Bulharsko - prelom augusta a septembra

janusik4
19. jún 2013

Ahojte maminy 🙂 bol niekto z Vás v Bulharsku (Obzor) na prelome augusta a septembra? Chcela by som vedieť aké je tam v tom období počasie, či neprší, nefúka, či niesú príliš veľké vlny a či sa tam vôbec vtedy oplatí ísť. Minulý rok sme boli no v júli a bolo super, len sme mali moc veľké vlny a plavčík nás doslova vyháňal z mora. Tento rok nám to bohužiaľ nevychádza na lepší dátum, tak by sme radi skúsili tento neskorší dátum.
Ďakujem za všetky Vaše odpovede 🙂

akramgad
19. jún 2013

áno tri krát v Obzore a vždy len prelom august-september je tam nádherne a ani neni toľko ľudí more bolo super vlny akurát raz nám pršalo a aj to v noci aspoň sa prečistil vzduch určite odporúčam ísť 😉 !!!!!

ivana82
19. jún 2013

aj my sme boli na prelome augusta a septembra a lepsiu dovolenku som neprezila, samozrejme mali sme aj burky aj jeden chladnejsi den, ale nam to vyhovovalo 🙂 odporucam a hned by som sa balila 🙂)))

alena16
19. jún 2013

@janusik4 Ja by som taky datum neriskovala. My sme boli na konci augusta a z 12 dni bola 5 dni zima, vetrisko a pršalo. A ani večery nebývali bohvieako teplé. Museli sme mať normálne rifle a mikinu, keď sme si o deviatej večer sadli na balkón. A to aj v tie dni, kedy bolo cez deň teplo.

janusik4
autor
20. jún 2013

kočky ďakujem 🙂 veľmi uvažujeme, lebo minulý rok sme mali brutálne horúčavy a mala som pocit že sa roztopím no ale zas zimu mať nechcem 🙂 ale zas menej ľudí na pláži by bolo super 🙂 netreba 10 minút hľadať miesto kde sa zložiť 🙂 ďakujeem ešte raz 🙂

alexsk
20. aug 2013

@janusik4 a ako je vlastne v tom Obzore, je tam co vidiet? Ja sa snazim najst cosi lacne do Primorska letecky z Popradu na rovnaky termin, ale neuspesne. Tak uz zacinam uvazovat aj nad inou lokalitou. Je tam co vidiet a ake su plaze, ceny? dakujem.

zabka888
20. aug 2013

my sme boli v septembri a bolo teplúčko akurát večery boli už chladné, takže na to sa treba pripraviť 🙂 pršalo myslím len 2 dni ale inak v pohodičke 🙂

janusik4
autor
20. aug 2013

@alexsk my sme sa nakoniec rozhodli že tento rok nejdeme nikam, dosť sme si užili Slovenska, ešte zájdeme na pár dní do Maďarska a v septembri zájdeme na Oravu a do Tatier a tak máme Rím, takže sme sa rozhodli že dovolenku kvôli bláznivému počasiu necháme tak 🙂 my sme boli v Obzore minulý rok a mali sme neskutočne horúco, pred týždňom tam bola kamoška, pár dní im pršalo a väčšinu času chodili v mikinách takže tento rok sa asi tam veľmi neoplatilo ísť + my sme minulý rok boli autobusom na 12 dní bez stravy (mne ich strava nechutí 🙂 ) za 180 eur + 12 eur poistenie, takže za 192 eur sme mali dovolenku a jedli sme čo sme chceli, kedy sme chceli.. ešte dá sa tam chodiť + my sme chodievali do Kolosea po večeroch tam boli vystúpenia a na námestí sme tiež vždy niečo mali, chodili sme ku kolotočom, na diskotéky, proste nenudili sme sa 🙂 pláž bola ok, len keď sme prišli po 10tej bol problém nájsť miestečko 🙂 hlavne preto že sme vždy chodili na pláž hlavne k reštauráciám ale niektorá časť pláže napr.pri pink bare tam bolo vždy miestečko a ceny na oblečenie, doplnky sa oplatilo a samozrejme aj jedlo, ovocie zelenina úplne lacná a napr.obed sme si dali mäso, bol to veľký tanier mäsa dvaja sme to nedokázali zjesť a stálo to 6 eur 🙂 takže oplatí sa...my osobne sme minuli ešte tam 200 eur a to sme si nakúpili oblečenie, ja milión doplnkov, vždy sme sa chodievali najesť a tak v posledný deň sa nám zvýšili peniažky tak sme ešte pokúpili množstvo suvenírov, domov alkohol a tak 🙂 takže ja Obzor odporúčam 🙂

epelino
8. aug 2017

@janusik4 ahoj smiem.sa ta spytat jedlo hotove maju aj priamo na plazi v obzore? Dakujem

janusik4
autor
10. aug 2017

@epelino priamo na pláži sú len bary s drinkami, ale napr. my sme boli jeden rok v obzore tak z plaze si musela ist rovno na schody - cca 40 schodov, inac si sa z plaze nedostala a hned tam vsade boli restauracie, neskor sme boli v obzore ale byvali sme inde a tiez kusok od plaze restauracia...bola som aj 2x v Ravde tiez Bulharsko a jedlo rovnako, vsetko blizko plaze 🙂

sentravel
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jarka52
25. apr 2018

Ahojte rodinky, ak ešte nie ste rozhodnutí pre stredisko, tak Vám môžem poradiť vhodné pre rodiny s deťmi blízučko pláže.

neeelaaa1
24. jún 2018

Dobrý večer môžete mi odporučiť niečo v Bulharsku?
@jarka52