserna.
to aby som si dala GPS na lehatko, nech ho najdem v tom mega mnozstve radov.
more spinave, mutne, voda po pas snad pol kilometra
promenada ako u nas na jazerach pred tridsiatimi rokmi, apartrmany tristorocne a spinave....prestahovali sme s do hotela - v restauraciach ludia v plavkach a zabkach.

@nyusika presne ti na Lide milujeme a chodime na 1 miesto kazdy jul aby sme prijemne zacali prazdniny.okrem toho, ze more mame vzdy ciste, dokinca pred rokom nam tu raja plavala

eurosomar
7. dec 2025
@nyusika

@oliolijanka rozdiel medzi ruštinoy a ukrajinčinou je asi taký, ako medzi východniarsky nárečím a normálnou slovenčinou.

@nyusika myliš sa, vobec nie. rozdiel je velky.

eurosomar
7. dec 2025
@oliolijanka

@nyusika
@lauricka
"Kto verejne hanobí

@oliolijanka 😂 "rusi"(kacapy) nie je narod/etn.skupina.

nyusika
7. dec 2025
@eurosomar

@nyusika myliš sa, vobec nie. rozdiel je velky.

@eurosomar máš pravdu.
Ale bežne to človek -laik nespozná .
Zle som sa vyjadrila.

eurosomar
7. dec 2025
@nyusika

@eurosomar máš pravdu.
Ale bežne to človek -laik nespozná .
Zle som sa vyjadrila.

@nyusika 👌