Ako prebieha cesta lietadlom s dieťaťom v nosiči?

vladik66
6. jún 2019

Mamičky, prosím vás o radu. Čaká nás cesta lietadlom s 13 mesačným bábom. Chcem si zobrať nosič, môžem v ňom bábo nechať aj počas letu? Ako to vyzerá na letisku? Neviem, kedy nám zoberú kočík a kedy dajú, tak dúfam, že nosič pomôže. Ďakujem

zuzkavladko
6. jún 2019

Ja som viac krat letela s drobcom ked bol babatko a bol v nosici. Mohla som ho tam mat aj pocas vzlietania aj pristavania. Pocas letiskovej kontroly som ho musela odtial vybrat, nosic siel cez scanner s prirucnou batozinou a ja som sla s drobcom na rukach. Potom som si ho dala naspat do nosica.

sapetka
6. jún 2019

@vladik66 dieta musi sediet na tebe ked sa pristava a vzlieta rovnako aj ked su turbulencie.. inak kludne mozes chodit po lietadle..kocik mozes odovzdat bud s kufrom alebo az pri lietadle.. ak prestupujete mozes poziadat aby ti ho na medzipristati dali ak idete jeden priamy let daju ti ho spolu s batozinou

vladik66
autor
6. jún 2019

@zuzkavladko

@sapetka ďakujem, dúfam, že zvládneme. 🙂

babi81
6. jún 2019

@vladik66 kocik ti zoberu pri lietadle a vacsina letisk ti hoaj pri lietadle da ak letis priamo ak s prestup tak potom aj na prestupovom letisku ti ho daju, tyka sa to ak sa kocik sklada z 1kusu, cize ho mozes zlozit vkuse, ak su to 2kusy tak ti ho vezmu pri lietadle, ale dostanes az s batozinou potom.co sa tyka nosica mozes tam dietatko mat picas letu, ale pri oflete, turbulencii a pristavani musi byt zapnute infant pasom co dostanes.

sapetka
7. jún 2019

@vladik66 ach urcite preco by nie😊

bacoolka
7. jún 2019

Presne tak ako pisu baby, ale neviem akym lietadlom budes letiet ale moj maly ked mal 13 tiez sme leteli a v tom lietadle bolo take uzke sedenie ze mat maleho v nosici, bolo riadne nepohodlne. Ale po pristati hned do nosica a to bolo super lebo kym sme vybavili vsetky kontroli tak sladko spal v nosici. A vo vacsine ti daju kocik hned po pristati ale na Krete sa nam stalo, ze kocik nam prisiel na pase az s kufrom.

kikulienkadd
9. aug 2019

Nedávno sme leteli z dovolenky s 1 r. a letuška ma upozornila,že keď vzlietame musí byť dieťa pripútane o mňa položené na kolenách chrbtom ku mne, pretože ak by bol naopak, tak by sa mu mohla pri prerušenom štarte (aj to sa vraj stáva ) zlomiť krčná chrbtica. Vzala som to ako dobrú radu,našťastie žiadne divočiny sa počas letu nediali. Mám veľa nalietane,prerušený štart som ešte nezažila, ale s deťmi musí byť človek opatrnejší a radšej rátať s tým, že nebude všetko podľa plánu. Inak malý bol v pohode,kým iné deti kričali pri štarte, on si ani nevšimol a "čítal si"😂 a potom za zabávali so starším braskom.