Babyfriendly hotel na Slovensku

ahoj0
5. okt 2020

Ahojte baby, odporúčte prosím nejaký super babyfriendly hotel na Slovensku (keďže teraz je to so zahraničím všelijako) okrem siete Trinity a Permon. Tieto sú super ale chceme vyskúšať niečo iné.
Hlavne ide o animácie, nejake minidisco, bazény, detsky kútik... Ďakujem

ahoj0
autor
5. okt 2020

.

denopeno
5. okt 2020

Hotel Hubert Gerlachov

ahoj0
autor
5. okt 2020

@denopeno vyzerá super, aj cena dobrá. Ale nevidím tam vnútorný bazen. No možno by sme vyskúšali aj tak. Ďakujem za tip.

asg
5. okt 2020

@ahoj0 my sme boli v lete v hoteli partizán.pekny veľký detský kútik s animátormi celý deň a programom, bazén veľký,detský, vírivky a aj vonku detské ihrisko.

ysseba
5. okt 2020

Wellness hotel Chopok. Ten je náš obľúbený 🙂

zooeynka
5. okt 2020

Druzba chopok. Perfektny wellnes, bazeny (aj)pre decka. Animacie a disco mimo sezony necakaj.

rajc1nka
5. okt 2020

My sme boli na Taloch v horeli Partizan teraz v septembri, je tam detsky kutik ale mimo sezony bez animatorov, je tam vonkajsie ihrisko (to je super, ale zalezi od pocasia) a tiez bazeny su fajn (ale to sme kvoli korone neabsolvovali). Celkovo v okoli som hladala detske atrakcie a vacsinou su mimo sezony bud zatvorene alebo otvorene len cez vikend (my sme boli utorok-stvrtok, takze nic....), tak sme skoncili v Lipt. Mikulasi v Zoo Kontakt a tam bolo super (to velmi odporucam, aj malemu sa tam neskutocne pacilo).

janula12345
5. okt 2020

@ahoj0 v gerlachove Huberte je aj mensi vnutorny bazen, aj vonkajsi bazen. Je to detsky hotel doslova, zive zajaciky na recepcii, kazdy den animatori, vecer vzdy detske kino aj sutaze, plus velky detsky kutik vnutorny a vonku ihrisko, zvierata aj jazierko. Aj jedlo je prisposobene detom. Avsak, rozhodne necakajte uroven 4* ak ste zvyknuti, aj ked hotel ich ma oficialne. Welness slaby, malo moest na sedenie okolo bazena, vonkajsie prostredie skor posobi osumelo.. a tak. Ale pre deti je fajn hotel.

monika_nm
8. okt 2020

ano Permon a Trinity rezort su top, tak esye vyskusaj ten Chopok a my chceme ist niekedy kyknut ten x bionic v Samorine chvalia ho velmi